25 / 04 / 2024

Eminönü kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak

Eminönü kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak

Fatih Belediye Başkanı Demir, " Tüm iş adamlarımızı Tarihi Yarımada'ya yatırıma davet ediyorum. Bu süreçteki en önemli paydaşlarımız sizsiniz " şeklinde ifadelerde bulundu.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar kentsel döbüşüm projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm engelleniyor mu?

Mersin'in Akdeniz ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm için çalışmalar başladı. Akşam Gazetesi'nden Emin Pazarcı, bugünkü köşe yazısında kentsel dönüşüm çalışmaları kaleme aldı. 

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm yaşam kalitesini arttıracaktır!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün Türkiye'deki konut sorununa ve ihtiyacına değindi. Üstün kentsel dönüşüm yaşam kalitesini arttıracaktır dedi.

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşümde emin adımlarla yürüyoruz!

“3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nde konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Kentsel dönüşümde çok güçlü bir noktaya emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

Bağcılar Aseda Konutları kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Bağcılar vizyon şehri olma yolunda ilerlerken, kentsel dönüşüm projesi de emin adımlarla ilerliyor. Bu kapsamda Demirkapı Mahallesi’nde 5 bloklu 168 daireli konutların yıkımı törenle gerçekleştirildi.

Bağcılar kentsel dönüşüm konutları sahiplerini buldu!

Bağcılar Belediyesi’nin emin adımlarla yürüttüğü Kentsel Dönüşüm kapsamında Güneşli Mahallesi 8. Sokak’ta Şehr-i İstanbul Projesi kapsamında inşa edilen 99 konutun tapusu sahiplerine verildi.

Bağcılar kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Bağcılar Kentsel Dönüşüm Projesi’nin emin adımlarla devam ettiği ilçe güvenli ve her türlü sosyal imkânlara sahip yeşilin hâkim olduğu yeni yaşam alanlarına kavuşuyor.

Bağcılar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 621 konut yıkıldı!

Bağcılar, ilçe statüsü kazandığı 1992 yılından bu yana mimari, sosyal ve kültürel anlamda önemli değişimler yaşadı. Kentsel Dönüşüm Projesi’nin emin adımlarla devam ettiği ilçe güvenli ve her türlü sosyal imkânlara sahip.

Eminevim Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Elbirliği işletme modeliyle on binlerce aileyi ev sahibi yapan Emin Grup şirketlerinden olan Eminevim, Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesiyle yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor.

Uşak'ta kentsel dönüşüm devam ediyor!

Nurullah Cahan, Kentsel Dönüşüm Projesi’nde binaların hızla bitirildiğini belirtti. Başkan Cahan, “Hedeflerimizde emin adımlar ile ilerlemekle beraber çok yakın bir zamanda ilimizin yeni cazibe merkezine kentsel dönüşüm ile kavuşacağız''dedi.

Eminönü dönüşüm modeli çıtayı yükseltti!

Fatih Belediyesi’nin öncülüğünde hayata geçirilen “ Eminönü Bölgesi Dönüşüm Modeli ” kentsel dönüşümde belediyeciliğin başarı çıtasını en yükseğe çıkartıyor.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm emin adımlarla sürüyor!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm emin adımlarla sürüyor. Bağcılar'da Kentsel Dönüşüm Projesi emin adımlarla devam ediyor. Bağcılarlıların destek verdiği Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yeni yaşam alanları kurmak için yıkımlar yapılıyor.

Osmangazi'de emin adımlarla kentsel dönüşüm!

Osmangazi'de emin adımlarla kentsel dönüşüm yapılıyor. Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar, kentsel dönüşümde son aşamaya geldiklerini ifade ederek, "Bugün Osmangazi Belediye Meclisi ikinci toplantısını yapıyor.

Eminönü kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak Haberi

Eminönü kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak

Fatih Bölgesinin İstanbul'un cazibe merkezi olan tarihi yarımadanın da içinde bulunduğu çok değerli bir alanda bulunduğunu ifade eden Demir, "Bu Bölge, Şehrimizin tarihi, ticari ve turistik merkezi. Her yıl 10 milyon kişinin ziyaret ettiği İstanbul'da turistlerin ilk adresi. On binlerce tarihi esere ev sahipliği yapan Yarımada'yı yılda 8 milyonu aşkın yabancı turist geziyor. Gece nüfusu 430 bin olan Yarımada'nın ticari hacminden dolayı gündüz nüfusu da 2 milyona kadar yükseliyor. En kıymetli hazinelerinden biri olan Kapalıçarşı ise, adeta dünyanın da göz bebeğiÖ Tüm bu değerleriyle Tarihi Yarımada, genel olarak İstanbul turizminin gelişmesi anlamında da, önemli bir rol üstleniyor" diye konuştu. 

11 yıldır dünyanın çok sayıda Kenti'ni inceleyerek, şehir uzmanlarıyla, akademisyenlerle tartışarak bir Eminönü Bölgesi için bir "Dönüşüm Projesi Modeli" geliştirdiklerini belirten...