25 / 04 / 2024

emlak konut ihaleleri

emlak konut ihaleleri

2020'de 1,12 milyar TL net kar hedefleyen Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılında 8 dev ihale yapacak...

Emlak Konut'un 4 arsasına 167 milyon 73 bin TL'lik teklif! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından satışa çıkarılan 4 adet bağımsız bölüme, ihale sonucu KDV Dahil 167 milyon 72 bin 600 TL teklif geldi.

Emlak Konut'tan 2019'da 9 dev ihale!

2019'da 1,2 milyar TL net kar hedefleyen Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında 9 dev ihale yapacak...

İstanbul'un dev arsaları satılıyor!

İstanbul'daki 6 dev arsa satışa çıktı. Arsalar Beşiktaş, Bahçelievler, Başakşehir ve Bakırköy'de yer alıyor. Satışa çıkarılan arsalarda gayrimenkul projeleri geliştirilecek...

Emlak Konut Halkalı altyapı ve yol inşaatı ihalesine 5 teklif!

Emlak Konut İstanbul Küçükçekmece Halkalı Genel Altyapı, Sanat Yapıları ve Yol İnşaatları İşi ihalesi 5 firmadan teklif geldi...

Emlak Konut bu yıl 2.1 milyarlık ihale yapacak!

2017’de ihalesi gerçekleştirilen projelerin lansmanlarını bu yıl gerçekleştireceklerini açıklayan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, “7.2 milyar TL’lik satış hedefliyoruz” dedi.

Emlak Konut 8 dev ihaleye hazırlanıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında 8 dev ihaleye hazırlanıyor. İhaleler Ankara, İstanbul ve Kocaeli'de gerçekleştirilecek.

Emlak Konut'tan ekonomiye 13 milyar TL'lik katkı!

2017 yılı içinde toplam 9 projeyi ihale ettiklerini söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Bu projelerle birlikte 13 milyar TL’lik değer oluşturduk” dedi

Emlak Konut'tan dev kampanya atağı!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, yılsonuna kadar İstanbul'da Florya ve Nişantaşı'nın yanı sıra Ankara'daki Devlet Mahallesi ihalelerini yapacaklarını belirtti. Kurum, aynı zamanda 15 Eylül'den itibaren yeni bir konut kampanyasının başlatacaklarını müjdeledi.

Emlak Konut GYO iki ayda 7 dev ihale gerçekleştirdi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Haziran ve Temmuz ayı içerisinde 7 ihale gerçekleştirdi, ihalelerden 10 milyar TL'lik satış geliri bekleniyor.

Emlak Konut'tan 9 milyar TL'lik 5 dev ihale!

Emlak Konut Haziran'da imza attığı dev ihalelerle ülke ekonomisi için üretmeye ve istihdam sağlamaya devam ediyor. Toplamda yaklaşık 9 milyar TL satış gelirine sahip 5 dev ihale gerçekleştiren Emlak Konut, bu ihalelerden minimum 3,2 milyar TL şirket payı toplam geliri elde edecek.

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz arsa ihalesi bugün!

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi bugün yapılacak

Emlak Konut'tan 1.3 milyon metrekarelik 5 dev ihale!

Yılın ilk çeyreğinde satış rekorları kırarak sektöre yön veren Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 5 dev proje için ihaleye çıkmaya hazırlanıyor.

Emlak Konut'tan 12 dev ihale geliyor!

Bu yılın ilk çeyreğinde 2 milyar 878 milyon TL değerinde, 2833 adet bağımsız bölümle rekor satışa imza atan Emlak Konut 12 yeni ihalenin hazırlığına girdi. Emlak Konut bu yıl İstanbul, Ankara, İzmir ve Kocaeli'de toplam 12 ihale yapacak. İşte yeni ihalelerin tüm detayları...

Emlak Konut'tan 4 dev ihale!

Emlak Konut 2017 yılında 4 dev ihale yapacak. İstanbul'un Tuzla ve Zeytinburnu ilçelerinde, Kocaeli'nin ise Körfez ve Gebze ilçelerinde yeni proje yapacak firma 2017 yılında 1,8 milyar TL kar etmeyi hedefliyor.

Emlak Konut GYO 2024'te 52 milyar TL satış, 5.8 milyar TL de kar hedefliyor!

Emlak Konut GYO, bu yılki hedeflerini ve gerçekleştirilecek ihalelerini açıkladı. Peki Emlak Konut GYO 2024'te ne kadar satış hedefliyor? Hangi ihaleleri yapılacak? İşte ayrıntılar... 

Emlak Konut'tan Bakırköy,Beşiktaş ve Başakşehir'de satılık arsa!

