19 / 04 / 2024

Emlak İstasyonu franchise ofislerle buluşacak

Emlak İstasyonu franchise ofislerle buluşacak

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu Brokerlığını Musa Çalışkan’ın yapacağı yeni franchise ofisi İstanbul - Çatalca’da açılıyor. Emlak İstasyonu ASM Çalışkan Gayrimenkul Broker’ı Musa Çalışkan, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Emlak İstasyonu, Türkiye genelinde franchise ofislerle buluşacak!

Türkiye genelinde yeni franchise ofisleri ile buluşacak olan Emlak İstasyonu, bu süreçte marka değerini arttıracak projeler de yürütecek.

GABORAS'tan emlak sektörüne yeni soluk: Franchise sistemi başladı! 81 ile yayılacak! 

Türkiye genelinde bayilikler vererek tamamen yerli hizmet ağı kurmayı planlayan GABORAS, Emlak ticaretinin güvenli ve öngörülebilir bir zeminde işleyerek şeffaflaşmasına katkıda bulunacak. GABORAS, yıl sonuna kadar 81 ilde bayilik açmayı planlıyor. İşte detaylar...

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Altın Emlak, bayileriyle bir araya geldi!

Emlak sektörünün en önemli yerli sermayeli franchise zincirleri arasında yer alan Altın Emlak bayileriyle buluştu.

Emlakçılardan franchise sistemine tepki!

Emlak sektöründe hızla büyüyen franchise hizmeti bazı emlakçılara için fırsat kapısı olmasına karşın sisteme karşı çıkan emlakçılar da bulunuyor.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Milli emlak zinciri firması kurulacak!

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe uzun süredir Franchise firmaların elde ettikleri cirolar üzerine hükümete yakın çevreler harekete geçti. Yerli emlak zinciri kurulması için çalışmalara başlanıyor…

Turyap Franchise Atina temsilciliği ile emlak sektörü canlanacak!

TURYAP Franchise Satış Müdürü Sezer İkizoğlu: "Atina temsilciliğimizden sonra burada yaşayan Türklerden ve orada yaşayan Yunanlardan gelen ev alma talepleri emlak piyasasının da canlanması adına iyi bir gelişme oldu. İnanıyoruz ki önümüzdeki aylarda bu talepler iki katına çıkacak" dedi.

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğü açıldı!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğünü açıldı. Emlak İstasyonu avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Emlak İstasyonu, Azerbaycan`da master franchising ofisi açıyor!

Emlak İstasyonu Yurtdışındaki ilk master franchising ofisini, Azerbaycan'da açacak.

Emlak İstasyonu Gayrimenkul Hukuk Eğitimi aldı!

Emlak İstasyonu İstanbul Anadolu Bölge müdürlüğü`nde Sema Kılıç Hukuk Bürosu, gayrimenkul hukuk eğitimi verdi.

Emlak İstasyonu bu yıl 30 franchise ofis açacak!

Emlak İstasyonu Ceo'su Birol Polat, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını açıkladı.

Emlak İstasyonu, İzmir franchise ofisi açıldı!

Emlak sektörünün öncü ismi olan Emlak İstasyonu ofis açılışlarına hız kesmeden devam ediyor.

Emlak İstasyonu Muğla Ortanca'da ofis açtı!

Emlak İstasyonu büyümeye devam ediyor. Emlak İstasyonu Muğla'nın Ortaca bölgesinde yeni yeni franchise ofis açtı.

Emlak İstasyonu franchise ofislerle buluşacak Haberi

Emlak İstasyonu franchise ofislerle buluşacak

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu Brokerlığını Musa Çalışkan’ın yapacağı yeni franchise ofisi İstanbul - Çatalca’da açılıyor. Emlak İstasyonu ASM Çalışkan Gayrimenkul Broker’ı Musa Çalışkan, konuyla ilgili açıklama yaptı.


Emlak İstasyonu ASM Çalışkan Gayrimenkul Broker’ı Musa Doğan, Emlak İstasyonu çatısı altında olmaktan mutluluk duyduklarını, markanın gücüyle Çatalca’da en iyi kalitede hizmet vereceklerini” söyledi.  

Emlak İstasyonu Ailesinin her geçen gün hızla büyüyen ve kazanan işletmeler haline gelmesi diğer girişimcilerin Emlak İstasyonu markasını seçmesinde en önemli etkeni...