29 / 03 / 2024

Emlak dünyası kentsel dönüşüm

Emlak dünyası kentsel dönüşüm

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu tekrardan gündeme geldi. Yetki belgeli emlak işletmeleri de kentsel dönüşüme tam destek vermeye hazır olduklarını duyurdu.

İzmir, 21 fay kırığının üstünde: İş dünyasından kentsel dönüşüm çağrısı geldi!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkan adayları ile ‘İzmir İş Dünyası’ buluşmasındaydı. Oda başkanları, İzmir'in deprem riskine dikkat çekerek kentsel dönüşüme hız verilmesini ve projelerin önünün açılmasını talep etti. 

Sidney emlak piyasası spor, siyaset ve medya dünyasındaki ünlü isimlerin satışlarıyla canlandı!

Sydney emlak piyasası spor, siyaset ve medya dünyasının önde gelen isimlerinin bulunduğu yüksek riskli işlemlerde bir artışa tanık oluyor. İşte detaylar...

Emlak dünyasından kentsel dönüşüme destek!

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu tekrardan gündeme geldi. Yetki belgeli emlak işletmeleri de kentsel dönüşüme tam destek vermeye hazır olduklarını duyurdu.

Yeni Emlak Bank’tan kentsel dönüşüme destek!

Çalışmaları hızla süren ve yıl sonuna kadar faaliyete geçirilmesi planlanan yeni Emlak Bank’tan kentsel dönüşüme destek verecek..

TİKİ Eğlence Dünyası N Merkez'de açıldı!

Esenyurt N Merkez AVM'nin ikinci katında faaliyet gösteren TİKİ Eğlence Dünyası'nda oyunların fiyatı 1 TL'ye düşürüldü.

İş dünyası, Doğu ve Güneydoğu yatırım hamlesinden memnun!

İş dünyası örgütleri, Başbakan Binali Yıldırım'ın dün Diyarbakır'da açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik yatırım ve kalkınma hamlesini memnuniyetle karşıladı.

LAMP 83, Ayakkabı Dünyası mağazalarında yüzde 40 tasarruf sağladı!

Ayakkabı sektörünün önde gelen markası Ayakkabı Dünyası, mağazalarında LAMP 83 ile yürüttüğü LED dönüşüm projesi sayesinde enerji tüketiminde yüzde 40’a varan bir tasarrufa ulaştı...

İş dünyası FETO'nün okullarına talip!

Fikir Sofrası'nda buluşan Maliye Bakanı Ağbal, Gümrük Bakanı Tüfenkci ve Kalkınma Bakanı Elvan, yatırım ortamının iyileştirilmesinde her türlü desteğin sağlanacağını belirttiler. Toplantıda, iş dünyasının FETÖ'nün yurtdışındaki okullarına talip olduğu da vurgulandı.

Doğu'ya yapılacak yatırımlar iş dünyasını heyecanlandırdı!

Başbakan Binali Yıldırım'ın Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yatırım çağrısı iş dünyasında heyecan yarattı. İşte iş dünyasının devlerinden yapılan açıklamalar.

Ayakkabı Dünyası, LAMP 83 ile yüzde 40 enerji tasarrufu sağladı!

Ayakkabı sektörünün önde gelen markası Ayakkabı Dünyası, mağazalarında LAMP 83 ile yürüttüğü LED dönüşüm projesi sayesinde enerji tüketiminde yüzde 40’a varan bir tasarrufa ulaştı...

Borç yapılandırması iş dünyasına kazandıracak!

İş dünyası temsilcileri, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun'un hem devletin hem de işletmelerin yükünü hafifleteceğini belirtti.

Recep Altepe: Bursa Türk Dünyası’nın da başkenti olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Avrasya Türk Dernekleri Federasyonu’nun organizasyonuyla Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen ‘Türk Dünyası Spor Oyunları Şöleni’, coşkulu anlara imza attı.

İş dünyasından 'yatırımlar devam edecek' sinyali!

Darbe girişimi, ülke ekonomisine inancını sürdüren iş dünyası temsilcilerinin yatırımlarında herhangi bir değişikliğe yol açmadı.

Emlak dünyası kentsel dönüşüm Haberi

Emlak dünyası kentsel dönüşüm

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu tekrardan gündeme geldi. Yetki belgeli emlak işletmeleri de kentsel dönüşüme tam destek vermeye hazır olduklarını açıkladılar.

'Erişim hakkı sağlanmalı'

Emlak işletmeleri olarak riskli yapıların kiraya verilmemesi ya da 2. elde satış ve pazarlamasına konu edilmemesi için destek vermeye hazır olduklarını belirten Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Hakan Akdoğan “Yönetmeliğimize göre yetki belgeli emlak işletmelerini, tapu ve kadastro müdürlükleri, vergi dairesi müdürlükleri, yetkili idareler, belediyeler ve diğer kurumlardan bilgi ve belge temin etme hakkı tanımlandı. Lakin uygulamada özellikle gerek belediyelerden gerekse tapu sicil müdürlüklerinden bilgi ve belge temin etmekte zorlanıyoruz. Eğer bizlere erişim hakkı sağlanırsa bizler de sürece destek olmayı arzu ediyoruz” dedi.

'Riskli yapılardan arındıralım'

Aracılık işlemleri sırasında problemli olduğu değerlendirilen yapılara ilişkin kat maliklerine...