25 / 04 / 2024

Eminönü çok katlı otopark

Eminönü çok katlı otopark

1981 yılında Eminönü'nde bulunan belediye otoparkı yetersiz kalmaya başlamış. Otomobillerine yer bulmak için her gün çeşitli güçlüklerle karşılaşan şoförler, Eminönü ve Sirkeci'ye Karaköy'deki gibi çok katlı otoparkın yapılmasını istemişler.

Çok katlı binalardan kaçanlar çelik ev alıyor! Çelik evlere talep gittikçe yükseliyor!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, vatandaşın çok katlı evlerden kaçtığını ve çelik evleri tercih ettiğini açıkladı.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'da hayata geçirilen kentsel tasarım projesi dahilinde çok katlı bir binanın yıkımı daha gerçekleşti. 

Bursa Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binalar yıkılıyor! 

Bursa'da hayat geçirilen kentsel dönüşüm projesi çalışmaları dahilinde Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'nda çok katlı binalar ortadan kaldırılıyor. 

Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak!

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın test sürüşü başlıyor!

İstanbulluların uzun zamandır beklediği Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nde test sürüşü başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, projenin çok yakında hizmete açılacağını müjdeledi.

İzmir’de ‘zayıf zemin’ raporlu araziye çok katlı imar izni iddiası!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in depremin acılarını ve yaralarını sarmadan yeni zayıf zemin imar skandallarına tanık olduğunu belirtti. Beko, Çınarlı’da eski Karayolları arazisine verilen imardan sonra Buca İnönü Mahallesi’nde de zayıf zemin raporlu araziye çok katlı imar izni verilmesine

Edirne'de çok katlı binaların altındaki iş yerleri denetleniyor!

Edirne'de, çok katlı binaların altında bulunan işyerlerinin taşıyıcı sitemleri, olası deprem ve afetlere karşı denetleniyor.

Çok katlı mağazaların yeni rakibi Parla Park!

Department store adı verilen çok katlı mağazacılığa bir ay önce hizmete başlayan Parla Park’da katıldı…

Çok katlı binalarda akıllı asansör entegrasyonu ile verimlilik!

Sensormatic’in sağladığı entegrasyon çözümü ile çok katlı binalarda çalışanların, şirketlerin ve bina yönetimlerinin en büyük sorunlarından biri olan asansör kapasitesi ve güvenliği sorunu tarihe karışıyor.

Falez bandında çok katlı yeni binalar yükseliyor!

Antalya'da falez bandı üzerinde bulunan riskli binalar ve yeni yapılan çok katlı binaların yaratacağı riskler konusunda tespitlerde bulunan İnşaat ve Jeofizik Mühendisleri Odası, yeni bir bilimsel çalışma yapılması çağrısı yaptı.

Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı kaderine terk edildi!

Ankara'da çok katlı otopark sorunu yaşanıyor. Vatandaşların “Acilen hizmete geri açılması gerek” dediği Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı kaderine terk edildi.

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı yıl sonunda tamamlanacak!

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı inşaatı hız kesmeden devam ederken, ayrıntılar da netleşmeye devam ediyor.

Kuzeyşehir'e 'En İyi Çok Katlı Konut Projesi' ödülü!

İstanbul’da düzenlenen Sign Of The City Awards ödülleri, sahiplerine verildi. Kuzeyşehir projesi En İyi Çok Katlı Konut Projesi ödülüne layık görüldü. 

Eminönü çok katlı otopark Haberi

Eminönü çok katlı otopark



Ne derseniz bir kat otoparkı gerekiyor mu?


       Eminönü'nde kat otoparkı isteniyor


  EMİNÖNÜ'nde bulunan Belediye Otoparkı ihtiyaca cevap veremez hale geldi. İstanbul'un en önemli iş merkezlerinden biri olan Eminönü'ndeki parkın yetersiz kaldığını belirten araç sahipleri, ''Aracımızı bırakacak yer bulamayınca park yasağını çiğnemek zorunda kalıyoruz.'' dediler.

  Otomobillerine yer bulmak için her gün çeşitli güçlüklerle karşılaştıklarını belirten şoförler Eminönü ve Sirkeci'ye Karaköy'deki gibi kat otoparkı yapılmasının en iyi çözüm yolu olduğunu ileri sürdüler.

  Bir süre önce yeniden düzenlenerek genişletilen Eminönü Belediye Otoparkı kapasitesinin üstünde otomobil almasına rağmen yine de yetersiz kalıyor.


Hürriyet Gazetesi 21 Ağustos 1981 



Abdullah Kutalmış...