25 / 04 / 2024

Emlak Bank polonya

Emlak Bank polonya

Yeni kurulan EmlakBank, ucuz arsa bulamayan emlak sektörüne de umut oldu. EmlakBank yönetiminin Polonya modelini incelediğini belirten MESA Yönetim Kurulu Başkanı Boysanoğlu “Sistem Türkiye’de de hayata geçirilirse, bu tür problemler ortadan kalkar” şeklinde konuştu.

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

370 kişinin öldüğü Emlak Bank Konutları'nın müteahhitlerine verilen ihalelere suç duyurusu!

Depremde 370 kişinin hayatını kaybettiği Emlak Bank Konutları'nı yapan Aslar İnşaat'ın iki ortağına verilmiş olan deprem konutları ve altyapı ihaleleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Hatay'da 370 kişiye mezar olan binanın müteahhitlerine yine deprem bölgesinde konut ihalesi verildi!

Hatay'daki depremde 370 kişiye mezar olan Emlak Bank Konutları'nı inşa eden şirketin beş ortağından, AK Parti'ye yakın olan ikisine deprem bölgesinde konut ihalesi verildiği ortaya çıktı.

370 kişinin yaşamını yitirdiği sitenin firari müteahhidini, depremde yakınlarını kaybedenler yakaladı!

Hatay'da depremde 370 kişinin yaşamını yitirdiği Emlak Bank Konutları'nın hakkında yakalama kararı bulunan müteahhiti Mehmet Özat'ı yakınlarını kaybedenler bir alışveriş merkezinde yakalayarak polise teslim etti.

Emlak Bank ucuz arsa bulamayan sektöre umut oldu!

Yeni kurulan EmlakBank, ucuz arsa bulamayan emlak sektörüne de umut oldu. EmlakBank yönetiminin Polonya modelini incelediğini belirten MESA Yönetim Kurulu Başkanı Boysanoğlu “Sistem Türkiye’de de hayata geçirilirse, bu tür problemler ortadan kalkar” şeklinde konuştu.

Türk ekonomisi Emlak Bank'ın 'Katılımı' ile ivme kazanacak!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, ülkenin en genç katılım bankası olarak tarih sahnesine yeniden çıkıyor. Türkiye Emlak Katılım Bankası,18 yılın ardından tekrar faaliyetlerine başlayacak...

Emlak Bankası kentsel dönüşümü destekleyecek!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, BDDK'nın yaptığı değerlendirme neticesinde onay aldı ve faaliyet izni Resmi Gazete'de yayımlandı. Bankanın yeni unvanı "Türkiye Emlak Katılım Bankası Anonim Şirketi" kısa adıyla "Emlak Bank" olarak açıklandı. 

Emlak Bankası hayatımızda neleri değiştirecek?

Emlak Bankası yeni adıyla Emlak Bank nedir? Harita Yüksek Mühendisi Uğur Örs, Emlak Bankası'nın hayatımızda neleri değiştireceğini yazdı...

Enerji Emlak vatandaşı 100 milyon TL dolandırdı!

“Çiftlik Bank” mağdurlarının yankıları devam ederken bir yeni “dolandırıcılık” iddiası da Esenyurt’tan geldi. Enerji Emlak vatandaşı 100 milyon TL dolandırdı.

İşletmelere Emlak Bank desteği!

Emlak Bankası, Emlak Bank adıyla yeniden faaliyete geçecek . Banka, küçük işletmelere, tarım kredi kooperatiflerine destek verebilecek, kentsel dönüşümü destekleyecek...

Emlak Bank için Ümraniye'de yer tutuldu!

Emlak Bank için Ümraniye'de yer tutuldu. Bölgede Vakıflar Bankası, Vakıf Katılım, Albaraka Türk, Avivasa, Türkiye Ekonomi Bankası'nın da genel müdürlük binaları bulunuyor...

Yeni Emlak Bank’tan kentsel dönüşüme destek!

Çalışmaları hızla süren ve yıl sonuna kadar faaliyete geçirilmesi planlanan yeni Emlak Bank’tan kentsel dönüşüme destek verecek..

Deniz Aksu kimdir?

Deniz Aksu, Emlak Bank'ın genel müdürü oldu. Peki, Deniz Aksu kimdir? Deniz Aksu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Emlak Bank polonya Haberi

Emlak Bank polonya

Yeni kurulan EmlakBank, ucuz konut için dünyadaki uygulamaları detaylı bir şekilde inceliyor. Star gazetesinde yer alan habere göre, bankanın ilk durağı ise Avrupa’da başarısı bilinen Polonya oldu. Emlak Bankası tarafından uygulanacak olan yeni model, konut fiyatlarını Türkiye’de yüzde 50 oranında etkileyen arsa maliyetlerini büyük ölçüde indirecek. Böylece ucuz arsa bulamadığı için uygun fiyata konut üretemeyen sektörün de önü açılmış olacak. MESA’nın 50. yılı sebebiyle bir toplantı düzenleyen MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “Emlak Katılım Bankası’ndan umutluyum. Emlak Bankası yönetiminin istatistik anlamında Avrupa’da çok doğru uygulamaları bulunan Polonya modelini değerlendirdiklerini biliyoruz. Eğer bu sistem Türkiye’de de hayata geçirilirse, bu problemlerin ortadan kalkacağını düşünüyorum. Gelişmelerin sektöre yenilik getirmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

İHTİYACIMIZ KARŞILANACAK

Boysanoğlu Emlak Bankası’nın Polanya’daki bu işi yapan bankaları incelediğini...