29 / 03 / 2024

Emlak Çadırı lansman tarihi

Emlak Çadırı lansman tarihi

Dükkanların Merkez Kayaşehir AVM'de, ofislerin ise Merkez Kayaşehir Plaza'da bulunan projede 220 adet daire bulunuyor. Emlak Çadırı satılık evler için lansman tarihi 31 Mayıs Pazartesi günü olarak belirlendi.

Emlak Çadırı lansman tarihi!

Toplam 220 adet dairenin yer aldığı proje Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında bulunuyor. Emlak Çadırı lansman tarihi 31 Mayıs Pazartesi günü yapılması planlanıyor.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Bandırma emlak yatırımcılarının ilgisini çekiyor!

Balıkesir'in Bandırma ilçesi son zamanlarda emlak yatırımlarıyla Türkiye'de adından söz ettiriyor.

Bydoping'ten emlak sektöründe kazandıran mobil uygulama!

Bytech Bilgi Teknolojileri, Mobil Broker adıyla faaliyet gösteren bir uygulama geliştirdi. Uygulamada, ek gelir ihtiyacı olan insanlara komisyon hareketinin olduğu emlak sektöründen çözüm sunuluyor, kazanç sağlama imkanı veriliyor...

Emlak sektörü canlanacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, konut kredilerinde yaşanan düşüşle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaan, ''Konut kredilerine rekor düzeyde başvurunun gelmesi, emlak sektöründe canlanma olacağını göstermektedir'' diye konuştu. 

TÜGEM, emlak sektörünün gelişmesine öncülük edecek!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, kısa adıyla TÜGEM, emlak sektörünün vizyonuna ve gelişmesine öncülük ederek, meslektaşların birlik ve beraberliğini sağlayan güçlü bir STK olma amacıyla 9 Eylül 2016 tarihinde kuruldu.

Emlak sektörü yeni düzenlemelerle şekilleniyor!

Türk ekonomisinin Yenikapı ruhuyla olağanüstü bir dönem yaşadığı bugünlerde emlak sektörü de yeni düzenlemelerle şekil değiştiriyor.

Faraç Toktaş: Gaziantep'te emlak sektörü durdu!

Gaziantep Şahinbey Emlakçılar Derneği Başkanı Faraç Toktaş, emlak sektörünün ölü bir dönem yaşadığını söyledi. Toktaş, terörün birçok sektörü olumsuz etkilediğini belirtti.

Hamit Demir: Emlak sektörü için 2016 umut dönemi olacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, emlak sektörü adına 2015'in olumlu olduğunu vurguladı ve "Bu sene rekor ile tamamlanacak, 2016 da umut dönemi olacak." dedi.

Selim Atasoy: Emlak sektöründe artış yaşandı!

Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy, vatandaşları emlakçı kisvesi adı altında kandıranlara karşı uyardı. Atasoy, istatistiklerin emlak sektöründe artış gösterdiğini de kaydetti.

Emlak Çadırı rekor kırdı! 6 saatte 240 bağımsız bölüm satıldı!

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenen Emlak Çadırı’nda tamamı hemen teslim konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümün tamamı kırılması güç bir rekora imza atarak 6 saatte satıldı.

Emlak Çadırı yoğun ilgi görüyor!

Kayaşehir Medikule İstanbul Emlak Çadırı Satış Ofisi'nde "Emlak Çadırı 2015" müzayedesinin ilki gerçekleştirildi. Müzayedeye konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Emlak Çadırı 2015 Müzayedesi başladı!

Kayaşehir Medikule İstanbul Emlak Çadırı Satış Ofısi'nde "Emlak Çadırı 2015" müzayedesinin ilki gerçekleştirildi. Müzayedeye konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Emlak Çadırı lansman tarihi Haberi

Emlak Çadırı lansman tarihi

Toplam 220 adet daireden meydana gelen projede dükkanları Merkez Kayaşehir AVM'de, ofisleri ise Merkez Kayaşehir Plaza'da bulunuyor. Projede 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis yer alıyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede kapalı havuz, çift fitness merkezi, 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, çift buhar odası ve resepsiyonu, çift hamamı, çift saunası, tenis kortu yer alıyor.


Emlak Çadırı satılık ev için satışlar 31 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşmesi planlanıyor. Satışlar için son başvuru tarihi 29 Mayıs Cuma günü saat 17:00'ye kadar kabul edileceği kararlaştırıldı.


Ulaşım bilgisi kapsamında proje Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına da 15 km mesafede ve 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde hayata geçiriliyor.


Emlak Çadırı satılık ev fiyatları  99 bin TL’den, ofis fiyatları 149 bin TL’den,...