28 / 03 / 2024

Emay İnşaat yalova

Emay İnşaat yalova

Emay İnşaat, Osmangazi Köprüsü’nün açılmasının ardından Yalova’ya 400 milyon dolarlık yatırım yapıyor. TOKİ ile birlikte yapılacak KentPlus Yalova, yatay mimarinin ilk örneklerinden olacak.

Akyol İnşaat, Aktown projesi için düğmeye bastı!

Akyol İnşaat, Yalova’da Aktown projesi ile bir ilke imza atıyor. Aktown, ekonomik büyümenin merkezi Yalova’da yepyeni bir dönem başlatmak için hayata geçiriliyor.

Emay İnşaat konkordatodan çıktı!

İstanbul genelinde hayata geçirdiği önemli projelerle bilinen ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sıraya yerleşen Emay İnşaat ve Kent Toplu Konut Gayrimenkul A.Ş.'nin konkordato sürecinde sona gelindi.

Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta!

Kasım 2018'de konkordato ilan eden ve 1 yıllık kesin mühlet, 6 aylık ek mühlet ve sonrasında Kovid-19 pandemisi sebebiyle tekrar mühlet gibi birçok süreçten geçen Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta görülecek.

Emay İnşaat'ın konkordato davası için karar alındı!

İstanbul'da gerçekleştirdiği projelerle tanınan, 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay inşaat, 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Konkordato davası için karar alındı.

Emay İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat hakkında yeni bir karar alındı...

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Nisan'da!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi. 

Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart'ta verilecek!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart 2021 tarihindeki duruşmada verilecek.

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Mart'ta!

Yıllardır gayrimenkul sektöründe sayısız proje hayata geçiren Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 30 Aralık'ta!

Yıllardır gayrimenkul ve sektöründe sayısız projeler üreten Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha çıktı...

Emay İnşaat'ta alacaklılar ile son toplantı!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat, 2018 Kasım ayında konkordato ilan etmişti. Yaklaşık 1.5 yıldır devam eden konkordato sürecinde yeni gelişmeler oldu.

Emay İnşaat'ın kesin mühlet kararı 30 Aralık'a uzatıldı!

Uzun süredir gayrimenkul ve sektöründe faaliyette bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha verildi.

Emay İnşaat haciz işlemleri ve alacak takiplerinden kurtuluyor!

2018 Kasım'da konkordato ilan eden Emay İnşaat'ın bir yıllık kesin mühlet süresi doldu. Firma yıl sonuna kadar mahkeme korumasında faaliyetlerine devam edecek.  

Emay İnşaat'ın 1 yıl kesin mühleti 6 ay daha uzatıldı!

Uzun yıllardır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntılar nedeni ile konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha çıktı.

Emay İnşaat yalova Haberi

Emay İnşaat yalova

İstanbul Anadolu Yakası’nda KentPlus gayrimenkul yatırımlarıyla tanınan Emay İnşaat, Osmangazi Köprüsü’nün açılışı sonrası Yalova’da bir ilke imza atıyor. Emay İnşaat, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olan ve Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla değerini katlayacak Yalova’da, TOKİ iştiraki EPP (Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret AŞ) güvencesi ve desteğiyle ‘KentPlus Yalova Wellness SPA Resort’ projesini hayata geçiriyor. Proje, TOKİ’nin öncülüğünü yaptığı, yeni yatay mimari yapılanmanın ilk örneklerinden olacak.


MALİYETİ 400 MİLYON DOLAR


Emay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar “383.500 metrekare alan üzerine konumlanacak denize sıfır karma proje; konut, alışveriş merkezi, termal oteller, sağlık merkezi, okul, sosyal alanlar ile hayatın tüm ihtiyaçlarını barındıran bir yaşam alanını doğanın içinde, deniz kenarında sunacak” dedi. Çağlar, konumu, mimarisi, yerleşim planı ve hizmetlerle tam donanımlı bir...