28 / 03 / 2024

Emaar büyükçekmece

Emaar büyükçekmece

Emaar properties'in Türkiye iştiraki Emaar Türkiye yatırımlarına devam ediyor. İstanbul Büyükçekmece 'de villa projesi inşa eden şirket Çamlıca 'da 1000 konutluk proje hayata geçiriyor. Proje, turizm, eğlence, alışveriş merkezi geliştirmeyi planlıyor.

Emaar, Türkiye'nin ilk Designer Outlet Center'ının tanıtımını yarın yapıyor!

Emaar Türkiye, Toskana Vadisi projesinin hemen yanı başında, Türkiye’nin ilk ve kapsamlı designer outlet’ini inşa ediyor.Ozan Balaban’ın da katılacağı basın toplantısı saat 09:30'da Çırağan Kempinski Hotel'de yapılacak.

Emaar Büyükçekmece Florentia Village AVM için harekete geçti!

Emaar Türkiye, Büyükçekmece'de Türkiye'nin ilk designer outlet centerı Florentia Village AVM projesini hayata geçiriyor. Tek katlı açık hava AVM'si olarak planlanan Florentia Village AVM, 203 bin metrekare alanda inşa edilecek...

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villa fiyatları!

Toplam 187 adet villanın yer aldığı Toskana Orizzonte Villaları Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları fiyatları nedir?

Büyükçekmece Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçirilen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları fiyatları 650 bin dolardan başlıyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları!

Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçirilen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Projeye banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut teslimlerinin birinci etabının Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor. Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen projede 187 adet villa bulunuyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de metrekare fiyatı 650 bin dolar!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyat listesi!

Emaar Yapı ve Arıkan Yapı işbirliği ile hayata geçirilen Arıkan Yapı Toskana Orizzonte projesi Büyükçekmece’de yükseliyor. Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'da 625 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

ARIKAN Yapı ile Emaar Türkiye, Büyükçekmece'de 1068 dönüm arazi üzerinde kurulan Toskana Vadisi'nin üçüncü fazını görücüye çıkardı.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte nerede?

Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığında hayata geçirilen Toskana Orizzonte'de teslimlerin bu yıl Eylül ayında yapılması planlanıyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Büyükçekmece Toskana Orizzonte nerede?

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de satışlar başladı!

Emaar Türkiye’nin, Büyükçekmece’deki 700 milyon dolarlık Toskana Vadisi’nin 200 milyon dolarlık üçüncü fazı olan Toskana Orizzonte, Arıkan Yapı tarafından tek katlı villa konseptiyle inşa ediliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık villa büyüklükleri 179 metrekareden başlıyor. Arıkan Yapı ve Emaar imzası ile inşa edilen proje 8 farklı tipte dizayn edilen villalardan oluşuyor.

Toskana Vadisi’nin mimarı Büyükçekmece’de işi büyüttü!

Büyükçekmece’de Toskana Vadisi projesiyle Türkiye pazarına adım atan Emaar Properties PJSC’nin ülke iştiraki Emaar Türkiye, şimdi de vadinin yanında Designer Outlet projesi için kolları sıvadı.

Emaar Türkiye ilk lüks outlet AVM'sini Büyükçekmece'de açacak!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Properties, Türkiye'deki yatırımlarına 'designer outlet' denilen lüks indirim AVM'leri ile devam edecek. Emaar Türkiye ilk lüks outlet AVM'sini Büyükçekmece'de açacak

Emaar büyükçekmece Haberi

Emaar büyükçekmece

Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerin arasında bulunan ve dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa, dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi The Dubai Mail gibi projelere imza atan Emaar Properties'in Türkiye iştiraki Emaar Türkiye, yatırımlarına devam ediyor. Türkiye'de ilk olarak Büyükçekmece'deki villa projesi Toskana Vadisi ile varlık gösteren Emaar Türkiye'nin ikinci yatırımı olan bir karma proje Emaar Square'in ise Çamlıca'da inşaatı devam ediyor. Emaar Türkiye geçtiğimiz ay lansmanını yaptığı ve Toskana Vadisi'nin hemen yanında projelendirilen Luxury Designer Outlet ise, 125 milyon dolarlık proje maliyetiyle dünyanın en seçkin markalarına ev sahipliği yapacak. Türkiye pazarında bugüne kadar yaklaşık 3.3 milyar dolarlık bir yatırım yapan Emaar, uzun soluklu ve yüksek katma değerli bir şirket olmayı hedefleyerek, bundan sonraki yatırımlarına konutun yanı...