19 / 04 / 2024

eminevim teslim

eminevim teslim

Eminevim, tüketiciye 'Elbirliği Sistemi' ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor. Eminevim'de 0 peşinatla sisteme giren üyeler için beklemeden birinci ayda teslimat imkanı sağlanıyor.

Eminevim 81 ilde ev teslim edecek!

Bugüne kadar binlerce insanı ev sahibi yapan Eminevim, Türkiye'nin 81 ilinde ev teslim etmek için kolları sıvadı. Elbirliği sistemiyle, ev almak her ay on binlerce kişi başvururken aynı şekilde her ay yüzlerce kişi de evini teslim alıyor.

Eminevim'de tapu teslimleri gerçekleşti!

Eminevim'de ev sahibi olma hakkı kazananlara dün gerçekleşen törenle dairelerin tapuları teslim edildi...

Eminevim 4 ayda 1.6 milyarlık ev teslim etti!

2021 yılında evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Eminevim 4 ayda 1.6 milyarlık ev teslimi gerçekleştirdi. 

Eminevim 2021'de ev ve araç tesliminde atak yapacak!

Türkiye genelinde 128 şubeyle hizmet veren Eminevim, bu yıl 27 bin teslimat yaparak, bugüne kadar teslim ettiği ev ve otomobil sayısını 200 bine çıkarmayı hedefliyor.

Eminevim 4 dakikada bir ev ya da araç teslim edecek!

Geçtiğimiz sene faizsiz Elbirliği Sistemi ile Türkiye genelinde 23 bin 616 ev ve araç teslimatı yapan Eminevim, 2021'de hedeflediği 27 bini aşkın teslimatla her 4 dakikada bir kişiyi faizsiz ev ya da araç sahibi yapacak.

Eminevim yaklaşık 146 bin ev teslim etti! 

İzmir Enternasyonel Fuar'ına katılan Eminevim ziyaretçilere konut alımında uyguladığı faizsiz sistem hakkında bilgi verdi. Ege Bölge Müdürü Zafer Sönmez şimdiye kadar 146 bini aşkın teslimat gerçekleştirdiklerini belirtti. 

Eminevim Afyonkarahisar'da tapu teslim töreni yaptı!

Afyonkarahisar'da Eminevim'in El Birliği Sistemi'ne katılan aileler tapularına kavuştu.

Eminevim yine yüzleri güldürdü!

Eminevim, Karadeniz Ereğli'de düzenlediği program ile 60 ailenin tapularını teslim etti. Eminevim yine yüzleri güldürdü. 

Eminevim evleri erken teslim edecek!

Düşük taksitlerle ev ve araç sahibi olabilme imkanı sağlayan Eminevim, teslimatları da erkene çekti...

Eminevim, Samsun'da tapu dağıttı!

Eminevim Elbirliği Sistemi, Samsun’da gerçekleştirdiği tapu teslim töreni ile 100 aileyi ev sahibi yaptı.

Eminevim 100 aileye 23 Mart'ta tapu verecek!

Eminevim, müşterileri ile Bursa'da buluşmaya hazırlanıyor. Eminevim 100 aileye tapularını teslim edecek.

Eminevim, Denizli'de 70 aileye tapularını teslim etti!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu BaşkanıEmin Üstün, Denizli'de Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 70 aileye tapularını dağıttı.

Eminevim Denizli tapu teslim töreni 16 Şubat'ta!

"Kolay Ev Alım Merkezi" sloganı ile yola çıkan ve 27 yılda; 110 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim, müşterileri ile Denizli'de buluşmaya hazırlanıyor.

Eminevim 2017’nin ilk 5 ayında 3 bin 750 konut teslim etti!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 100 bin kişiye ulaşan Eminevim 2017 yılının ilk 5 ayında gerçekleştirdiği 3bin750 konut teslimatı ile vatandaşları banka kredisi kullanmadan faizsiz ev sahibi yapmaya devam ediyor.

Eminevim'den hemen teslim fırsatı!

Eminevim, tüketiciye 'Elbirliği Sistemi' ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor. Eminevim'de 0 peşinatla sisteme giren üyeler için beklemeden birinci ayda teslimat imkanı sağlanıyor.

eminevim teslim Haberi

eminevim teslim

Tüketiciye 'Elbirliği Sistemi' ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkânı sunan Eminevim, ev alıcısının konut fiyat artışına karşı korunması için portföyüne yeni bir ürün ekledi. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Yeni sistemimizin adı değer artışlı çekiliş. Taksitlerini yükseltmek istemeyen ve organizasyon vadesi sonuna kadar beklemek isteyen müşterilerimize beklemeleri karşılığında daha yüksek bir teslimat almalarını sağlayacağız. 0 peşinatla sisteme giren üyelerimize de beklemeden birinci ayda teslimat imkânı getireceğiz" dedi.



Sabah


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı


Emin Şirketler Grubu’nun Başkanı Emin Üstün, 25 yıldır vatandaşı ev sahibi yapmak için en uygun sistemleri hayata geçirdiklerini söyledi.  Üstün, “Şimdi sistemimizde yeni bir ürün geliştirerek, 25 yıldır olduğu gibi yine onların tamamen faizsiz ve gelirlerine göre ödeme seçeneklerinin olduğu ürünümüzü sunarak bu birlik...