25 / 04 / 2024

emıtt fuarına kimler katılıyor

emıtt fuarına kimler katılıyor

Türkiye' nin ilk tema parkı olan VIALAND’ in, 2 Şubat tarihine kadar sürecek olan EMITT Fuar’ ındaki standı, birbirinden renkli etkinliklerle ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Ankapark EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), yapımını sürdürdüğü ve dünyanın en önemli tema parkları arasına girecek olan ANKAPARK'ı tanıtıyor.

EMITT Turizm Fuarı yarın başlıyor!

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan Emıtt Turizm Fuarı, 26 Ocak tarihinde Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.

Bayburt standı Emıtt Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

28-31 Ocak tarihleri arasında açık bulunan EMİTT fuarının ilk üç günün sonunda yıldızı parlayan il Bayburt Standı oldu. Fuarın üçüncü gününde ziyarete açılan stantlarda Bayburt rüzgarı esti.

Giresun EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Acentaları Fuarı’nda (EMİTT) Giresun standı Arap turistlerin ilgi odağı oldu.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

Beyoğlu Belediyesi MIPIM 2015 Fuarı'na katılacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nda yatırım yapan sektör temsilcileriyle birlikte Fransa’da MİPİM Fuarı’na katılacaklarını belirtti...

Vefa Holding'in BAU 2015 Fuarı'na katıldı!

VEFA Holding'in, bu yıl ilk yurtdışı fuarı BAU 2015 oldu. Dünyanın lider mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı olarak nitelenen BAU Fuarı'na katılan Vefa, ön üretimli yapılar alanında ürettiği çözümleriyle ön plana çıktı.

Ayvalık, Miami'de kruvaziyer fuarına katılıyor!

Ayvalık 'ta kruvaziyer turizminin başlaması için harekete geçen Belediye Başkanı Rahmi Gençer, AYTUGEB olarak Miami 'deki dünyanın en büyük kruvaziyer fuarına katılacaklarını söyledi.

Ege Vitrifiye 2015 Unicera Fuarı'na katılacak!

Ege Vitrifiye, 24-28 Şubat tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek Unicera Fuarı'na katılacak..

Ege Vitrifiye Unicera Fuarı’na katılıyor!

Ege Vitrifiye Unicera Fuarı’na katılıyor. Seramik Sağlık Gereçleri sektörünün lider markalarından Ege Vitrifiye, 24-28 Şubat tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek Unicera Fuarı’na katılıyor.

emıtt fuarına kimler katılıyor Haberi

emıtt fuarına kimler katılıyor

Heyecan dolu yarışmaların da gerçekleştirildiği, Türkiye’nin eğlence dünyası VIALAND’in standında düzenlenen “Photofun” etkinliğine katılmak isteyenler ise, stand önünde uzun kuyruklar oluşturdu.  ziyaretçilerin fotoğraflarını çekip VIALAND çerçevesi ile birlikte sosyal medya hesaplarında paylaşabildiği “Photofun” etkinliğinin yanı sıra, VIALAND’e özel hazırlanan bilgi yarışması sonucunda, kazananlara VIALAND temalı hediyeler armağan edildi. VIALAND’in EMITT Fuarı’ndaki standında düzenlenen etkinliklerden bir diğeri olan “Telefun” bilgi yarışmasında ise, Tema Park için hediye biletler ve indirim kuponları dağıtıldı. VIALAND’in sevimli maskotu Kaptan Gaga da, standa gelen ziyaretçilerle şakalaşıp hatıra fotoğrafı çektirdi. VIALAND, EMITT Fuarı’ndaki 5. Salon’da yer alan 580 no’lu standında, 2 Şubat gününe kadar ziyaretçilerine eğlence armağan etmeye devam edecek.


EMITT fuarı bu yıl 18. Kez; TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği, TUROFED-Türkiye Otelciler Federasyonu, TYD- Turizm...