19 / 04 / 2024

Emlak Bankası projeleri

Emlak Bankası projeleri

18 yıl aranın ardından hizmete giren Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ, yerli üretim yapan şirketleri fonlayacak. Bankanın yönetim kurulu üyesi Zeki Sayın, ithal ikameli projeleri finanse edip ekonomiyi büyüteceklerini söyledi. 

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

2001 yılında Emlak Bankası tarihe karışmış!

Atatürk'ün talimatları doğrultusunda 1926 yılında Emlak ve Eytam Bankası adıyla kurulan Emlak Bankası'nın bankacılık hayatı 2001 yılında sona ermiş. Birçok projeye imza atan Banka, 405 şubesiyle Ziraat Bankası'na devir edilecekmiş.

1993 yılında Mimaroba Konutları satışa sunulmuş!

1993 yılında Emlak Bankası tarafından Büyükçekmece Koyu'nda inşa edilen 2 bin 736 daire, 114 bahçeli ev ve 102 işyerinden oluşan Mimaroba Konutları, 106 milyon lira peşinatla satışa sunulmuş.

1991 yılında Ataköy 7.-8. Kısım 3. Etap Konutları satışa sunulmuş!

1991 yılında Emlak Bankası'nın Ataköy'de inşa ettiği Ataköy 7.-8. Kısım, 3 Etap Konutları satışa sunulmuş. Satışa sunulan 3. Etap Konutları değişik tiplerde bin 408 daireden oluşuyormuş.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

1940'ta Emlak Bankası'nın Taksim Kışlası'na yaptıracağı inşaata belediyeden tepki! 

1940 yılında Taksim Kışlası arasına Emlak Bankası'nın inşa edeceği binalara belediye tepki gösterdi. 

Emlak Bankası da konut mağduru oldu!

Emlak Bankası, orman arazisi ve askeri bölge üzerinde hayata geçirilen konut kooperatifi projesinden 200 konut almak için peşin para ödedi fakat konutları henüz alamadı.

Emlak Bankası Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay vefat etti!

Emlak Bankalılar Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay hayatını kaybetti

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar tepkisi: Felaket yaşanmadan çözüm bekliyoruz!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Emlak Bankası Konutları sakinleri, Karşıyaka Belediyesi'nin kendilerine kentsel dönüşüm konusunda imar engeli çıkarması sebebiyle, tepki gösterdi. 

Yavuz Yükselir: Avrupa’nın Emlak Bankası’nı kuracağız!

Avrupa Birliği’nin özellikle ekonomi çerçevesinde alınması gerekli önemli kararlarda birlik sağlayamadığını dile getiren Yükselir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yükselir "Avrupa'daki barışın devam etmesinin şartı AB ve Euro" dedi.

Emlak Konut GYO'dan borcunu erken ödeyene avantaj!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) erken ödeme kampanyasını Mart ayı itibariyle başlattı. Emlak Konut projeleri için borcun tamamının kapatılması halinde yüzde 20 oranında indirim yapılıyor. 

Emlak Bankası 2019 sonuna kadar 13 şube açacak!

Emlak Bankası hakkında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "2019 yılında, 7 coğrafi bölgemizde 15 şube açma hedefimiz vardı, 2 şubemizi açtık. 13 şubemizi de yıl sonuna kadar açacağız" diye konuştu...

Türkiye Emlak Bankası İzmit’e şube açtı!

2001 yılında kapanan Türkiye Emlak Bankası, İzmit’in en işlek caddelerinden biri olan Yürüyüş Yolu üzerinde yeni şube açtı. Banka şube açarak büyümeyi hedefliyor...

Emlak Bankası konut finansmanı kullandırmaya başladı!

Ne zaman konut kredisi kullandırmaya başlayacağı merakla beklenen Emlak Katılım Bankası bugün itibariyle konut finansmanı paketini duyurarak kredi kullandırımına başladı...

Emlak Bankası projeleri Haberi

Emlak Bankası projeleri

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) onayını takiben faaliyet iznini alan Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ, stratejik sektörler ile projelere destek sağlayacak.

Yeni Akit Gazetesi'nden Buğra Kardan'ın haberine göre 18 yıl sonra tarih sahnesine dönen banka, milli projeleri finanse edip ithalat bağımlılığını azaltacak ayrıca dev yatırımların önünü açacak.

Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Sayın, büyük hedefler koyduklarını ifade ederek, bankanın önemli hizmetler sunacağını şu sözlerle dile getirdi: “Planlarımız çok. İlk etapta ithal ikameli projelere odaklanacağız. Bu projeleri fonlayacağız. Dışarıdan temin ettiğimiz ürünlerin ülkemizde üretilmesine katkı yapacağız. Bu ürünlere makineler ve motorlu taşıtlar örnek verilebilir.” Yerli ve milli yatırımlara da önem vereceklerini vurgulayan Sayın, “Bu adımımızla üretime ivme katacağız, reel ekonomiyi büyüteceğiz, refah ve kalkınmayı artıracağız” dedi. 

Arazileri birleştireceğiz