29 / 03 / 2024

eminevim elbirliği sistemi

eminevim elbirliği sistemi

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim, 200 bin ev ve araç teslimatına ulaştı.

Eminevim'den faizsiz konut ve araç teslimatında rekor!

Eminevim’in uyguladığı faizsiz ‘Elbirliği Sistemi’nin Haziran'da yapılan konut ve araç teslimatlarıyla 30 senenin rekorunu kırdığı belirtildi.

Eminevim İzmir Enternasyonal Fuarı’nda inovatif finansman sistemini anlattı!

Türkiye’de Elbirliği Sistemi’ni kuran ve başarıyla uygulayarak her ay piyasaya yaklaşık 250 milyon lira nakit akışı sağlayan Eminevim, uluslararası katılımcıların olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı’nda faizsiz finansman sistemini tanıttı...

Elbirliği sistemiyle rekor teslimat!

İşçiden memura, öğretmenden ev hanımına kadar binlerce vatandaşı ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim, 140 bin aileye ev ve otomobil teslim etti.

Elbirliği ile piyasaya ayda 250 milyon destek!

Elbirliği sistemini Türkiye ile tanıştıran Eminevim, her ay 1.700-1.800 kişiye ev ve otomobil teslimatı yapıyor. Emin Üstün “Binlerce kişinin hayalini gerçekleştirdik. Bu sistemle her ay piyasaya 200-250 milyon TL nakit girişi sağlıyoruz” dedi...

Emin Grup 360 çalışanını ödüllendirdi!

Emin Grup, "2019 Başarı Ödülleri Gecesi" kapsamında 3.sünü düzenlediği etkinlikte; 5, 10, 15, 20 ve 25 yılı geride bırakan ve yüksek performans gösteren çalışanlarını ödüllendirdi...

Gayrimenkuldeki durgunluk Elbirliği Sistemi ile giderilebilir!

Emin Üstün, inşaat sektöründeki ve piyasada ki durgunluk ve faiz oranlarının yüksek olmasından dolayı Elbirliği Sistemi’ne ciddi bir ilgi olduğunu ifade etti...

Eminevim elbirliğiyle ev sahibi yapıyor!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Elbirliği sistemimiz ile milli ekonomiye can suyu oluyoruz” diye konuştu. Üstün, bu sistemle ödenen faizlerin önemli oranda düştüğünü de belirtti. 

Eminevim 100 aileye tapularını dağıttı!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ankara'da Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılım gösterdi ve 100 aileye tağu dağıtımı gerçekleştirildi. 

Eminevim Elbirliği Sistemi ile 1 milyon hayal gerçek olacak!

Eminevim’de hedef 10 yılda 1 milyon kişinin hayallerini gerçekleştirmek. Şirket ‘imece’ mantığı ile sadece ev ve araba değil aynı zamanda enerji ve tarım alanında da yatırım yapıyor.

Eminevim ile herkes ev sahibi oluyor!

Eminevim, geliştirdiği ‘Elbirliği’ sistemi ile alt ve orta gelir grubunu ev sahibi yapmaya devam ediyor. İşçiden memura, öğretmenden, ev hanımına binlerce kişi ev almak için sırada.

En çok ev hanımları ve işçiler ev sahibi oluyor!

Emin Şirketler Grubu Başkanı Emin Üstün, ‘Elbirliği’ sistemi ile alt ve orta gelir grubu konut sahibi yapmaya devam ediyor. Emin Üstün “İşçilerimiz aylık bin 100 lira ödeme ile konut alıyor” dedi.

Eminevim’den faizsiz 8 bin konut teslimatı!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 100 bin kişiye ulaşan Eminevim 2016 yılında gerçekleştirdiği konut teslimatları ile, ortalama 250 daireden oluşan 32 konut projesi kadar teslimat gerçekleştirdi.

Eminevim elbirliği sistemi tüm sektörleri hedefliyor!

Bugüne kadar binlerce aileyi ev sahibi yapan Eminevim, elbirliği sistemini tüm sektörlere taşımayı hedefliyor.

Eminevim’de hedef 100 bin teslimat!!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan Eminevim’de hedef 2017’nin ilk aylarında 100 bin teslimata ulaşmak.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Otoyollarda 'serbest geçiş dönemi' başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 gişeden 20'sinin Serbest Geçiş Sistemi'ne dönüştürüldüğünü açıkladı. 

Milli Eğitim Bakanlığı LGS örnek soruları yayımladı...

Milli Eğitim Bakanlığı, tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacı ile hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımladığını açıkladı. İşte haberin ayrıtıntıları...

Kentsel dönüşümde elbirliği mülkiyetindeki hissedarların durumu ne olacak?

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, kentsel dönüşüm uygulamalarında meydana gelen sorunları TBMM Genel Kurulu’na taşıdı. Ekici, elbirliği mülkiyetindeki hissedarların durumunu ele aldı.

