19 / 04 / 2024

emlak haberler

emlak haberler

1983 yılında İstanbul'da bazı semtlerde satılığa çıkartılan dairelerin fiyatları astronomik rakamlara ulaşmış. Etiler Çamlık'ta 270 metrekarelik alanda bitmiş bir dubleks bir daire 250 milyon liraya satılacakmış.

1951 yılında İdealtepe'de 75 lira taksitle arsa!

Reşat Altın'ın 39 liraya satıldığı 1951 yılında, Marmara Denizi'nde kıyısı olan İdealtepe'de arsalar 900 ile 2 bin lira arasında satılacakmış. Yüzde yirmi beşi peşin, kalanı ayda 75 lira taksitle arsa alınabiliyormuş. t

Pendik'te ilk banka şubesi 1952 yılında açılmış!

Yapı ve Kredi Bankası'nın Pendik şubesi 21 Şubat 1952 yılında açılmış. Bankanın İstanbul'da toplam şube sayısı on altıya yükselmiş. Böylece Pendik'te ilk banka şubesi de açılmış.

Irkçılık yapan emlakçılar yandı! Resmen ceza geldi! 

Son günlerde kiralık konutlara ilişkin haberler gündemden düşmüyor. Son olarak Esenyurt'ta bir sitede siyahi bir kişiye konut kiralamak istemeyen bir emlakçıya 5 bin lira ayrımcılık cezası uygulandı.

Soner Yalçın iki yıldır emlak vergisi ödememiş!

Sit alanına kaçak köşk diken Soner Yalçın iki yıldır emlak vergisini de ödemediği ortaya çıktı. Çıkan haberler yüzünden panikleyen Soner Yalçın, dün borcunu apar topar yatırmış...

Milli Emlak Kayseri'de ham toprak satacak

Milli Emlak Müdürlüğü Kayseri'de bulunan 74 bin 579 metrekarelik ham toprak cinsindeki taşınmazı satışa çıkardı

Milli Emlak İzmir'de bağ satacak

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Konak Emlak Müdürlüğü, Armutlu Beldesinde bulunan 5 bin 930 metrekare yüzölçümlü ham toprak ve bağı satışa çıkardı.

Polat Alemdar emlak zengini çıktı

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz diziden kazandığı paraları emlak yatırımı yaparak değerlendiriyor.

New York'ta emlak fiyatları yerle bir

Dünyanın en lüks ofislerinin olduğu New York'ta emlak fiyatları yerle bir oldu.

Emlak Fuarı'na bakmaya değil almaya gelecekler

En iyi yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul alanındaki yenilikler İstanbul CNR Expo'da 2.EUROEMLAK Fuarı'nda "Emlak Festivali"nde tanıtılacak.

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

emlak haberler Haberi

emlak haberler



KAT FİYATINDA REKOR


 ETİLER'DEKİ BU DUBLEKS BİNA 250 MİLYON LİRA... 


 BUNLAR DA UCUZ KATLAR: 25-50 MİLYON LİRA...


   İstanbul'da bazı semtlerde satılığa çıkartılan dairelerin fiyatları astronomik rakamlara ulaştı. Etiler Çamlık'ta 270 metrekarelik alanda inşaatı bitmiş dubleks bir bina 250 milyon liraya alıcısını bekliyor (solda). İki büyük hizmetçi odası, aynı şekilde iki modern tuvalet, geniş bir alan teşkil eden, Boğaziçi'ni tamamıyla gözler önüne sergileyen salon ile birleştirilmiş misafir odası, iki yatak odasından oluşan dubleks bina için müşteriler adeta yarış ediyorlar. Çevre sakinleri, bu binaların tek özelliğinin manzarası olduğunu öne sürerken bir emlakçı Ulus Mahallesi'nde yeni bitmiş apartmanların alt katlarının 25, üst katlarının...