28 / 03 / 2024

Emekli köyleri projesi

Emekli köyleri projesi

Prof. Dr. Akgül, yabancı yaşlıların Türkiye’de tedavi edilmesi için emekli köyü projesinde harekete geçti. Projesi İSKA’dan onay alan Akgül, önce gerontoloji laboratuvarını, ardından da yaşlı köyünü kuracaklarını söyledi.

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

12 soruda HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi İstanbul’un Silivri ilçesinin Selimpaşa Ortaköy beldesinde hayata geçiriliyor. Proje sağlık konseptiyle 55 yaş üstü vatandaşlara yönelik olarak yapılıyor. İşte 12 soruda HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri...

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri nerede?

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunuyor. Peki HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri nerede hayata geçiriliyor?

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri lansman fiyatları!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri lansman fiyatları 286 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimleri 24 ay sonra yapılacak.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat 2018!

Aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Proje ile 55 yaş üstü vatandaşlar keyifli, aktif ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak..

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nin lansmanı yapıldı!

Etra Holding’in öncülüğünde, ABD’nin yaşlı yaşam uzmanı Avendelle ve Acıbadem Sağlık Grubu’nun çözüm ortaklıkları ile HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin ilki İstanbul Silivri'de kapılarını açıyor.

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Esenler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bölükbaşı tarafından kuruldu.

Türkiye'nin Kanal İstanbul'dan sonraki en büyük 2. projesi başlıyor!

Başkent Ankara’da 6 milyar dolar yatırımla uzay ve havacılık alanında yüksek katma değerli yerli ürünlerin üretileceği HAB kuruluyor. Tesis, Kanal İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en büyük 2. projesi olacak.

14 soruda Uplife Kadıköy projesi!

Uplife Kadıköy projesi 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazadan oluşuyor. İşte 14 soruda Uplife Kadıköy projesi...

Emlak Konut Köy projesi yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Köy projesi yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Akiş GYO Kadıköy projesi davasında son durum!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kadıköy projesi için açmış olduğu dava hakkında KAP'ta güncelleme yaptı.

Emekli köyleri projesi Haberi

Emekli köyleri projesi

Türkiye'ye yılda 5 milyar dolarlık gelir getirme potansiyeline sahip emekli köyleri projesi için ilk resmi adım atıldı. Türkiye'de yaşlılık bilimi (gerontoloji) alanında ilk mezunlarını vermeye hazırlanan İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, yaşlılık döneminde hayat kalitesini yükseltmeye odaklanan gerontoloji konusunda araştırma laboratuvarı kuruyor. Fakülte Dekanı ve kalp cerrahı Prof. Dr. Ahmet Akgül, İstanbul Kalkınma Ajansı (İSKA) ile 1.5 milyon liralık anlaşmayı imzaladı.


PAZAR 107 MİLYAR DOLAR

Burada yapılacak çalışmalarla Batılı yaşlılar Türkiye'de yaşayacak ve tedavi görecek. Akgül, sağlık turizminin neredeyse sloganı hale gelen "Deniz, kum ve ameliyat kavramı yerini 'deniz, kum, ameliyat ve gerontoloji'ye bırakmaya başladı. OECD ve Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre dünyada 2015 yılı sağlık turizmi ticareti 107 milyar dolar civarında. Bu gelirden Türkiye'ye düşen pay, 639 milyon dolar. Yani...