Elbirliği mülkiyet nedir? Elbirliği mülkiyet müşterek mülkiyete nasıl çevrilir? 

Elbirliği mülkiyet, gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren önemli bir terimdir. Elbirliği mülkiyetin, müşterek mülkiyete de çevrilmesi mümkündür. Peki elbirliği mülkiyet nedir ve müşterik mülkiyete nasıl çevrilir? İşte konu ile ilgili detaylar haberin devamında yer alıyor...

Milli Eğitim Bakanlığı o personellerin hesabına para yatıracak!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında görev yapanların ücretlerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merak ediliyor. Peki, LGS görevli ücreti ne zaman yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı LGS’ye girecek öğrenciler için yapılması gereken detayları paylaştı!

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi kapsamında 4 Haziran Pazar günü merkezi sınava girecek öğrencilere yardımcı olmak için bir broşür hazırladı. 

LGS görevlisi olacaklar ne zaman başvuru yapabilir? LGS gözetmen ücretleri ne kadar?

LGS sınavının yaklaşmasıyla görevli olmak isteyen kişiler de tarihlerini yakından takip etmeye başladı. 06.04.2023 yılında yapılacak olan Liselere Geçiş Sistemi sınavında görevli olmak isteyenlerin başvurularını yapması gerekiyor. LGS görevli başvuru tarihleri ne zaman ve nasıl yapılacağı merak konu

Hisseli mülkiyette satış nasıl yapılır? Satışa itiraz hakkı var mı?

Hisseli tapuda elbirliği mülkiyet ve paylı mülkiyet hakları ve farkları neler? Satış durumunda nasıl bir yol izlenir? Hisseli tapu alırken ya da satarken nelere dikkat edilmeli? İtiraz hakkı var mı?

İzalei Şuyu davası nedir? İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

İzale-i Şuyu, paylı veya elbirliği mülkiyetine konu taşınır veya taşınmaz malda ortaklar arasındaki paydaşlığa son vererek kişisel mülkiyete geçişi sağlayan bir dava türü olarak ifade ediliyor. Peki, İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

Milyonlarca araç sürücüsü dikkat! Son tarih 31 Mart: İptal ediliyor…

Milyonlarca araç sürücüsünü ilgilendiren düzenlemede artık geri sayım başladı. Köprü geçişlerinde ve otoyollarda OGS devri 31 Mart’tan itibaren kapanacak. OGS iptalinin ardından araçlarda, Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) kullanılacak.

Elbirliği Mülkiyeti nedir? Elbirliği mülkiyeti paylı mülkiyete nasıl çevrilir?

Elbirliği mülkiyeti genellikle miras yolu ile elde edilen gayrimenkullerde görülmektedir. Bu tarz mülkiyetlerde tapu üzerinde ortakların isimleri yer alsa da kişilerin payları ve oraları belirtilmemiştir. Peki, elbirliği mülkiyeti paylı mülkiyete nasıl çevrilir? İşte elbirliği mülkiyeti hakkında bil

Tapuda elbirliği nasıl bozulur? Tapuda elbirliğini bozmak için ne yapılır?

Tapuda elbirliği bozma işlemi sadece bir mirasçının başvuru ile gerçekleştirilebilir. Yani her bir mirasçının ayrı ayrı başvuruda bulunmasına gerek yoktur. Gerekli belgelerin ibrazı ve başvurunun ardından tapuda elbirliği bozulur ve sahip olunan mal, paylı mülkiyete dönüşür… 

OGS ne zaman kalkacak? OGS'den HGS'ye nasıl geçiş yapılır?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Otomatik Geçiş Sistemi’nin (OGS) kaldırılacağını duyurmuştu. Araçlarında OGS bulunan araç sürücülerinin Hızlı Geçiş Sistemi’ne (HGS) geçiş yapması gerektiği açıklanmıştı.

eminevim elbirliği sistemi Haberi

eminevim elbirliği sistemi

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim, ev ve araç teslimatında 200 bine ulaştı. 2021'de istikrarlı bir büyüme sergileyen Eminevim, 2021 yılını toplamda 30 bin ev ve araç teslimatı ile tamamlamayı planlıyor.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) yetkisinde intibak süreci süren tasarruf finansman sektörünün, ülke ekonomisine katkı sağladığını kaydeden Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç yaptığı açıklamada, “Sektörün lideri olarak her ay ekonomiye yaklaşık 500 milyon TL likidite sağlayarak, ülkenin ekonomik büyümesine destek oluyoruz. Piyasada yaşanan dalgalanmalardan etkilenmeyen iş modelimiz sayesinde istikrarlı büyümesini sürdüren sektörümüz, gelecek dönemde de ülke ekonomisine katkı sunmaya devam edecektir.” diye konuştu.

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim aracılığıyla  2021'de konut ve araç sahibi olan aile sayısının, geçtiğimiz senenin aynı dönemine oranla yüzde 40 daha fazla olduğunu...