24 / 04 / 2024

Emlak 2014 Fuarına kaç kişi katılıyor

Emlak 2014 Fuarına kaç kişi katılıyor

CNR Emlak Fuarı'na 35 bin yatırımcının katılması bekleniyor Bugün kapılarını açan fuara Suudi Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al - Saud da katılacak.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Evim Türkiye Fuarı'na ünlülerden büyük destek!

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarını Türkiye’de emlak sahibi olma fırsatı sunan Evim Türkiye Fuarı’na ünlü isimler de katılım gösterecek...

BALTOK Konutları'nda CNR Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul, "Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı" mottosuyla CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek  CNR Emlak Fuarı'na katılıyor...

CNR Emlak Ankara Fuarı’na yoğun ilgi!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’na, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

Bursa, CNR Emlak Ankara Fuarı'na katılacak!

Eylül'de ATO Congresium'da gerçekleşecek olan CNR Emlak Ankara Fuarı'nda yer alan Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra coğrafyası, kültürü, faaliyetleri ve etkinlikleri gibi birçok özelliğini de müteahhit ve ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulacak.

Nidapark Kayaşehir, 2. RECEXPO Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

Tahincioğlu, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Kayaşehir projesiyle katıldı.

Kıbrıslı müteahhitler CNR Emlak Fuarı'nda!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Kuzey Kıbrıs'ın önde gelen müteahhit firmaları ile birlikte CNR Emlak 2016 Fuarı'na katıldı.

CNR Emlak Fuarı’na Körfezli yatırımcılardan yoğun ilgi!

Dün kapılarını açan ve yaklaşık 400 projenin tanıtıldığı CNR Emlak Fuarı’na Körfezli yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Türkiye’de yaşanan siyasi ve ekonomik olumsuzlukların geride kaldığını söyleyen yatırımcılar, “Türkiye’ye güveniyoruz, yatırıma devam edeceğiz” dedi.

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Avrupa yakasından Elysium Art Şişli, Elysium Soul Beyoğlu, Anadolu yakasından ise Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vurdu

Greenox Residence projesinden CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Otomobil kiralama şirketi Corporent ve Greenox Residence CNR Emlak Fuarı’na özel bir kampanya için bir araya geldi.

Greenox Residence’ta CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Aycan&Feres İş Ortaklığı, 17 – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve emlak sektörünün önde gelen firmalarının bulunduğu 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Greenox Urban Residence projesi ile katılıyor

Ofton İnşaat 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Soul Beyoğlu ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vuracak.

Emlak 2014 Fuarına kaç kişi katılıyor Haberi

Emlak 2014 Fuarına kaç kişi katılıyor


CNR Emlak Fuarı'na 35 bin yatırımcı bekleniyor. 11 Eylül'de kapılarını açacak fuara Suudi Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud da katılacak. 


Onlarcagayrimenkul projesini tek çatı altında toplayacak olan CNR Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuan 11-14 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yeşilköy'de düzenlenecek. ,


ARAPLARIN GÖZÜ TÜRKİYE'DE 

Arapların fuara yoğun ügisinden memnun olduklarım belirten CNR Holding Fuarcılık Grup Başkam Cem Şenel, "CNR Emlak 2014 Fuan'm 6 bini yurt dışından olmak üzere 35 bin yatırımcının ziyaret etmesini bekliyoruz. 200'e yakın projenin vitrine çıkacağı organizasyona başta Suudi Arabistan olmak üzere Orta Doğu, AB Ülkeleri, Körfez Ülkeleri ve Türki Cumhuriyetler'den de alıcı gruplar gelecek. Katar, Kuveyt, Ürdün, İran ve Rusya'dan dev yaürımcıların ziyaret edeceği fuara yönelik olarak hedef bölgelerde...