19 / 04 / 2024

Eminevim konut teslimi

Eminevim konut teslimi

Geçtiğimiz sene faizsiz Elbirliği Sistemi ile Türkiye genelinde 23 bin 616 ev ve araç teslimatı yapan Eminevim, 2021'de hedeflediği 27 bini aşkın teslimatla her 4 dakikada bir kişiyi faizsiz ev ya da araç sahibi yapacak.

Eminevim en çok konut teslimini Marma Bölgesi'nde gerçekleştirdi!

Faizsiz konut ve otomobil fırsatı sağlayan Eminevim,2016’da 8 bin konut teslimatı yaptı. Eminevim en çok konut teslimini Marma Bölgesi'nde gerçekleştirdi.

Eminevim, aylık 1100'ün üzerinde ev teslim etti!

Bugüne kadar 75 binden fazla teslimat yapan Eminevim, aylık 1100'ün üzerinde teslimat ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Eminevim aylık 700'ün üzerinde ev 400 otomobil teslimatı ile orta ve dar gelirli ailelerin umudu oldu.

Eminevim ayda 700 konut teslim ediyor!

Bugüne kadar 75 binden fazla teslimat yapan Eminevim, aylık 1100 teslimat ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Eminevim aylık 700 ev 400 otomobil teslimatı ile orta ve dar gelirli ailelerin umudu oldu.

Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yapıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yapıldı. Peki Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Nef Reserve Hebil satışa çıktı! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren ve birçok projeye imza atan Nef, Reserve Hebil projesini satışa sundu. Projede fiyatlar 669 bin Euro'dan başlıyor...

Eminevim 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı.

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi"nin yer teslimi yapıldı.

Nef Nakkaştepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

Eminevim'den faizsiz konut ve araç teslimatında rekor!

Eminevim’in uyguladığı faizsiz ‘Elbirliği Sistemi’nin Haziran'da yapılan konut ve araç teslimatlarıyla 30 senenin rekorunu kırdığı belirtildi.

Nef, 2019’da 2 bininci konutu teslim etti!

Son 4 yılda 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, konut teslimlerine 2019 yılında da devam ediyor...

Nef Reserve Yalıkavak'ta teslim heyecanı!

Son 4 yılda 18 proje ve 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, Yalıkavak'ta son denize sıfır koyda yer alan Nef Reserve Yalıkavak'ın teslimine de Ağustos ayında başladı.

İnistanbul Topkapı'da 2 bin konut teslim edilecek!

Yaklaşık 6000'in üzerinde konut teslimi yapan Nef, yeni konutların teslimine 2019'da da devam ediyor. Nef, İş GYO ile birlikte geliştirdikleri İnistanbul Topkapı projesinde de 404 konutun teslimine başladı.Tüm etapların tamamlanmasıyla İnistanbul Topkapı’da teslim edilen konut sayısı 2 binin üzerin

Emlak Konut, Halkalı altyapı ihalesi için İlk Yapı'ya yer teslimi yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Küçükçekmece Halkalı Genel Altyapı, Sanat Yapıları ve Yol İnşaatları İşi ihalesini kazanan İlk Yapı'ya yer teslimi yapıldı...

Nef 2018'de 2 bininci konutu teslim etti!

Son 3 senede toplam 17 proje ve 5 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, bu yılki 2 bininci evini teslim etti...

TOKİ Kütahya Merkez teslim duyurusu!

TOKİ Kütahya Merkez teslim duyurusu hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Kütahya Merkez İnköy Mahallesi 345 Konut Projesi Konut Teslimi 9 Temmuz 27 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. 

TOKİ Adana Ceyhan'da konut teslimi başladı!

TOKİ Adana Ceyhan 499 Konut Projesi kapsamında satışı gerçekleştirilen konutların teslim işlemleri başladı...

Eminevim konut teslimi Haberi

Eminevim konut teslimi

Türkiye’de Elbirliği Sistemi ile toplamda 128 şubede hizmet veren Eminevim, artan faiz oranları sebebiyle konut ve araç satışlarında yaşanan durgunluğa rağmen teslimatlarını artırmayı sürdürüyor. 

2019'da 21 bin 183 teslimat yapan, pandemi etkisinde geçen 2020 yılında ise teslimatlarını yüzde 11 artırarak yılı 23 bin 616 ev ve araç teslimatıyla kapatan Eminevim, bu sene içinde 27 bini aşkın teslimata imza atmayı planlıyor. Bu sene  gerçekleştirilecek teslimatlarla, teslimat ortalamasını 4 dakikaya düşürmeyi hedefleyen Eminevim, sene sonuna kadar her 4 dakikada bir ev ya da araç teslim edecek. Sene boyunca yapılacak 27 bin teslimatla toplamda 200 bini aşkın teslimata ulaşılması planlanıyor.


 

15 bine yakın konut teslim edilecek

Bu yıla ilişkin teslimat hedefleri hakkında açıklamalar yapan Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü...