26 / 04 / 2024

emekli evleri toki

emekli evleri toki

Evi olmayan emekliye konut müjdesi; İlimizde emekliler için bin 600 konut yapılacak.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Tokat Emekli Evleri için ön kayıt kuyruğu!

TOKİ'nin Tokat’ta satışa çıkaracağı 292 konut için emekliler, banka önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ön kayıt yaptırmak isteyen vatandandaşlar banka şubesi önünden ayrılmadı. 

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi!

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Meram Gödene Evleri TOKİ 3+1 kazananlar listesi!

Meram Gödene Evleri TOKİ 3+1 kazananlar listesi bugün açıklanacak. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

Denizli Karahayıt Evleri TOKİ 2016 başvuruları!

258 adet konuttan meydana gelen TOKİ Denizli Karahayıt projesindeki 80 adet daire mevcut hali ile açık satışa çıktı. İşte, Denizli Karahayıt Evleri 2016 başvuruları..

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

TOKİ Batman Emekli Evleri'nin teslimleri 1 ay uzatıldı!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından emekliler için yapılan TOKİ evleri ile ilgili açıklama yapıldı.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

160 konut olarak yükselen TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri'nde başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru!

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Toplamda 160 adet dairenin bulunduğu projede başvuru ücreti 500 TL 'dir.

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

emekli evleri toki Haberi

emekli evleri toki


Evi olmayan emekliye konut müjdesi; İlimizde emekliler için bin 600 konut yapılacak.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği Elazığ Şubesi’nin girişimi ile ilimizde TOKİ tarafından emekliler için 1600 konut yapılacak.


Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Kayabaş, ilimizdeki emeklilere ev müjdesi verdi.  Dernek olarak ilimizdeki emekliler için ev yapılması yönünde girişimlerinin olumlu sonuçlandığını belirten Kayabaş, konutların TOKİ tarafından yapılacağını bu çerçevede Yemişlik köyü (Bizmişin) mevkiinde Hazineye ait olan 174 dönüm arsanın belirlendiğini söyledi. TOKİ tarafından gerekli çalışmaların üç aydır başlatıldığını belirten Kayabaş, şimdi ise projede yer alacak sosyal yapıların nereye yapılacağının belirlendiğini, plan-proje çalışmalarının neticelendirilmesi ile birlikte önümüzdeki yıl içinde konutların inşasının başlayabileceğini ifade etti.


İLK ETAPDA BİN 600 KONUT YAPILACAK


Dernek Başkanı Kayabaş konuya ilişkin gelişmeleri...