19 / 04 / 2024

Emeklilerin TOKİden ev alma şartlarını açıklandı

Emeklilerin TOKİden ev alma şartlarını açıklandı

Konut ve inşaat sektörünün öncü kuruluşu Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 81 ilde 3 bini aşkın şantiye ile hayata geçirdiği 700 bine yakın konut ve sosyal yaşam projesi içinde, emeklilere özel uygulama başlatıyor.

TOKİ’den uygun fiyatlı daireler! Ev almak isteyenlere talih kuşu kondu! Zamanınız az hemen başvurun!

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenlere eşi benzeri bulunmayan bir fırsat. İşte yapılması gerekenler!

TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücretliler dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan sosyal konut projesi ile ilgili detayları resmen açıkladı. TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücret alanlar dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın...

TOKİ’den ev alacaklara müjde! TOKİ 2022 yeni projeleri hangi illerde?

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenler, hangi illerde yeni projelere başlanacağını araştırıyor. İşte 2022 yılında uygun fiyatlı TOKİ projelerine dair detaylar!

TOKİ'den ev almak için kredi çekenlere kötü haber! Çalışmalar durduruldu

TOKİ'den ev almak için kredi çekerek borca giren hak sahipleri 2 yıl önce anahtar teslim edileceği söylenen konutlarını alamadı. TOKİ'nin inşaat yaptığı alanda zemin kayması tespit edildiği iddia edildi çalışmalar durduruldu ev bekleyen hak sahipleri mağdur oldu.

Kredi kartı borcu olup da kara listeye girenlere TOKİ'den indirimli ev haberi!

TOKİ, Türkiye'nin dört bir yanında ucuz finansman modeliyle alt ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmak için çalışmalarını hız kemeden sürdürecek. Peki TOKİ'den ev almak isteyip de kredi kartı borcu olanlar nasıl ev alacak? İşte detaylar..

TOKİ'den ucuz ev nasıl alınır?

TOKİ ülke genelinde dar gelirli aileleri ev hayaline kavuşturmaya devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır? TOKİ'den ev alırken nelere dikkat edilmeli.

TOKİ'den ev almak isteyen vatandaşlar dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Türkiye genelinde vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ'den ev almak isteyen vatandaşlar ise TOKİ konutları başvuru süreçlerini araştırıyor. Peki, TOKİ'den ev nasıl alınır, başvurular nasıl yapılır? İşte detaylar...

TOKİ'den ev nasıl alınır?

TOKİ'den ev almak isteyen vatandaşlar internet üzerinden TOKİ'den nasıl ev sahibi olacağının yollarını araştırıyor. Peki, TOKİ'den nasıl ev sahibi olunur? İşte detaylar...

TOKİ'den ev almanın şartları değişti!

TOKİ her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce kişiyi ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ'den ev nasıl alınır, başvuru şartları nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ'den nasıl ev sahibi olunur? Başvuru nasıl yapılır?

TOKİ, İstanbul dahil Türkiye'nin birçok ilinde ucuz konut satışı yapıyor. TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri satışa sunulan evlerin başvuru süreci oluyor.

TOKİ'den ev alıp satmanın cezası var mı?

TOKİ'den ev sahibi olan vatandaşlar, evi aldıktan sonra satmak isteyebiliyor. Peki, TOKİ'den alınan ev başkasına satılabilir mi? İşte detaylar...

TOKİ'den ucuza ev sahibi olma fırsatı!

Gündemde geniş yer tutmayı başaran ve kısa süre içerisinde büyük ilgi gören TOKİ konut kredisi nasıl alınır? TOKİ'den ev almak için hangi bankalar kredi veriyor?

20 soruda TOKİ'den ev almak!

TOKİ, her yıl binlerce asgari ücretli ve dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. TOKİ konut şartları neler? TOKİ taksitleri ne kadar? TOKİ'den konut alım peşinatı ne kadar? İşte tüm merak edilenler..

Emeklilerin TOKİden ev alma şartlarını açıklandı Haberi

Emeklilerin TOKİden ev alma şartlarını açıklandı

İkinci Bahar Projesi ile ülkemizin farklı şehirlerinde aşamalı olarak hayata geçirilmekte olan TOKİ konut projelerinde, konut sahibi olmayan emeklilerimize yüzde 25 kontenjan ayrılıyor.


Mevcut üretimlerdeki yüzde 25 emekli kontenjanı uygulamasının yanı sıra, doğrudan emeklilerimizin talepleri ile yepyeni konut projeleri hayata geçiriliyor.


Samimi, sıcak, insan ilişkilerinin ön planda olduğu yeni yerleşimler yeni şehirler kuran TOKİ, emeklilerimizin beklentilerine yanıt veren, 240 aya varan uygun ödeme koşulları ile ekonomik ölçekte bütçelerini gözeten projeler geliştiriyor. bugün “Doğrudan İdare Uygulaması” ve “Emeklilerin Talebi” ile konut projeleri yapılıyor.


15 soruda doğrudan idare uygulaması olan emekli konut projeleri


1. Hangi ilde emeklilere yönelik konut satışının olduğunu nasıl öğrenebilirim?


Web sayfamızdaki “ Emeklilere Özel” bölümünden, tüm illerdeki konut satışları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca “Talep Satış Teslim” bölümünden tüm konut satışlara ilişkin...