18 / 04 / 2024

ema turkey Kadem Ekşi

ema turkey Kadem Ekşi

Ekşioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Genel Müdürü Kadem Ekşi "Türkiye'nin 4 milyon konuta ihtiyacı var" dedi...

Ema Turkey Dragos Park Plaza'ya taşındı!

1990 yılından itibaren yüksek teknoloji ile tecrübeli kadrosuyla çalışmalarına tam gaz devam eden Ema Turkey, Dragos Park Plaza'ya taşındı.

Konut alırken kazanmak isteyen Cityscape Turkey’e koştu!

Cityscape’in Türkiye’deki ilk fuarı, başarılı başlangıcı ile Türkiye gayrimenkul sektörüne hareketlilik getirdi. Cityscape Turkey’in sunduğu benzersiz fırsatlardan yararlanmak için gelen konut alıcılarının yoğunluğu da dikkat çekti.

Projebeyaz'dan Cityscape Turkey'in ilk gününde 7 satış!

Amerikanın 2. en büyük gayrimenkul firması olan Lennar Homes USA ile aracısız konut satışını sağlayan Projebeyaz Cityscape Turkey Fuarı'nda ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış gerçekleştirdi.

Golden Tulips Kartal'da Cityscape Turkey'e özel yüzde 16 indirim!

İstanbul Kartal'da inşa edilen Golden Tulips Kartal projesinde Cityscape Turkey'e özel yüzde 16 indirim imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Cityscape Turkey’de gösteri değil, satış var!

Küresel anlamda gayrimenkul sektörünün en prestijli fuarlarından Cityscape, Türkiye’ye geldi. 26 Mart’a kadar açık kalacak Cityscape Turkey’e, 59 ülkeden bin 500 yabancı olmak üzere 3 bin 300 kişi ön kayıt yaptırdı.

Ağaoğlu Central Park projesiyle Cityscape Turkey'de!

Ağaoğlu Central Park projesi dün satışa çıktı. Suudi Arabistanlı iş adamı Marvan B.A. Ashour projeden 25 milyon dolarlık alım yaptı. Cityscape Turkey 2016'da yerini alan Central Park projesinde 1.155 daire ve 12 adet villa bulunuyor.

Cityscape Turkey’e bireysel yatırımcılar ve konut alıcılarından yoğun ilgi!

Cityscape Turkey’e özel avantajlar ve lansmanlar nedeniyle, bireysel yatırımcılar ve konut alıcıları da fuara büyük ilgi gösteriyor. Türkiye gayrimenkul oyuncuları, konut alıcıları ve gayrimenkul yatırımcıları ile Cityscape Turkey’de buluşuyor.

Piyalepaşa İstanbul projesi Cityscape Turkey’de görücüye çıktı!

Beyoğlu’nun merkezinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye’de ilk kez düzenlenen gayrimenkul sektörünün en önemli organizasyonlarından Cityscape Turkey'de yatırımcılarla bir araya geldi.

DKY İnşaat 7 yeni projesini Cityscape Turkey'de tanıtıyor!

DKY İnşaat, Kartal, Kağıthane, Tuzla, Kadıköy ve Sultanbeyli'de başlayacağı 995 milyon liralık 7 yeni projenin detaylarını Cityscape Turkey'de duyuracak. Ali Dumankaya, "Cityscape, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı" dedi.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Turkey'de sanal gerçeklik gözlüğüyle tanıttı!

DKY İnşaat, 2016 yılında yapımına başladığı ve 410 milyon TL’ye mal olacak projelerini Cityscape Turkey Fuarı’nda tanıttı. DKY İnşaat, geleceğin satış deneyimi olarak gösterilen ‘3 boyutlu sanal gerçeklik gözlüğü’ ile tanıtımı gerçekleştirdi.

Vadistanbul Park, Cityscape Turkey'de yatırımcılarla buluşuyor!

Vadistanbul'un Park etabı Cityscape Turkey'de yerli ve yabancı yatırımcılarla buluşacak. Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul Park, 762 konuttan oluşuyor.

Piyalepaşa İstanbul'da Cityscape Turkey'e özel kampanya!

Piyalepaşa İstanbul projesinin Cityscape Turkey'e özel satış kampanyası çerçevesinde mart ayı sonuna kadar 2015 fiyatları geçerli olacak. Projede konutların satış fiyatı 895 bin 500 TL, rezidansların ise 706 bin 200 TL'den başlıyor.

Nurol GYO 3 projesiyle Cityscape Turkey 2016'da!

Dünya gayrimenkul sektörünün en önemli organizasyonlarından Cityscape, bu yıl İstanbul’da gerçekleşti. Cityscape Turkey 2016, gayrimenkul geliştiricilerini, mimarları, özel konut alıcılarını, emlak danışmanlarını tek bir çatı altında buluşturdu.

ema turkey Kadem Ekşi Haberi

ema turkey Kadem Ekşi

Ekşioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Genel Müdürü Kadem Ekşi tarafından yapılan açıklama şöyle;



Ülkemizdeki deprem gerçeğine karşı kentsel dönüşüm süreci hız kesmeden devam ediyor. Yeni bir ruh ve seferberlik anlayışı ile şehirlerimizdeki çöküntü alanları ayağa kaldırılıyor. Burada tüm taraflar her kes için şehir konseptini öne çıkararak Türkiye’nin güven yüzünü oluşturmalıdır. 10’uncu beş yıllık kalkınma planına göre, 2014-2018 yıllarında şehirleşme, nüfus artışı, yenileme ve afetten kaynaklanan konut ihtiyacı toplam kentsel dönüşüm ve konut durum analizine göre, sağlıksız yapılaşma,eskiyen ve yıpranan yapı stoku, afet riskleri, hızlı nüfus artışı, değişen mekan tercihleri ile işlev ve değer kaybeden alanların oluşması gibi faktörler, şehirlerde yapı ve alanların dönüşüm ihtiyacını artırdı. Riskli yapıların tespiti ve yenilenmesi konusunda görevlendirilen Çevre  ve Şehircilik Bakanlığınca bu yıl mayıs ayı itibarı...