25 / 04 / 2024

eminevim Elbirliği

eminevim Elbirliği

Bugüne kadar binlerce insanı ev sahibi yapan Eminevim, Türkiye'nin 81 ilinde ev teslim etmek için kolları sıvadı. Elbirliği sistemiyle, ev almak her ay on binlerce kişi başvururken aynı şekilde her ay yüzlerce kişi de evini teslim alıyor.

Eminevim’den 7 milyar TL ile bireysel finansman desteği...

Eminevim’in tasarruf finansman alanının lideri olarak 2023 senesinde gerçekleştirdiği teslimat sayısını 23.453’e kadar çıkardı. Buna göre, Eminevim 2023 senesinin ilk 11 ayında 7 milyar Türk Lirası seviyesinde bireysel finansman sağladığı kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşümde elbirliği mülkiyetindeki hissedarların durumu ne olacak?

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, kentsel dönüşüm uygulamalarında meydana gelen sorunları TBMM Genel Kurulu’na taşıdı. Ekici, elbirliği mülkiyetindeki hissedarların durumunu ele aldı.

Elbirliği mülkiyet nedir? Elbirliği mülkiyet müşterek mülkiyete nasıl çevrilir? 

Elbirliği mülkiyet, gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren önemli bir terimdir. Elbirliği mülkiyetin, müşterek mülkiyete de çevrilmesi mümkündür. Peki elbirliği mülkiyet nedir ve müşterik mülkiyete nasıl çevrilir? İşte konu ile ilgili detaylar haberin devamında yer alıyor...

Hisseli mülkiyette satış nasıl yapılır? Satışa itiraz hakkı var mı?

Hisseli tapuda elbirliği mülkiyet ve paylı mülkiyet hakları ve farkları neler? Satış durumunda nasıl bir yol izlenir? Hisseli tapu alırken ya da satarken nelere dikkat edilmeli? İtiraz hakkı var mı?

İzalei Şuyu davası nedir? İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

İzale-i Şuyu, paylı veya elbirliği mülkiyetine konu taşınır veya taşınmaz malda ortaklar arasındaki paydaşlığa son vererek kişisel mülkiyete geçişi sağlayan bir dava türü olarak ifade ediliyor. Peki, İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

Elbirliği Mülkiyeti nedir? Elbirliği mülkiyeti paylı mülkiyete nasıl çevrilir?

Elbirliği mülkiyeti genellikle miras yolu ile elde edilen gayrimenkullerde görülmektedir. Bu tarz mülkiyetlerde tapu üzerinde ortakların isimleri yer alsa da kişilerin payları ve oraları belirtilmemiştir. Peki, elbirliği mülkiyeti paylı mülkiyete nasıl çevrilir? İşte elbirliği mülkiyeti hakkında bil

Tapuda elbirliği nasıl bozulur? Tapuda elbirliğini bozmak için ne yapılır?

Tapuda elbirliği bozma işlemi sadece bir mirasçının başvuru ile gerçekleştirilebilir. Yani her bir mirasçının ayrı ayrı başvuruda bulunmasına gerek yoktur. Gerekli belgelerin ibrazı ve başvurunun ardından tapuda elbirliği bozulur ve sahip olunan mal, paylı mülkiyete dönüşür… 

Elbirliği tapusu hisseli tapuya nasıl çevrilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde noterden düzenleme şeklinde vekaletle elbirliği tapusunun, hisseli tapuya çevrilip çevrilmeyeceği sorusunu yanıtladı.  

İntikal işlemlerinde pay belirsizliği ortadan kalkıyor!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "5831 sayılı Kanuna ilave edilen madde ile miras ortaklığından doğan elbirliği mülkiyetinin paylı mülkiyete dönüştürülmesi kolaylaştı" şeklinde konuştu.

Eminevim'den 600 bin liralık ev hediyesi!

Faizsiz Elbirliği Sistemi'nin öncüleri arasında yer alan Eminevim bir vatandaşa 600 bin Türk Lirası değerinde ev hediye etti.

AVM kiracılarını sevindiren haber!

AYD Yönetimi tam kapanma döneminde AVM'de faaliyet gösteren esnaftan kira almayacağını açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan  Başkan Hüseyin Altaş, “Elbirliği ile bu süreci aşacağız” dedi.

Eminevim BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı.

Eminevim 4 dakikada bir ev ya da araç teslim edecek!

Geçtiğimiz sene faizsiz Elbirliği Sistemi ile Türkiye genelinde 23 bin 616 ev ve araç teslimatı yapan Eminevim, 2021'de hedeflediği 27 bini aşkın teslimatla her 4 dakikada bir kişiyi faizsiz ev ya da araç sahibi yapacak.

eminevim Elbirliği Haberi

eminevim Elbirliği

Bugüne kadar binlerce insanı ev sahibi yapan Eminevim, Türkiye'nin 81 ilinde ev teslim etmek için kolları sıvadı. Elbirliği sistemiyle, ev almak her ay on binlerce kişi başvururken aynı şekilde her ay yüzlerce kişi de evini teslim alıyor. Bu sistemle isteyen, istediği yerden ev alabiliyor. Faizsiz olması da sistemin en önemli özelliği... Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün'le Elbirliği sistemini ve sektörü konuştuk. 


 Eminevim neler yapıyor? 

Toplumun orta kesimine hitap eden projeler yapıyoruz. Alt kesimi nasıl ev sahibi yapabiliriz diye çalışıyoruz. Eminevim olarak Türkiye'nin her tarafından 70 binden 300 bin liraya kadar Elbirliği sistemimizle ev sahibi yapıyoruz. Aylık geliri çok mahdut olan kesim için çalışıyoruz özellikle. 


 Elbirliği sistemi nasıl çalışıyor? 

Tüketici ilk etapta ne kadar bir ev almak istediğini belirliyor. Peşinatlı veya...