24 / 04 / 2024

Emek İnşaat arsa satışı

Emek İnşaat arsa satışı

Sosyal Güvenlik Kurumu, şehir merkezlerindeki en değerli binalarını satışa çıkardı. İstanbul Şişli başta olmak üzere, Ankara, Trabzon, Gaziantep, Kayseri, Samsun ve Manisa'daki SGK binaları ihaleyle satılacak

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat kazandı!

Ulaştırma Bakanlığı’nın milyarlarca TL'lik Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat ve Taşyapı İş Ortaklığı kazandı. 

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı!

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı. Cuma günü yapılan ihalenin maliyeti yaklaşık 1 milyar 787 milyon 26 bin 747 TL 90 kuruş olarak belirlendi.

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Şahin ve Ali Şahin ortaklığında kuruldu.  

Emek İnşaat'tan Ankara'da 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Emek İnşaat, mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan Ankara ilinin Çankaya ilçesindeki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli KDV hariç 6 milyon 46 bin TL olarak belirlendi.

Emek Sineması'nın restorasyonu için suç duyurusu!

Restorasyonu kamuoyunda tartışma yaratan Emek Sineması davalık oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Emek Sineması’nı yıkıp yeni yerinde onaran Kamer İnşaat yetkililerinin aleyhine iddianame hazırladı.

Emek İnşaat SGK'ya ait Fatih'teki 2 arsayı satacak!

Emek İnşaat, İstanbul Avrupa Yakası Fatih'te mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan iki arsayı toplam 130 milyon 150 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. Arsaların ihalesi 10 Aralık'ta yapılacak...

İhalesiz yapılan binalar yüzde 50 daha pahalı!

SGK'nın kentli iştiraki olan Emek İnşaat'a yaptırdığı binalar, açık ihale usulü yapılan binalara göre yüzde 25 ile 50 oranında daha pahalıya mal oldu.

Emek İnşaat Fatih'te 130.1 milyon TL'ye 2 arsa satacak!

Emek İnşaat, İstanbul Fatih'te mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan iki arsayı toplam 130 milyon 150 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. Arsaların ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak...

SGK'ya ait Fatih'teki 2 gayrimenkul satılıyor!

İstanbul Fatih'te bulunan mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumuna ait olan 2 gayrimenkul Emek İnşaat ve İşletme A.Ş. tarafından 130 milyon 150 bin TL bedelle ihale edilecektir.

Emek İnşaat'ın Fatih arsa ihalesi 22 Temmuz'a ertelendi!

Emek İnşaat, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun mülkiyetinde olan İstanbul Fatih'te 5 bin 298 metrekarelik arsayı 29 milyon 350 bin TL + KDV bedelle ihaleye çıkardı.

Emek İnşaat arsa satışı Haberi

Emek İnşaat arsa satışı


Sosyal Güvenlik Kurumu, şehir merkezlerindeki en değerli binalarını satışa çıkardı. İstanbul Şişli başta olmak üzere, Ankara, Trabzon, Gaziantep, Kayseri, Samsun ve Manisa'daki SGK binaları ihaleyle satılacak. Ancak ihale ilanının bayram tatiline denk gelmesi ve ihale gününün tatilin hemen ardında belirlenmesi akıllarda soru işareti yarattı.


Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), özellikle büyük şehirlerde nüfusun yoğunlaştığı yeni yerleşim bölgelerinde hizmet açığını kapatmak üzere yeni binalar yapıyor. Bu binaların maliyetini karşılamak için de şehir merkezlerindeki değerli binalarını satışa çıkarıyor.


İLAN GÜNÜ ŞAŞIRTTI

Türkiye'nin gayrımenkulde en değerli merkezlerine sahip İstanbul, Ankara, Trabzon, Kayseri, Adana, Samsun ve Manisa'daki il binaları ve yardımcı hizmet binaları için ilana çıkıldı. Ancak bu satış ilanı 26 Temmuz Cumartesi ve 31 Temmuz Perşembe tarihli iki gazetede, sayfanın dörtte bir büyüklüğünde çıktı.


KİMSE ANLAMADI!

'Satılık Binalar'...