19 / 04 / 2024

EMITT Fuarı tarihleri

EMITT Fuarı tarihleri

İstanbul, turizmde Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük buluşması EMITT Fuarı 'nda evsahipliği yapmaya hazırlanıyor. 19'uncusu düzenlenen fuarda Türkiye'nin doğa sporlarındaki turizm potansiyeline vurgu yapılacak

EMITT Fuarı 22-25 Ocak 2015'te!

İstanbul, turizmde Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük buluşması EMITT Fuarı'nda evsahipliği yapmaya hazırlanıyor. 19 'uncusu düzenlenen fuarda Türkiye'nin doğa sporlarındaki turizm potansiyeline vurgu yapılacak

Merakla bekleniyordu deprem nedeniyle ertelenmişti! EMITT yeni tarihi açıklandı!

6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketi sebebiyle ertelenen EMITT yeni tarihleri açıkladı. Peki EMITT’de neler var, bizleri neler bekliyor! İşte detaylar…

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.

Bülent Kocabaş, EMİTT Fuarı'na katıldı!

GAZİPAŞA Turizm Derneği Başkanı Bülent Kocabaş, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) açılışına katıldı. Kocabaş, “Hepimiz bir olup tüm yetkililerle birlikte Gazipaşa’yı turizmde hak ettiği yere getirmeliyiz” dedi.

Emitt 2016 Fuarı kapılarını açtı!

DOĞU Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ın katılımıyla 20. kez kapılarını açtı. Bu yıl 70 bin metrekarelik 11 salonda, 4.500 firmanın yer aldığı fuara 70’e yakın ülke katıldı.

Mersin projeleri Emitt Fuarı'nda sergilendi!

Doğu Akdeniz ve Avrasya bölgesinin en önemli turizm buluşmasını gerçekleştiren ve dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Afyonkarahisar EMITT Fuarı'nda görücüye çıkacak!

Afyonkarahisar Belediyesi, dünyanın 5. büyük turizm fuarı olarak kabul edilen EMITT Fuarı'nda Afyon'u tanıtacak.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Mersin Emitt Fuarı'nda yerini alıyor!

Mersin’i tarihi ve kültürel değerleri ile tüm dünyaya tanıtmayı kendisine ilke edinen Mersin Büyükşehir Belediyesi, uluslararası boyutta gerçekleştirilecek olan EMITT Fuarı’nda yerini alacak.

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

Adıyaman Emitt Fuarı'na hazırlanıyor!

Adıyaman, dünyanın en prestijli turizm fuarlarından birisi olan ve illerin turizm potansiyellerini sergiledikleri Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılıyor.

Şarköy Belediyesi EMITT'te yoğun ilgi gördü!

Emitt Fuarı 2015 yılında da dev bir katılım, görkemli bir törenle ziyaretçilerine kapılarını açtı. Şarköy bu yıl da fuara katılarak 12.salonda, 1244 nolu 72 m2'lik stand alanında görselleriyle tanıtımlarını yaptı.

Turizmde Yeni Arayışlar paneli düzenlendi!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından ve Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) desteği ile 25 Ocak 2015 Pazar günü, EMITT Fuarı'nda "Turizmde Yeni Arayışlar" başlıklı bir panel düzenlendi.

EMITT Fuarı tarihleri Haberi

EMITT Fuarı tarihleri


Turizmde Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük buluşması EMITT Fuarı, kapılarını 19'uncu kez açmaya hazırlanıyor. 22- 25 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, dünya turizmcilerini İstanbul'da bir araya getirecek. 


Dünyanın 5'inci büyük turizm fuarı EMITT, 2014'te bir ilke imza atarak hayata geçirdiği ve büyük ilgi gören kış turizmi ve sağlık turizmi için tahsis ettiği özel salonlara, 2015'te kongre turizminin yanı sıra outdoor sporlarını da dahil edecek. Fuarda Türkiye'nin doğa sporlarındaki turizm potansiyeline özel vurgu yapacak. Türkiye'nin eşsiz bir coğrafyada yer aldığını ve tüm doğa sporları için en uygun alan ve parkurlara sahip olduğunu ifade eden Ekin Fuar Direktörü Hacer Aydın, EMITT Fuarı'nda, 2015'te maceranın izini sürmek isteyenleri Türkiye'ye davet edeceklerini söyledi. Aydın, Türkiye ve...