19 / 04 / 2024

Emay İnşaata yatırım yapılabilir notu

Emay İnşaata yatırım yapılabilir notu

Japon kredi derecelendirme kuruluş JCR, Emay İnşaat’ın ulusal ve uluslararası düzeyde uzun vadeli Ulusal notunu ‘BBB’, görünümünü ise ‘stabil’ yani yatırım yapılabilir olarak belirlediğini açıkladı.

Faiz, dolar, euro, borsa ve altın! Hangi yatırım aracı 2-3 sene sonra ev aldırabilir?

Konuta ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Günümüzde konut fiyatları çok yüksek ve kiraların da çok artmasından kaynaklı olarak, vatandaşlar barınma konusunda büyük sorun yaşıyor. Konut almak isteyenler birikimlerini altın, dolar, euro gibi yatırım araçlara yapıyor.

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

İslam Memiş en çok kazandıracak yatırımı açıkladı! Ne altın, ne dolar, ne de gümüş...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Orta Vadeli Program hakkındaki yazısında yer verdiği borsa ve dolar uyarısı ve 2024'ün önemli yatırım aracına dair açıklaması dikkat çekti. İşte detaylar...

Gayrimenkulü yatırım aracı olmaktan çıkarmanın yolu yüksek vergilendirme!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, gayrimenkulün bir yatırım aracı haline döndüğünü, bunu önlemenin yollarından birinin ise yüksel vergilendirmeden geçtiğini belirtti. İşte Öğüt'ün konuya ilişkin açıklaması...

Güney Koreli yatırımcılar nükleer yatırım için Türkiye’yi tercih etti

Güney Koreliler, nükleer yatırım için Türkiye’ye geliyor. Türkiye’nin ikinci nükleer santrali konusunda düşünülen Sinop için görüşme yapan Güney Koreliler Türkiye’ye gelecek.

Vatandaşın yatırım aracı belli oldu: Ne altın, ne dolar, ne de gümüş! Bambaşka bir şey çıktı!

Vatandaşların yeni yatırım aracı belli oldu! Altın ve doların yanı sıra gümüş de artık geride kaldı. Satışlar rekor üstüne rekor kırarak, bambaşka bir şey yatırım aracı olarak tercih ediliyor.

Yatırım fonlarının 2023 performansı nasıl gidiyor? Hangi fonlar kazandırdı? Hangi fonlara yatırım yapmalı?

ABD’den gelen son veriler enflasyon ile mücadelede faiz artışlarının bir süre daha devam edeceğinin sinyalini verirken, küresel piyasalardaki risk iştahı da azaldı. Risk iştahının azalması yatırım fonlarının performansını da yansıyor.

Altın trenini kaçıranlar dikkat! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Son dönemlerde gözlerin üzerinde olduğu altında büyük yükseliş yaşandı. Altın almaya güç yetmeyecek hale gelirken uzman isim uyardı. Altın alamayacak olanların yeni yatırımı paylaştı. İşte tüm detaylar...

Konut satın alarak yatırım yapmanın artık modası geçti! İşte yeni yatırım yöntemi

Konut satışlarının artan enflasyon rakamları ve dengesiz döviz kuru ile birlikte fahiş fiyatlara gelmesi, vatandaşları yatırım konusunda arsa satın almaya itti. İşte detaylar…

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Naci Aslan taarfından kuruldu.

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Beyaz yakalıların yeni yatırım trendi 'arazi'!

Re/max 7Tepe Arsa Geliştirme Direktörü Mert Başaran, arazi yatırımının önemini anlattı. Başaran, beyaz yakalıların yeni yatırım trendi olarak araziyi tercih ettiklerini söyledi.

Emay İnşaata yatırım yapılabilir notu Haberi

Emay İnşaata yatırım yapılabilir notu

Japon kredi derecelendirme kuruluş JCR, Emay İnşaat’ın ulusal ve uluslararası düzeyde uzun vadeli Ulusal notunu ‘BBB’, görünümünü ise ‘stabil’ yani yatırım yapılabilir olarak belirledi. JCR, şirketin uzun vadeli uluslararası yabancı para ve yerel para notlarını ise ‘BBB-’ olarak değerlendirdi.


1995 yılından itibaren inşaat-taahhüt alanında faaliyet gösteren ve okul, Hastane, sosyal konut, idare binası gibi yapıları kapsayan pek çok taahhüdü tamamlayan Emay İnşaat, 2004 yılında gayrimenkul geliştirme sektörüne geçiş yaparak, ‘Kentplus’ markası altında çok sayıda konut projesini de hayata geçirdi. fikirtepe’de bölgenin ilk ve geniş kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden olan KentPlus Kadıköy’ün inşaat sürecine devam eden Emay İnşaat’ın portföyünde Hilton İstanbul Kozyatağı Otel, Brandium AVM gibi gayrimenkuller yer...