26 / 04 / 2024

Eminönü yaya üstgeçidi

Eminönü yaya üstgeçidi

1967 yılında yeniden tanzim edilen Eminönü Meydanı'nda iki yaya üstgeçidi yapılması kararlaştırmış. Ticaret Bankası tarafından inşa edilecek olan geçitler 500 bin liraya mal olacakmış. Geçitlerin altında da dükkanlar açılacakmış.

Alibeyköy-Eminönü tramvay hattı için geri sayım başladı!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Alibeyköy-Eminönü tramvay hattı için sevindiren haber geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Alibeyköy-Eminönü tramvay hattının 1 Ocak'ta hizmete açılacağını açıkladı.

Eminönü Alibeyköy Tramvay Hattı ne zaman açılıyor?

İstanbul’da yapımı devam eden Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın ne zaman açılacağı merak ediliyor. Peki 10 kilometre uzunluğuna sahip Eminönü Alibeyköy Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı ne zaman açılacak?

Balat – Ayvansaray arasındaki kısmı yeniden inşa edilen Eminönü – Alibeyköy Tramvayı’nı yıl sonuna yetiştirmek için hummalı bir çalışmalar devam ediyor...

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı yeniden inşa edilecek!

Eminönü ile dini turizm açısından önemli bir güzergah olan Eyüpsultan ilçesini ve Alibeyköy Cep Otogarı’nı birbirine bağlayacak Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın bir kısmı çöktü. Çökme yaşanan bir kilometrelik bölüm sökülerek yeniden inşa edilecek.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay inşaatının bir kısmı çöktü!

İnşaat çalışmaları 2016'da başlayan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nın Balat-Ayvansaray arasındaki 1 kilometrelik kısmında çökme ve kayma yaşandı. 1 kilometrelik kısım kırılıp tekrar yapılacak...

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı yıl sonuna yetişecek!

Eminönü ile dini turizm açısından önemli bir güzergah olan Eyüpsultan ilçesini ve Alibeyköy Cep Otogarı’nı birbirine bağlayacak Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Hattın yıl sonuna yetişmesi planlanıyor.

Eminönü Yeni Camii'nin restorasyonu 2 yıldır tamamlanamadı!

İstanbul'un 355 yıldır simgeleri arasında bulunan Eminönü'ndeki Yeni Camii'nin restorasyon çalışmaları iki yıldır tamamlanmayı bekliyor. 

Eminönü-Alibeyköy hattı 2020 yılının sonunda açılacak!

Eminönü-Alibeyköy hattı tamamlanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eminönü-Alibeyköy hattı hakkında bilgi aktardı.

Eminönü'ndeki balıkçı teknesi için mahkemeden devam kararı çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile, Eminönü’nde balık-ekmek satan tekneler arasında yaşanan tahliye davasında karar verildi...

Eminönü balıkçıları için yeni karar!

Eminönü’ndeki tarihi balıkçıların tahliyesine ilişkin davada mahkeme, 3 nolu tarihi balıkçı teknesinin kira sözleşmesinin hala devam ettiğine hükmederek, tahliye kararının durdurulması için karar verdi.

Eminönü’ndeki balık ekmek satan iş yerleriyle ilgili flaş karar!

İBB ile, Eminönü’nde balık-ekmek satan tekneler arasında yaşanan tahliye davasında karar verildi. ‘Tekne sahipleri ile İBB arasındaki kiracılık ilişkisi devam ediyor’ diyen mahkeme, verdiği tahliye kararını kaldırdı.

Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy Tramvay Hattı 2020 sonunda tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın 2020 sonunda tamamlanacağını müjdeledi.

Eminönü yaya üstgeçidi Haberi

Eminönü yaya üstgeçidi



ASMA KÖPRÜ YERİNE KONDUKTAN SONRA EMİNÖNÜ MEYDANI BU ŞEKLİ ALACAKTIR.


Eminönü'nde yayalar için yapılan asma köprünün altında dükkanlar açılacak.


  YENİDEN tanzim edilen Eminönü Meydanı'nda yayaların geçmesi için yapılması kararlaştırılan iki asma köprü tamamlanmış, yerlerine takılmak için ayak ve merpenlerin yapılmasını beklemektedir.


  Belediyenin yaptığı teşebbüsler üzerine köprülerin yapımını kabul eden Ticaret Bankası, iki köprü için yarım milyon lira harcayacaktır. Köprüler portatif olacak, betonarme ayak ve merpenleri ise Belediye tarafından inşa edilecektir. Trafiğe açıldıktan sonra Eminönü Meydanı'nda trafik akışı bir hayli kolaylaşacak olan köprülere yürüyen merpen takılması düşünülmüşse de çok masraflı çıkacağı için bundan vazgeçilmiştir. 

  İlgililerin, kasım ayı sonunda yayaların hizmetine...