28 / 03 / 2024

emlak konut borsa istanbul

emlak konut borsa istanbul

Geçen yılın sonunda Borsa İstanbul'daki şirketlerin toplam piyasa değeri yaklaşık 616 milyar lira olurken, bu rakam 3 Mart 2017 kapanışı itibarıyla 699 milyar lira olarak hesaplandı.

Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen Borsa İstanbul’da temettü rüzgarı hızla esiyor. Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Enka İnşaat ve Emlak Konut'un piyasa değeri açıklandı!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin piyasa değeri yaklaşık 589 milyar lira oldu. Piyasa değeri açısından ilk 20'de Enka İnşaat ve Emlak Konut'ta vardı.

Emlak Konut Borsa'da ilk 20'de!

Emlak Konut, 9 milyar 690 milyon TL'lik piyasa değeriyle Borsa İstanbul'un en değerli 20 şirketi arasında yerini aldı. Şirketin halka arz sürecinde rekor kırılmıştı.

Emlak Konut karının yüzde 40'ını yatırımcıya dağıtıyor!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Borsa İstanbul'da 12 milyar TL'ye yakın piyasa değeriyle ilk 20 arasında yer alan şirketlerinin hisse senedine uluslararası yatırımcıların da yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Yabancı yatırımcı Emlak Konut'tan 24,7 milyon dolar hisse aldı!

Yabancı yatırımcılar, ekim ayında Borsa İstanbul pay piyasalarında 167,8 milyon dolarlık net alış gerçekleştirildi. Yabancı yatırımcıların en çok alım yaptıkları hisse senetleri, arasında 24,7 milyon dolar ile Emlak Konut GYO da var.

Borsa, Emlak Konut GYO ile coştu!

Emlak Konut GYO, hisse geri alım programı çerçevesinde toplamda 269.1 milyon adet payı aşmayacak şekilde hisse geri alımı yapabileceğini KAP'a açıkladı. İşte dün yaşananlar...

Emlak Konut GYO 1 milyon TL'lik bağış yaptı!

Emlak Konut, borsa tarihinde bir rekora imza atarak 10 milyon liralık rekor bir bağışa imza attı. Hayırsever şirket, bu parayı kime verdiğini ise sır gibi sakladı..

Emlak Konut GYO'nun kasasına halka arzdan 3.25 milyar TL girdi!

Emlak Konut GYO'nun ikincil halka arzı nedeniyle dün Borsa İstanbul'da (BIST) gong töreni düzenlendi. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, 2013'ün en büyük arzını gerçekleştirdiklerini söyledi..

Emlak Konut GYO'da hisse fiyatı geriledi!

Borsa İstanbul'da ikincil halka arz için verilen yedi işlem günü aranın ardından bugün işleme başlayan Emlak Konut GYO hisseleri yüzde 9 değer kaybıyla halka arz fiyatı olan 2,50 liraya geriledi...

Emlak Konut halka arz için yarın basın toplantısı düzenliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Emlak Konut'un ikincil halka arzı için basın toplantısı düzenliyor. Etkinlik yarın Borsa İstanbul Sergi Salonu' nda saat 09.00' da gerçekleştirilecek...

Emlak Konut GYO halka arzda borsa tarihine geçiyor!

Emlak Konut GYO'nun Mayıs ayında yapılması planlanan halka arzında hisse fiyatı 3.47 TL'nin üzerinde olursa borsa tarihe geçecek..

Enka 10'uncu, Emlak Konut GYO 18'inci en değerli şirket!

İMKB 'nin en değerli 25 şirketi arasında Enka İnşaat 10'uncu ve Emlak Konut GYO 18'inci sırada yeraldı... Aslan çimento ise 23 sırada kendine yer buldu. İşte borsa en değerli 25 şirket...

Emlak Konut en çok işlem gören hisse senetlerinden oldu!

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) 100 Endeksi günü 75,59 puan düşüşle kapattı. Dolar uçtu, borsa çakıldı. Emlak Konut, günün en çok işlem gören hisselerinden biriydi... 

emlak konut borsa istanbul Haberi

emlak konut borsa istanbul



AA muhabirinin Borsa İstanbul verilerinden derlediği bilgilere göre, 30 Aralık 2016 sonu itibarıyla Borsa İstanbul'daki şirketlerin toplam piyasa değeri yaklaşık 616 milyar lira olurken, bu rakam 3 Mart 2017 itibarıyla 699 milyar lira olarak hesaplandı.


Böylece borsadaki şirketlerin toplam piyasa değeri 700 milyar liraya ulaşırken, yıl başından bu yana sadece 2 aylık bir sürede 83 milyar lira civarında değer artışı yaşandı.


Bu dönemde 83 milyar liralık değer artışının büyük bir kısmı borsanın devlerinden geldi. 2016 sonunda 372 milyar 452,6 milyon lira olan Borsa İstanbul'un en değerli 20 şirketinin piyasa değeri, 3 Mart 2017 itibariyle kapanışta 426 milyar 789,9 milyon liraya yükseldi. 


Böylece sadece 2 ay gibi kısa bir sürede değerlerine yaklaşık 54,3 milyar lira katan "devler", 2016'nın bile tamamında bu kadar değer...