19 / 04 / 2024

emlak doğalgaz kombi

emlak doğalgaz kombi

Gayrimenkulde bu yılın durgun geçmesi, kombi sektörünü de etkiledi. Satışların yüzde 20 azaldığı sektörde, firmalar konutta hareketliliğin artmasına odaklandı.

Doğalgaz faturası nasıl hesaplanır? Hangi derece kaç lira yakar?

Kış aylarının yavaştan kendisini göstermesiyle birlikte evlerde doğalgaz kombileri çalışmaya başladı. Vatandaşlar "Kombi kaç derecede yanmalı? Hangi derece kaç TL yakar?" gibi soruları gündemine aldı. İşte detaylar...

Warmhaus doğalgaz kullanılan her ilde konsept mağazalar açacak!

Beyçelik Holdingin iştiraki olan kombi ve radyatör üreticisi Warmhaus, mağazalaşma kararı aldı. Şirket, üç yıl içinde doğalgaz kullanılan her ilde konsept mağazalar açacak. c, bu atakla 2020'de 500 milyon TL, 2023'te ise 1 milyar TL ciro hedefliyor...

Yeşilırmak Doğalgaz Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Doğalgaz Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Açarı ve Hatice Açarı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Esenyurt, Battalgazi Mahallesi, Duygu Sokak'ta kuruldu.

Doğalgaz kışın kaç derecede yakılmalı?

Kış aylarında giderek soğuyan havalarda evdeki ısıyı sağlamak ve korumak için doğalgaz ve kombi kullanan ev sakinleri, kombiyi kaç derecede yakmalı? Doğalgaz kışın kaç derecede yakılmalı? İşte yanıtı..

İzmir Menderes'e hastane ve doğalgaz müjdesi!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Emlakçılar Derneği'nin birlik ve beraberlik gecesine katıldı. Başkan Soylu, gecede devlet hastanesi ve doğalgazın ilçeye kazandırılmasıyla ilgili müjdeler verdi.

Doğalgaz faturası nasıl düşer?

Havalar soğudu, kar pek çok ilde etkisini artırdı. Peki bu soğuk günlerde doğalgaz faturasını düşürmek mümkün mü? Doğalgazda faturasını düşürmek isteyenlerin kombi bakımı, ısı ölçer, ısı yalıtımı ile yüzde 70'e kadar tasarruf etmesi mümkün.

Doğalgaz faturasını nasıl azaltırsınız?

Ariston Thermo yetkilileri ilerleyen teknolojiyle geliştirilen tam yoğuşmalı kombilerin doğalgaz faturasında yüzde 30’lara varan indirim sağladığını belirterek uyarıyor: “Bütçenizi düşünüyorsanız tam yoğuşmalı kombi kullanın.”

Doğalgaz faturası nasıl düşer?

Eylül ayının sonunda hükümet iki yılın ardından doğalgaz ve elektriğe yüzde 9 zam yaptı. Kış yaklaşırken doğalgazda faturasını düşürmek isteyenlerin kombi bakımı, ısı ölçer, ısı yalıtımı ile yüzde 70’e kadar tasarruf etmesi mümkün.

Ankara'da doğalgaz borusunda patlama meydana geldi!

başkent Ankara'da yer alan yeni gar binasının inşaat çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. Celal Bayar Bulvarı'ndaki inşaat çalışmasında yer altından geçen doğalgaz hattı zarar gördü.

Honaz'da doğalgaz çalışmaları devam ediyor!

Denizli’de ilçe olarak ilk kez Honaz’da başlatılan doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Kervan Yolu üzerinde ve bağlı sokaklarda başlayan çalışmaların ardından Honaz ilçesine gelecek yıl doğalgaz verilmeye başlanacağı belirtildi...

Kağıthane Gültepe Dernek Sokak'da doğalgaz patlaması oldu!

Kağıthane Gültepe Mahallesi Dernek Sokak üzerinde bulunan bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi. 1 kişi yaralanırken sokak üzerinde bulunan iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi...

Vergi mükellefiyeti olmayan vatandaşlar elektrik ve doğalgaz abonelik bilgileriyle tespit edilecek!

Maliye Bakanlığı, kayıtdışıyla mücadele amacıyla elektrik ve doğalgaz abonelik bilgilerini kullanmaya başladı. Bakan Şimşek, 30 bin 692 vatandaşa bilgilendirme mektubu gönderildiğini, bu mektuplar için 16 bin 73 TL ödeme yapıldığını belirtti.

Dorad Energy İsrail doğalgaz çevrim santrali için üretim lisansını aldı!

Zorlu Enerji Elektrik üretim A.Ş.'nin yüzde 25 oranında iştirak ettiği Dorad Energy Limited Şirketi, İsrail'de inşa edilen kombine çevrim doğalgaz santrali için üretim lisansını aldı. Santral önümüzdeki günlerde ticari faaliyete başlayacak...

emlak doğalgaz kombi Haberi

emlak doğalgaz kombi





Emlaktaki durgunluk, kombi sektörünü de olumsuz etkiledi. Firmaların sabit fiyat, uygun ödeme koşulları ve vade seçeneklerine rağmen istenilen satış adetlerinin yakalanamadığı sektörde, bu yılın yüzde 20 düşüşle kapanması bekleniyor. Konut sektöründeki canlanmayla satışlarını artırmayı hedefleyen firmalar, rekabette düşük yakıt tüketimi sağlayan ve ileri teknolojiye sahip ürünlerle öne çıkmaya çalışıyor.

'% 10 büyür' denilirken...
Sektörün bu yıl ekonomik ve politik her türlü gelişmeden nasibini aldığını belirten Vaillant Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, "Bu yıl, 2006 sonuna göre pazarın yüzde 10 büyümesi öngörülürken, geçen yılın yüzde 20 altında gidiyoruz" dedi. Genelde en yoğun dönem olan eylül-ekim performansının da düşük olduğunu anlatan Taşkın, şöyle devam etti:

Talepler ertelendi...