29 / 03 / 2024

eminevim tapu dağıtımları

eminevim tapu dağıtımları

Eminevim, Hatay Ottoman Palas Otel'de düzenlediği tapu teslim töreninde 100 aileye tapusunu teslim etti. Eminevim tarafından Hatay Ottoman Palas Otel'de gerçekleştirilen tapu teslim töreni ailelerin yüzünü güldürdü

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tek tek açıkladı!

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Merak edilen o soruya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yanıt verdi. İşte detaylar...

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imarı biten mahallelerin sakinleri ile bir araya gelen tapu dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Şırnak'ta TOKİ tarafından yapılan konutlar ve dağıtımları TBMM'de!

Şırnak'ta TOKİ tarafından yapılan konutlara ve bunların vatandaşlara dağıtımı TBMM gündemine taşındı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yüzde 10 bedelsiz hissesi dağıtılacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Hatipoğlu Apartmanı Göztepe İstanbul projesi için Adi Ortaklık Sözleşmesi imzaladı. Şirketin 500 TL'lik kısmını Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi'ne ve yüzde 10 bedelsiz hissesini ise yine bedelsiz hissesi yine bedelsiz olarak şirkete dağıtılacak.

Kartepe Rahmiye 30 No'lu bölgede tapular dağıtılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Rahmiye Mahallesi 30 nolu düzenleme bölgesinde yapılan çalışmaları tamamlaması sonrasında tapu dağıtımlarına başlandı.

Mehmet Ay'dan Çukurova Belediyesinin tapu dağıtım törenine tepki!

Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin kente hizmet etme amacı içerisinde olduklarını belirten Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, belediye tarafından yapılacak tapu dağıtım töreninin son derece yanlış olduğunu söyledi. 

Eminevim Bursa'da 5'inci şubesini açtı! 

Faizsiz ev alma sisteminin öncüsü Eminevim, Bursa'da konsepti yenilenen Yıldırım Şubesi'ni hizmete açtı. 

İstanbul'da tapu ve mülkiyet sorunu çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, YEDPA Ticaret Merkezi Genel Kurulu ve tapu dağıtım törenine katıldı. Bakan Kurum, 'Vatandaşın derdini dinlediğimizde çözülemeyecek hiçbir sorun yok. YEDPA'nın sorununun çözüldüğü gibi' dedi.

Antalya Kepez Santral’de tapu heyecanı!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm ve çevreci projesi olan Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu dağıtımları başlıyor.

Burhaniye'de 108 vatandaşa tapu dağıtıldı!

Burhaniye Belediyesi 108 vatandaşa yeni imara giren tarla vasıflı taşınmazların tapularını hak sahiplerine, düzenlenen törenle dağıttı. 

Serik'teki tapu dağıtım törenine Demet Akalın katıldı!

Antalya Serik'in en büyük sorunu olarak görülen tapular vatandaşlara dağıtıldı. Düzenlenen törende sanatçı Demet Akalın sahne aldı. 

eminevim tapu dağıtımları Haberi

eminevim tapu dağıtımları


Eminevim tarafından Hatay Ottoman Palas Otel'de gerçekleştirilen tapu teslim töreni ailelerin yüzünü güldürdü. 620 davetlinin katıldığı programda. 100 aile tapusunu teslim aldı. Emin Grup kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Emin Grup Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Üstün ve şirket yöneticilerinin katıldığı programa Hatay halkı da yoğun ilgi gösterdi. 


Buruk bir havada geçen programda Soma'da hayatını kaybedenler anıldı. Davetlilerin ve görevli çalışanların siyah kurdele taktığı gecede, tapu teslim töreni öncesi 301 işçi için Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. 

Emin Grup Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Üstün törende yaptığı konuşmada, "Eminevim olarak Hatay'da ilk defa tapu teslimi gerçekleştiriyoruz ve ilk kez sizlerle beraber oluyorum. Bu akşam burada bulunan ailelerin sevinçlerine ve mutluluklarına ortak olacağız. Aslında bu sevinç hepimiz için buruk bir sevinç,...