29 / 03 / 2024

emlak bankası munzam vakfi

emlak bankası munzam vakfi

Emlak Bankası A.Ş. Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardım Vakfı, İzmir Çeşme Boyalıktaki tatil köyü ile 7 bin 674 metrekare arsa üzerindeki lojmanını satışa çıkardı

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

1940'ta Emlak Bankası'nın Taksim Kışlası'na yaptıracağı inşaata belediyeden tepki! 

1940 yılında Taksim Kışlası arasına Emlak Bankası'nın inşa edeceği binalara belediye tepki gösterdi. 

Emlak Bankası da konut mağduru oldu!

Emlak Bankası, orman arazisi ve askeri bölge üzerinde hayata geçirilen konut kooperatifi projesinden 200 konut almak için peşin para ödedi fakat konutları henüz alamadı.

Emlak Bankası Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay vefat etti!

Emlak Bankalılar Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay hayatını kaybetti

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinin engellendiğini iddia eden gruptan açıklama!

İzmir'de hayata geçirilen Emlak Bankası konutlarında yaşayan vatandaşlar kentsel dönüşüm projelerinin engellendiğini öne sürdü...

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar tepkisi: Felaket yaşanmadan çözüm bekliyoruz!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Emlak Bankası Konutları sakinleri, Karşıyaka Belediyesi'nin kendilerine kentsel dönüşüm konusunda imar engeli çıkarması sebebiyle, tepki gösterdi. 

Yavuz Yükselir: Avrupa’nın Emlak Bankası’nı kuracağız!

Avrupa Birliği’nin özellikle ekonomi çerçevesinde alınması gerekli önemli kararlarda birlik sağlayamadığını dile getiren Yükselir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yükselir "Avrupa'daki barışın devam etmesinin şartı AB ve Euro" dedi.

Emlak Bankası 2019 sonuna kadar 13 şube açacak!

Emlak Bankası hakkında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "2019 yılında, 7 coğrafi bölgemizde 15 şube açma hedefimiz vardı, 2 şubemizi açtık. 13 şubemizi de yıl sonuna kadar açacağız" diye konuştu...

Türkiye Emlak Bankası İzmit’e şube açtı!

2001 yılında kapanan Türkiye Emlak Bankası, İzmit’in en işlek caddelerinden biri olan Yürüyüş Yolu üzerinde yeni şube açtı. Banka şube açarak büyümeyi hedefliyor...

Emlak Bankası konut finansmanı kullandırmaya başladı!

Ne zaman konut kredisi kullandırmaya başlayacağı merakla beklenen Emlak Katılım Bankası bugün itibariyle konut finansmanı paketini duyurarak kredi kullandırımına başladı...

emlak bankası munzam vakfi Haberi

emlak bankası munzam vakfi

Emlak Bankası A.Ş. Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardım Vakfı, İzmir Çeşme Boyalıktaki tatil köyü ile 7 bin 674 metrekare arsa üzerindeki lojmanını satışa çıkardı.

Yapılan açıklamalara göre 18 bin 175 metrekare yüzölçümündeki arsa üzerinde yer alan 160 odalı 5 bloklu tatil köyü ve yan parseldeki 7 bin 674 metrekare arsa üzerindeki lojman satılacak. Toplam 25 bin 849 metrekare taşınmaz için 21 milyon lira + KDV tahmini fiyat isteyen vakıf, önce kapalı teklif zarfı alacak, sonra da açık artırma yapacak.

Kapalı teklif zarflarının 23 Ağustos 2011 tarihine kadar vakfa teslim edilmesi gerekirken ihale 24 Ağustos 2011 tarihinde yine vakıf merkezinde gerçekleştirilecek.

Emlak Bankası A.Ş. Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardım Vakfı
Zuhuratbaba Mahallesi Gülderen Sokak Dostlar Apt. No-. 3/2 İncirli Bakırköy İstanbul
Tel: (0212)...