25 / 04 / 2024

Eminevim Kayseri tapu

Eminevim Kayseri tapu

Eminevim 100 aileyi ev sahibi yaptı Kayseri'de Eminevim tarafından düzenlenen Tapu Teslim Töreni ile 100 aile daha tapularına kavuştu...

Eminevim Kayseri'de 100 aileye tapularını dağıttı!

Eminevim tarafından Kayseri’de ikincisi düzenlenen ve 100 aileye tapularının verildiği Tapu Teslim Töreni’nde konuşan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Şu ana kadar 40 bin müşterimizden 15 bini tapularını aldı" dedi.

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Kayseri Kocasinan'da tapu işlemleri için yeni dönem! 

Kocasinan Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü ile sistemlerini entegre ederek, vatandaşlara tapu işlemlerinde kolaylık sağladı. 

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı tamamlanan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler gerçekleştirdi.

Eminevim bir günde üç yeni şube açtı!

Eminevim, üç yeni şube açtı. Aynı günde açılışları yapılarak hizmete giren Siirt, Konya ve Kayseri’deki yeni şubelerle faizsiz sistemin sınırları Türkiye'de 109 farklı noktaya ulaştı...

Eminevim Afyonkarahisar'da tapu teslim töreni yaptı!

Afyonkarahisar'da Eminevim'in El Birliği Sistemi'ne katılan aileler tapularına kavuştu.

Kayseri'de tapu isyanı!

Kayseri'de 4 yıl önce arsalarını daire karşılığında üniversite yapılması için Burç Eğitim Vakfı'na veren 46 aileden 6'sı, vakfın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kapatılması nedeniyle hala tapularını alamadıklarını söyleyere, duruma tepki gösterdi.

Eminevim, Samsun'da tapu dağıttı!

Eminevim Elbirliği Sistemi, Samsun’da gerçekleştirdiği tapu teslim töreni ile 100 aileyi ev sahibi yaptı.

Eminevim, Bursa'da tapu dağıttı!

27 yılda 120 bine yakın aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim Elbirliği Sistemi, iştirakçileri ile Bursa'da buluştu.

Eminevim 100 aileye 23 Mart'ta tapu verecek!

Eminevim, müşterileri ile Bursa'da buluşmaya hazırlanıyor. Eminevim 100 aileye tapularını teslim edecek.

Eminevim, Denizli'de 70 aileye tapularını teslim etti!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu BaşkanıEmin Üstün, Denizli'de Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 70 aileye tapularını dağıttı.

Eminevim Denizli tapu teslim töreni 16 Şubat'ta!

"Kolay Ev Alım Merkezi" sloganı ile yola çıkan ve 27 yılda; 110 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim, müşterileri ile Denizli'de buluşmaya hazırlanıyor.

Eminevim Konya'da 132 aileye tapularını dağıttı!

Emin Üstün, Konya'da Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 132 aileye tapularını dağıttı.Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Üstün toplamda 113 bin 113 telimat gerçekleştirdiklerini belirterek; “Her geçen gün hedeflerimizin üzerine koyarak devam ediyoruz,” dedi..

Eminevim Kayseri tapu Haberi

Eminevim Kayseri tapu

Eminevim 100 aileyi ev sahibi yaptı Kayseri'de Eminevim tarafından düzenlenen Tapu Teslim Töreni ile 100 aile daha tapularına kavuştu. Törene katılan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 24 yılda 70 bin aileyi ev sahibi yaptıklarım belirterek, "Şu an Eminevim İnşaat olarak İstanbul'da ve Türkiye'nin bazı bölgelerinde çalışmalarımız devam ediyor. İstanbul'da binin üzerinde konut imalatımız var. Anadolu'da da bu imalatı artıracağız. Orta ve alt gelir grubuna hitap eden konut imalatı yapmayı düşünüyoruz. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm ile ilgili Fikirtepe'de çalışmalarımız var. El birliği ile neler yapılabilecekse onu yapacağız" diye...