18 / 04 / 2024

Emlak 2014 Fuarı körfez yatırımcıları

Emlak 2014 Fuarı körfez yatırımcıları

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı 'Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı', 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

CNR Emlak Ankara Fuarı’na yoğun ilgi!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’na, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı. ATO Congresium’da düzenlenen fuara, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

Bursa, CNR Emlak Ankara Fuarı'na katılacak!

Eylül'de ATO Congresium'da gerçekleşecek olan CNR Emlak Ankara Fuarı'nda yer alan Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra coğrafyası, kültürü, faaliyetleri ve etkinlikleri gibi birçok özelliğini de müteahhit ve ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulacak.

CNR Emlak Ankara Fuarı 7-10 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak İstanbul Fuarı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın himayesinde Ankara’ya taşınıyor. ATO Congresium’da organize edilecek CNR Emlak Ankara Fuarı, 7-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yatırımcılar CNR Emlak 2015 Fuarı'nda buluştu!

Yerli ve yabancı yatırımcının akın ettiği CNR Emlak 2015 Fuarı'nda firmalar projelerini sergiliyor. Bu yıl 4 ile 8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo Emlak Fuarı devam ediyor.

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Fuzul Yapı'dan CNR Emlak 2015 fuarına özel kampanya!

04-08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlen Emlak 2015 fuarı, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firmayı ve yatırımcıları bir araya getirdi.

EMİN Şirketler Grubu Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Emlak 2015 Fuarı'nın en renkli standlarından birisi de EMİN Şirketler Grubuna Stantta "Elbirliği" sistemiyle konut satışına dair bilgilendirmelerin yanısıra şirketin imzasını taşıyan Kurtköy ve Beylikdüzü'ndeki projeleri de tanıtılıyor.

CNR Emlak 2015 Fuarı'na kimler katıldı?

‘CNR Emlak 2015 Fuarı'nda yer satın alan küçük firmalar, yerleşim planındaki büyük şirketleri fuar alanında göremeyince şaşkınlık yaşadı.

AB Grup projeleri Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıkıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor.

Yooİstanbul CNR Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtılacak!

Say yapı, yarın açılacak olan CNR Emlak 2015 Fuarı'nda Yooİstanbul projesinn yanı sıra restore ettiği Sandoz Yalı'sı ve Silivri'de bulunan Starlife Silivri projesini ziyaretçilere tanıtacak..

Say Yapı yooistanbul projesi CNR Emlak 2015 Fuarı'nda!

Say Yapı Teknoloji'nin İstanbul’un tam kalbinde hayata geçirdiği, Philippe Starck imzalı 'yooistanbul’ projesinin inşaatı ve satışları hızla devam ediyor. ‘yooistanbul’ , 4-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Emlak 2015 Fuarı’na katılıyor.

AB Grup Holding'in projeleri Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor.

Emlak 2014 Fuarı körfez yatırımcıları Haberi

Emlak 2014 Fuarı körfez yatırımcıları

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı 'Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı', 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıl Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdullaziz el-Suud'un yeğeni prens Ahmad Bandar Al-Sider'in CNR Emlak Fuarı'na yaptığı ziyaretin kartopu etkisi yaratmasının ardından Arapların fuara olan ilgisi bu yıl daha da yoğunlaştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ tarafından desteklenen fuarın açılışını bu yıl Suudi Arabistan Sanayi ve Ticaret Bakanı Tawfiq Al-Rabiah yapacak. 


KONUT SATIŞLARI FUARLA ARTACAK 

Al-Rabiah ile birlikte Suudi Ticaret ve Sanayi Odaları başkanlarının da katılacağı fuar ekonomiye hareket katacak. Fuara ilginin üst düzey olması sebebiyle konut satışlarının artması bekleniyor. Fuara, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler, Katar, Kuveyt, Ürdün, İran ve Rusya'dan...