26 / 04 / 2024

Emlak İstasyonu Özgün Ofis Brokerı Özlem Bayrak

Emlak İstasyonu Özgün Ofis Brokerı Özlem Bayrak

Emlak İstasyonu Özgün Ofis Brokerı Özlem Bayrak, ekonomik ve kaliteli ev almak isteyenler için Beylikdüzü 'nün cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.

'Türkiyem için üzgünüm' diyen Prof. Dr. Ahmet Ercan: 'Ülkenin tümü dar gelirliye dönüştü'

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'Türkiyem için üzgünüm' diyerek, ülkenin tümünün dar gelirliye dönüştüğünü söyledi. İşte Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

370 kişinin öldüğü Emlak Bank Konutları'nın müteahhitlerine verilen ihalelere suç duyurusu!

Depremde 370 kişinin hayatını kaybettiği Emlak Bank Konutları'nı yapan Aslar İnşaat'ın iki ortağına verilmiş olan deprem konutları ve altyapı ihaleleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

İnşaat maliyetleri, gayrimenkul fiyatları ve düşen talep emlak sektörünü önemli ölçüde etkiledi!

Türkiye'de emlak sektörünün seyri merakla takip ediliyor. Gayrimenkul piyasasının en önemli oyuncularından MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Gözler TMO'dayken en yetkili isim 'Üzgünüm' diyerek açıkladı: Buğday fiyatları yüzde 25 zamlandı daha da artacak!

Rusya ve Ukrayna savaşının etkisi dünyada gıda fiyatlarını hiç hesaplanmadık şekilde artırdı. Türkiye'de çiftçiler Toprak Mahsülleri Ofisi'nin 2022 buğday alım fiyatını açıklamasını beklerken buğdaya zam haberi bakın nereden geldi? 'Üzgünüm daha da artacak' dedi.

Metaverse üzerinden gayrimenkul alım satım işlemleri gelecekte emlak sektörünü nasıl etkileyecek?

Emlak sektörünün önde gelen firmalarından PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz Metaverse'nin gayrimenkul sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Gayrimenkulünü kiraya veren ve kirasını düzgün tahsil eden ev sahipleri, kiracısını nasıl tahliye edebileceğini merak ediyor. Peki, kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 20 Ocak'a ertelendi!

14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 20 Ocak 2022 tarihine ertelendi.

Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 14 Ocak'ta!

Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çinli emlak şirketi Kaisa'nın hisseleri sert düştü!

Borçlarını ödemeyen ve 8 Aralık tarihinde borsada işlemlerinin durdurulduğu Çinli emlak şirketi Kaisa’nın hisseleri bugün Hong Kong borsasında yüzde 14 geriledi. 

Emlak İstasyonu Özgün Ofis Brokerı Özlem Bayrak Haberi

Emlak İstasyonu Özgün Ofis Brokerı Özlem Bayrak

Emlak İstasyonu Özgün Ofis Brokerı Özlem Bayrak, gerek yeşil alanın bol olduğu düzenli siteler şeklindeki sorunsuz yapılaşma gerekse denizle bütünleşme nedeniyle, ekonomik ve kaliteli ev almak isteyenler için Beylikdüzü 'nün cazibe merkezi haline geldiğini söyledi


Beylikdüzü, Marmara Denizi'ne 13 kilometre kıyısı bulunmasının yanı sıra toplu konut bölgeleri, orta ve üst gelir grubuna hitap eden konut projeleriyle istanbul'un en çok talep gören ilçelerinden biri. Beylikdüzü, yeşil alanın bol olduğu düzenli siteler şeklindeki sorunsuz yapılaşma nedeniyle, ekonomik ve kaliteli ev almak isteyenler için Beylikdüzü'nün cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.

Özlem Bayrak, ilçenin üçte birlik bölümünü kaplayan sahil kesimi villalardan oluşurken, iç kesimlerde çok katlı yapıların yer aldığını   söyledi. 'Beylikdüzü'nde planlama ve , yapılaşmada temel prensip, yüksek emsal olmamasıdır' diyen Özlem Bayrak, bu...