28 / 03 / 2024

Emina Sandal mustafa sandal

Emina Sandal mustafa sandal

Emina Jahovic (Sandal), eşi Mustafa Sandal'dan boşanma kararının ardından bu kez, memleketi Sırbistan'da doğduğu eve yaptığı harcama ile gündeme gelmeyi başardı 

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'ın  Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasını kiralayan Dikran Masis'ın Sandal'ın villasına 100 bin dolarlık hasar verdiği iddia edildi. 

Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic'e kira geliri davası!

Başarılı şarkıcı Mustafa Sandal'ın Çubuklu Vadi'deki milyonluk villasının kirasını Emina Jahovic alıyordu. Sandal, Emina Jahovic'in bu haktan mahrum edilmesi talep etti.

Mustafa Sandal oğulları için 1 milyon dolara ev aldı!

Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evini satıp 3 milyon doların 2 milyon dolarını eski eşi Emina Jahovic'e veren Mustafa Sandal'ın geriye kalan 1 milyon dolar ile oğulları Yavuz ve Yaman için birer daire satın aldığı öğrenildi. 

Emina Jahovic evini Türk Konsolosluğuna kiraya verdi!

Şarkıcı Mustafa Sandal'dan geçtiğimiz yıllarda boşanan Emina Jahovic, Sırbistan Yeni Pazar’da yer alan aile yadigarı evini Türkiye Cumhuriyeti konsolosluk binasına kiraya verdi.

Emina Jahovic haciz iddialarını doğruladı! 

Emina Jahovic, 3 yıl önce boşandığı Mustafa Sandal hakkında nafakasını ödemediği gerekçesiyle icra takibi başlattığı yönündeki iddiaları doğruladı. 

Emina Jahović, Mustafa Sandal’ın evine ve ofisine haciz yolladı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Emina Jahović'in Mustafa Sandal’ın evi ve ofisine haciz yolladığını yazdı... İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Mustafa Sandal evlerini satarak 1 ayda 21 milyon TL gelir elde etti!

Mustafa Sandal'ın ekonomik sıkıntılar çektiğiyle ilgili haberlerin sayısı artıyor. Öyle ki ünlü şarkıcının villasının ardından Fulya'da bulunan rezidansını da sattığı iddia edildi.

Mustafa Sandal Çubuklu Vadi’deki villasını kiracısına sattı!

Mustafa Sandal, Çubuklu Vadi’de bulunan dört katlı villasını 4 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Sandal, 650 metrekare büyüklüğündeki villası kiracısına 3 milyon dolara sattı. 

Mustafa Sandal Çubuklu Vadi'deki villasını 29 milyon TL'ye satışa çıkardı! 

Mustafa Sandal Çubuklu Vadi'de bulunan 4 katlı villasını satıyor. Sandal, 650 metrekare büyüklüğünde, 6 odalı villası için 29 milyon TL istiyor...

Mustafa Sandal: Bir oda bir salon ev yeter!

Çengelköy'de satışa sunulan Dosso Dossi Residence ve Villalar için düzenlenen partiye katılan ünlü popçu Mustafa Sandal, ''Artık bekar bir insanım. Bana bir oda bir salon ev yeter" diye espri yaptı.

Emina Jahovic Zorlu Center'daki yeni evine taşındı!

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic, uzun süredir tadilatıyla ilgilendiği Zorlu Center'daki yeni evine taşındı.

Emina Jahovic taşınma telaşında!

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic, önceki gün taşınacağı Zorlu Center'da alışveriş yaparken görüntülendi.

Mustafa Sandal Ulus'ta lüks siteye taşındı!

Şu sıralar genç sevgilisi Melis Sütşurup ile aşk yaşayan Mustafa Sandal, Ulus'ta lüks bir siteye taşındı.

Emina Sandal mustafa sandal Haberi

Emina Sandal mustafa sandal


Emina Sandal'ın Novi Pazar şehrindeki aile yadigarı evine 500 bin Euro yani 2 milyon 360 bin liraya tadilat yaptırdığı belirtiliyor.Şehirdeki normal evlerin fiyatı ise 50 bin Euro civarında.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Emina Jahovic, bir süre önce Sırbistan'ın Novi Pazar şehrinde doğduğu evi baştan sona yeniletmiş. Emina, eve SPA, yüzme havuzu ve çocuklar için büyük bir oyun alanı yaptırmış. Bunun için de yaklaşık 500 bin Euro harcamış. 

Yaklaşık 90 bin nüfusa sahip, klasik bir Anadolu şehrinden pek farkı olmayan Novi Pazar'da en pahalı evin 50 bin Euro civarında olduğu söyleniyor.