25 / 04 / 2024

Emlak görüntülü görüşme

Emlak görüntülü görüşme

Görüntülü Etkileşim Platformu 11Sight’ın Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, emlak sektörünün Türkiye’de bambaşka bir kimliğe büründüğünü belirtti...

Emlak sektöründeki dolandırıcılara dikkat! Başınız ağrıyabilir!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen emlak sektöründe sık sık dolandırıcılık vakalarının yaşandığını dile getiren Antalya Emlakçılar ve İş Takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlar, emlakçıları uyardı.

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özgür tarafından kuruldu.

Sanal gerçeklik teknolojisiyle emlak sektöründe kartlar yeniden dağıtılıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen sanal gerçeklik teknolojisi, oyun ve eğlence sektörlerinde etkili olurken, emlak sektöründe de pek çok şeyi değiştirdi. Konut almak isteyenler, artık bir evi şahsen görmekle sınırlı kalmıyor ve emlakçılar daha çok müşteriye ulaşabiliyor.

İnşaat maliyetleri, gayrimenkul fiyatları ve düşen talep emlak sektörünü önemli ölçüde etkiledi!

Türkiye'de emlak sektörünün seyri merakla takip ediliyor. Gayrimenkul piyasasının en önemli oyuncularından MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Ticaret Bakanı Yardımcısı Gürcan’dan emlak sektörüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri’de katıldığı bir toplantıda emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Gürcan, emlak piyasasını kontrol etmeye çalıştıklarını söyledi.

Günübirlik kiralık evlere yönelik düzenlemeyi emlak sektörü değerlendirdi: Kiralık konut arzını arttırabilir!

Emlak sektörü temsilcileri Meclise sunulacak kanun teklifiyle konutların turizm amaçlı tek seferde en çok 100 gün kiralanabilmesine yönelik düzenlemeyi değerlendirdi. Temsilciler yeni düzenlemeyi olumlu karşıladı. 

Twitter'a sesli ve görüntülü arama özelliği geliyor!

X CEO’su Linda Yaccarino, kullanıcıların telefon numaralarını paylaşmadan görüntülü sohbet aramalarına katılacaklarını açıkladı. Yaccarino, gelirleri artırmak için de şirketin reklam verenlerle olan ilişkisini onaracaklarını belirtti.

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Kuveyt Türk'ten efsane kampanya! Görüntülü görüşme yapanların hesabına 600 TL yatacak! 

Kuveyt Türk'ten görüntülü görüşme yapanlara 600 TL Hoş Geldin Paketi hediye verilecek. İşte detaylar..

Emekli bayram ikramiyeleri için kritik görüşme! 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün bugün bir görüşme yapacak. Peki 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Orta gelir grubu konut kampanyası için ilk görüşme bugün!

Yükselen konut fiyatları ve dolayısıyla yüksek kira bedellerine karşı yapılan hamleler arasında yer alacak olan yeni bir konut kampanyası ilk görüşme bugün yapılacak.

Artık görüntülü konuşmak daha kolay! Google Meet yeni bir özelliğini daha kullanıcılara duyurdu!

I/O konferansından sonra dikkatleri üzerine çeken Google, görüntülü konuşma uygulaması olan Google Meet için yeni özellik devreye sokuyor.

Metaverse'te emlak yatırımı için doğru zaman mı?

Son dönemde popülerliği yükselen ve internetin geleceği şeklinde görülen Metaverse’de sanal emlak yatırımları kazanç sağlayacak mı? Kripto paralarla alınıp satılan bu emlakların, kripto paralar kadar yüksek volatilite göstermesi öngörülüyor.

Emlak görüntülü görüşme Haberi

Emlak görüntülü görüşme

Emlak sektörünün Türkiye’de bambaşka bir kimliğe büründüğünü ifade eden Görüntülü Etkileşim Platformu 11Sight’ın Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, şu ifadeleri kullandı; "Emlak fiyatlarının artışıyla birlikte insanlar artık emlak alırken daha fazla detaya dikkat etmeye başladı. Müşterilerin elindeki tek ve en etkili kaynak olan internet ise yatırımcılara her konuda bilgi sağlıyor. Gayrimenkul satışı ile uğraşan firmaların müşterilerine birçok emlak danışmanı da ulaşabiliyor. Bu nedenle başarılı bir emlak profesyonelinin teknolojiyi etkin kullanması gerekiyor" 

Görüntülü etkileşimin altyapısı güçlü olmalı 

Geleneksel emlakçılık yöntemlerinin artık geride kaldığını söyleyen Gümüş, şu ifadeleri kullandı; "Müşteriler çoğu zaman beğendikleri evi daha detaylı görmek istiyor. Fakat gidip yerinde görecek zaman bulamıyor. Ancak yurtdışı emlak sektöründe ‘cold-calling’ adıyla bilinen müşteri aramalarını görüntülü olarak yapan müşteriler olumlu görüş belirtiyor. Cold-calling, olası alıcı...