19 / 04 / 2024

emay inşaat yalova projesi

emay inşaat yalova projesi

Konkordato sürecinde bulunan Emay İnşaat’ın 2016'da EPP’den aldığı dev ihale iptal edildi. Yalova’da yer alan 383 bin 500 metrekare arazi üzerinde 400 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek proje için yeniden ihaleye çıkılacak.

Akyol İnşaat, Aktown projesi için düğmeye bastı!

Akyol İnşaat, Yalova’da Aktown projesi ile bir ilke imza atıyor. Aktown, ekonomik büyümenin merkezi Yalova’da yepyeni bir dönem başlatmak için hayata geçiriliyor.

Emay İnşaat konkordatodan çıktı!

İstanbul genelinde hayata geçirdiği önemli projelerle bilinen ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sıraya yerleşen Emay İnşaat ve Kent Toplu Konut Gayrimenkul A.Ş.'nin konkordato sürecinde sona gelindi.

Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta!

Kasım 2018'de konkordato ilan eden ve 1 yıllık kesin mühlet, 6 aylık ek mühlet ve sonrasında Kovid-19 pandemisi sebebiyle tekrar mühlet gibi birçok süreçten geçen Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta görülecek.

2020'de inşaat sektörünün cirosu 627 milyar TL!

Yalova'da Temiz Oda Sistemleri Fabrikası açılış töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Emay İnşaat'ın konkordato davası için karar alındı!

İstanbul'da gerçekleştirdiği projelerle tanınan, 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay inşaat, 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Konkordato davası için karar alındı.

Emay İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat hakkında yeni bir karar alındı...

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Nisan'da!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi. 

Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart'ta verilecek!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart 2021 tarihindeki duruşmada verilecek.

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Mart'ta!

Yıllardır gayrimenkul sektöründe sayısız proje hayata geçiren Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 30 Aralık'ta!

Yıllardır gayrimenkul ve sektöründe sayısız projeler üreten Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha çıktı...

Emay İnşaat'ta alacaklılar ile son toplantı!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat, 2018 Kasım ayında konkordato ilan etmişti. Yaklaşık 1.5 yıldır devam eden konkordato sürecinde yeni gelişmeler oldu.

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.

Emay İnşaat'ın kesin mühlet kararı 30 Aralık'a uzatıldı!

Uzun süredir gayrimenkul ve sektöründe faaliyette bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha verildi.

emay inşaat yalova projesi Haberi

emay inşaat yalova projesi

Emay İnşaat’ın, eskiden TOKİ iştiraki olan hali hazırda Emlak Konut GYO bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş (EPP)'nin 2016'da aldığı ihale tasfiye edildi.

Sözcü gazetesinden İsmail Şahin'in haberine göre, yatırım maliyeti 400 milyon dolar (2.4 milyar lira) olan KentPlus Yalova adlı proje, Emay İnşaat girdiği finansal sıkıntı sebebiyle askıya alındı.

Arazi sahibi EPP, bu sene teslim edilmesi gereken ancak inşaat seviyesi yüzde 26.34'te kalan proje için arsa karşılığı gelir paylaşımı modeliyle yeniden ihaleye çıkacak.

PROJEDE NELER OLACAKTI?

383 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek enize sıfır karma projede; 163 blokta 1001 konut, alışveriş merkezi, 500 yatak kapasiteli üç termal otel, sağlık merkezi, okul, sosyal alanlar bulunacağı duyurulmuştu. Deniz ve doğa manzaralı olmak üzere 60 farklı tipten meydana...