26 / 04 / 2024

Eminönü otopark alanı

Eminönü otopark alanı

1981 yılında Eminönü'nde bulunan belediye otoparkı yetersiz kalmaya başlamış. Otomobillerine yer bulmak için her gün çeşitli güçlüklerle karşılaşan şoförler, Eminönü ve Sirkeci'ye Karaköy'deki gibi çok katlı otoparkın yapılmasını istemişler.

Yeni binalarda elektrikli şarj ünitesi zorunlu! Bina ve AVM'lerde kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı?

Türkiye’de elektrikli araçlara olan talep yılın ilk 9 ayında, geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 862,8 arttı. Peki bina ve AVM otoparklarında kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı? İşte o rakamlar...

Eminönü Kürkçü Han'da 10 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 17. Satış Memurluğu Eminönü Kürkçü Han'da yer alan dükkanı 10 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattındaki mahalleler değerleniyor!

Endeksa, inşaatında sona gelinen Eminönü–Alibeyköy Tramvay Hattı çevresindeki mahallelerde yer alan konut satış fiyatlarını açıkladı.

4 metrekarelik otopark alanı 3.45 milyon TL'ye satıldı!

Hong Kong'ta 4 metrekarelik otopark alanı tam 760 bin dolar yani 3 milyon 450 bin TL'ye satıldı. Bu satış, dünyanın en toprak parçası olarak tarihe geçti...

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı 31 Aralık'ta bitecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2017 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi. Meclis toplantısında söz alan Başkan Uysal ulaşım yatırımları hakkında bilgi verdi. Uysal, " Eminönü-Alibeyköy Tramvayımız da inşallah 31 Aralık itibariyle bitecek." dedi.

Aydın fuar alanı için yeni yer bulundu!

Aydın'da sivil toplum kuruluşları tarafından istenen fuar alanı için aranılan yer bulundu.Aydın Tekstil Alanı, ilde düzenlenecek fuarlara ev sahipliği yapacak.

Yurt binalarının denetim alanına alınmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik'in kapsamının genişletilmesine ve yurt binalarının denetim alanına alınmasına ilişkin soru önergesi hazırladı.

TOKİ, Çömlekçi II. Etap dönüşüm alanında 480 kişiyle anlaştı!

Çömlekçi II. Etap Kentsel Dönüşüm alanında hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri devam ediyor. 68.2 milyon liralık sözleşme imzalanan hak sahiplerine, tapu devrinin yapılması ile birlikte satın alma bedelleri de peşin olarak ödeniyor.

Yeşilyurt Afetevleri 'kentsel dönüşüm alanı' ilan edildi!

Bakanlar Kurulu kararı ile Yeşilyurt ilçesine bağlı Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi kentsel dönüşüm alanı ilan edildi. Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ilişkin karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da onaylandı ve Resmi Gazete’de yayımlandı.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı Küçükköy Meydanı'na uzatılacak!

Gaziosmanpaşa'daki ulaşım projeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte masaya yatırılarak değerlendirildi. Toplantıda Eminönü-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hattının Küçükköy Meydanına kadar uzatılması kararı alındı.

184 ovanın sit alanı ilan edilmesine ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, ülke genelinde 184 ovanın sit alanı ilan edilmesine ve Denizli İli'nde bu kapsama girecek ovalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Eminönü'ndeki Yeni Cami'deki restorasyonda son durum!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, restorasyonuna başlanan Eminönü'ndeki Yeni Cami'de incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eminönü Yeni Camii'de 3 yıllık restorasyon başladı!

İstanbul'un 351 yıldır siluetine ve görselliğine katkıda bulunan Eminönü'ndeki Yeni Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore ettirilmeye başlandı.

Eminönü otopark alanı Haberi

Eminönü otopark alanı



Ne derseniz bir kat otoparkı gerekiyor mu?


       Eminönü'nde kat otoparkı isteniyor


  EMİNÖNÜ'nde bulunan Belediye Otoparkı ihtiyaca cevap veremez hale geldi. İstanbul'un en önemli iş merkezlerinden biri olan Eminönü'ndeki parkın yetersiz kaldığını belirten araç sahipleri, ''Aracımızı bırakacak yer bulamayınca park yasağını çiğnemek zorunda kalıyoruz.'' dediler.

  Otomobillerine yer bulmak için her gün çeşitli güçlüklerle karşılaştıklarını belirten şoförler Eminönü ve Sirkeci'ye Karaköy'deki gibi kat otoparkı yapılmasının en iyi çözüm yolu olduğunu ileri sürdüler.

  Bir süre önce yeniden düzenlenerek genişletilen Eminönü Belediye Otoparkı kapasitesinin üstünde otomobil almasına rağmen yine de yetersiz kalıyor.


Hürriyet Gazetesi 21 Ağustos 1981 



Abdullah Kutalmış...