20 / 04 / 2024

Emlak Fuarı ne zaman

Emlak Fuarı ne zaman

İnşaatçılar yabancıya konut satışını canlandırmak adına yeni pazarlara odaklandırlar. CNR Emlak Fuarı’nın hedef pazarı Kuzey Afrika oldu. 

Ofton inşaat, Emlak 2015 Fuarı'nda projelerini sergiledi!

Ofton inşaat, Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Ofton İnşaat, Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Ofton İnşaat, 4 Kasım 2015 tarihinde CNR Expo’da başlayan ve 8 Kasım’a kadar sürecek olan Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda birbirinden farklı dört projesiyle yer alıyor.

Emlakçılar, CNR fuarında otel piyasasını masaya yatıracak!

EMLAK sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı "Emlak 2014 - Konut. İşyeri Satınalma. Kiralama ve Finansman Fuarı", 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek.

Türk firmaları 'emlak' fuarında!

Kafkasların Dubai'si olmaya hazırlanan ve ekonomisi günden güne büyüyen Azerbaycan, Türk gayrimenkul firmaları için büyük fırsatlar sunuyor. Bölgede ilk kez Bakü'de gerçekleşecek. Fuara emlak sektöründen Türk firmalar katılıyor.

CNR Emlak 2014 Fuarı, yıl 11 ile 14 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek!

2014 CNR Emlak Fuarı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında Cnr Expo Yeşilköy'de düzenlenecek.

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

CNR Holding, 28 milyar lirayı aşan pazar büyüklüğü ile ekonominin yükselen yıldızı emlak sektörünün önde gelen aktörlerini Emlak Fuarı'nda buluşturuyor. Emlak Fuarı 5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. ..

CNR Emlak Fuarı, Cannes'a rakip olacak!

CNR Expo Yeşilköy'de 5-8 Aralık tarihleri arasında 20 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek fuarı, hafta sonu boyunca 3 bini aşkın uluslararası yatırımcı ile birlikte toplam 20 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Emlak Fuarı'nda hedef Ortadoğu!

İstanbul'da 5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 'Emlak 2013 Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda gözler Ortadoğu'ya çevrilecek. Emlak Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde 20 bin metrekare alanda gerçekleşecek.

Emlak Fuarı 28 milyar liralık pazarın oyuncularını biraraya getiriyor!

CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık tarafından organize edilen ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından desteklenen Emlak Fuarı 28 milyar liralık emlak pazarının oyuncularını biraraya getirecek.

Florida’da 90 bin dolara ev imkanı CNR Emlak Fuarı'nda!

Bu yıl 5’incisi düzenlenen CNR Emlak Fuarı 26 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. CNR Emlak Fuar’ında 90 bin USD’ye kira garantili ev bulunabiliyor...

Eminevim ve yeni projelerine CNR Emlak Fuarı'nda yoğun ilgi!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan ve sektöre can veren Eminevim yeni projelerini emlak fuarında görücüye çıkardı.

CNR Emlak Fuarı 17-20 Kasım'da!

CNR Emlak Fuarı, Türkiye'nin önde elen gayrımenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketlerini konut ve işyeri satın almak ve kiralamak isteyenler ile finans kuruluşlarını aynı çatı altında buluşturacak.

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın bu yılki ana teması inovasyon olacak. Peki İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

Türkiye'nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi CNR Emlak Fuarı'nda!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortak gerçekleştirdiği ve birçok Avrupa kentini kıskandıracak kapsamda modern bir kentsel dönüşüm projesi, CNR Emlak fuarında görücüye çıkacak.

Emlak vergisi ne zaman son?

1319 sayılı kanun gereğince ödenen emlak vergisinde, mükellefiyet taşınmazın satın alındığı tarihi takip eden yılda başlıyor. Peki iki taksitte ödenebilen emlak vergisi ne zaman son?

Ev emlak vergisi ne kadar 2016?

Mayıs ayında ödenmesi gereken vergiler arasında ev sahiplerinin de mükellef olduğu emlak vergisi yer alıyor. Peki, ev sahipleri ne kadar vergi öder? Ev emlak vergisi ne kadar 2016?

Emlak Broker’ı ne iş yapar?

Son yılların gözde mesleği olan Emlak, çok sayıda kişiye çeşitli iş imkânı sunmaktadır. Yükselen sektör Emlak’ta dikkat çeken bir söyleyiş de Emlak Broker’ıdır. Emlak Broker’ı ne iş yapar, görevleri nelerdir, Emlak işinin hangi aşamasında yer alır?

Emlak vergisi ne zamana kadar ödenir?

Türkiye sınırları içerisinde ev, işyeri, arsa veya arazisi olan kimseler her sene emlak vergisi ödemek ile mükellef oluyor. Ödemeler ilçe belediyesine yapılıyor. Peki, emlak vergisi ne zamana kadar ödenir?

Emlak vergisi ne kadar ödeyeceğim 2016?

Mart ayı itibariyle emlak vergisi ilk taksit ödemeleri başlıyor. İlk taksit ödemeleri Mayıs sonuna kadar yapılacak. Peki, vergi mükellefi olarak "Emlak vergisi ne kadar ödeyeceğim 2016?" diyorsanız işte yanıtı..

2016'da emlak vergisi ne kadar arttı?

Emlak vergisi ödemeleri Mart ayı itibariyle başlıyor. Vergi mükellefleri ilk taksitlerini 31 Mayıs'a kadar 3 aylık bir süre içerisinde ödeyebilecek. Peki, kimler ne kadar vergi ödeyecek? 2016'da emlak vergisi ne kadar arttı?

Esenler Havaalanı Emlak Konut ne zaman teslim?

Esenler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imzasıyla yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Esenler Havaalanı Emlak Konut ne zaman teslim?

İran 3. Emlak Fuarı 23 Şubat'ta Tahran'da!

İran’nın en büyük organizatörlerinden Barian Omidi, 3. Emlak Fuarı'nı Tahran Milat Kulesi Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenliyor. Fuarın 23-26 şubat arasında gerçekleşmesi planlanıyor.

Emlak Fuarı ne zaman Haberi

Emlak Fuarı ne zaman

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, gayrimenkul sektörü temsilcileri yabancıya konut satışını canlandırmak için kolları sıvadı. 

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından arasında düzenlenecek olan CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı bu yıl 23-26 Kasım tarihleri arasında kapılarını açacak.

Emlak Fuarı'nda bu yıl odak noktası yine Körfez ülkeleri olurken, gayrimenkul sektörünün açılmak istediği yeni pazarlar da ortaya çıktı. 

Fuarın bu yılki yeni pazarları arasında Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, Pakistan, Afganistan, Cezayir ve Fas yer alıyor.

CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel, "Fuar başlamadan önce katılımcılarımıza hangi bölgelere açılmak istediklerine dair sorular soruyoruz. Körfez ve Rusya odak noktaları olsa da Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, Pakistan, Afganistan, Cezayir ve Fas gibi ülkelere de açılmak istiyorlar" dedi.

25 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR
Şenel konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yatırımcıları, proje sahiplerini...