Emlak Konut Bakırköy, Beşiktaş ve Başakşehir'deki dev arsalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihaleleri 15 Ekim'de yapılacak. Arsaların toplam muhammen bedeli KDV dahil 1 milyar 417 milyon 534 TL...

Emlak Konut 2017'de 13.2 milyarlık 9 dev ihale yaptı!

Emlak Konut GYO 2017 yılında yaklaşık 13.2 milyar TL satış gelirine sahip 9 dev ihale gerçekleştirdi. Sizler için bu ihaleleri derledik. İşte 2017'de Emlak Konut tarafından satışa çıkarılan arsaları hikayeleri...

Emlak Konut'tan 8 dev ihale!

Emlak Konut 2017 yılında gerçekleştireceği gelir paylaşım ihaleleri ve anahtar teslim ihalelerini açıkladı. Emlak Konut'tan bu yıl 8 dev ihale geliyor.

Emlak Konut Nevşehir ve Denizli ihaleleri bu hafta yapılacak!

Emlak Konut GYO'nun bu hafta içinde iki ihalesi var. Birinci ihale Nevşehir Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ikinci ihale ise Denizli Merkezefendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi.

Emlak Konut Nevşehir ve Denizli ihaleleri ertelendi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Nevşehir ve Denizli'deki Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalelerinin ertelendiğini belirterek yeni tarihleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Emlak Konut 3 ihalesini erteledi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Temmuz ayında yapacağı Nevşehir Yenimahalle, Denizli Merkezefendi ve Çankaya Çayyolu arsa ihaleleri ileri bir tarihe ertelendi. İşte ihalelerin detayları...

Emlak Konut ihaleleri arsa fiyatlarını patlattı!

Geçen hafta Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen ihalelere katılan müteahhitler, rekabetin dozunu kaçırınca metrekare fiyatlarında doğal olmayan bir şişkinlik ve fiyat artışı yaşandı..

Emlak Konut Yenimahalle ve Ayazma ihaleleri ertelendi!

Emlak Konut GYO, 17 Şubat 2015 Salı günü yapılacak olan İstanbul Başakşehir Ayazma Emlak Konutları 1 .etap konut ve ticaret inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatları işinin ihale tarihini erteledi.

Emlak Konut Ayazma ve Yenimahalle ihaleleri ertelendi!

Emlak Konut GYO, Ayazma Emlak Konutları 1. etap konut ve ticaret inşaatı ihalesi ile Ankara Yenimahalle İstasyon arsa satışı ihalesi ileri bir tarihe ertelendi. İhaleler ne zaman yapılacak?

Emlak Konut Bakırköy Bölge Parkı ihalesini dondurdu!

Emlak Konut GYO, Bakırköy' de yapılması planlanan Bölge Parkı ihalesinin sürecini dondurdu. Ayrıca Kayabaşı konut ihaleleri ve Kayabaşı 2 etap ihalesi için verilen teklifleri duyurdu...

Misstanbul Evleri'nde Emlak Konut'tan 3 bin 575 TL taksitle!

Misstanbul Evleri'nde Emlak Konut'tan fiyatı 286 bin TL olan 3+1 konut için hazırlanan örnek ödeme planına göre 60 ay vadede aylık taksitler 3 bin 575 TL'den başlıyor...

Teknik Yapı Emlak Konut'un Tuzla arsalarını aldı!

Teknik Yapı Holding, Emlak Konut'un Tuzla'daki arsa ihalelerini kazandı. Emlak Konut GYO'nun satışa çıkardığı iki arsa için dün gerçekleşen ikinci oturumda da Teknik Yapı ve Dumankaya İnşaat çekişti

emlak konut ihaleleri Haberi

emlak konut ihaleleri

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılına ilişkin hedeflediği satış rakamlarını ve yapmayı planladığı ihaleleri yayınladı.

Emlak Konut 2020 yılında toplamda 640 bin metrekare toplam brüt satılabilir alan ve 5 milyar 100 milyon TL satış yapmayı hedefliyor. Şirket, bu satışlar kapsamında 2020 yılı net karını 1,12 milyar TL olarak planladı.

Gelecek 5 sene boyunca 4,61 milyar TL kar elde etmeyi hedefleyen Emlak Konut 2020 yılında 8 dev ihale için hazırlanıyor. 

Emlak Konut anahtar teslim modeli ile 3 proje ihale edecek. Söz konusu anahtar teslim ihaleler, Sarıyer Zekeriyaköy, Ümraniye Çakmak, Ankara Çankaya Saraçoğlu'nda yapılacak.

Emlak Konut GYO'nun 2020'de gerçekleştireceği ihaleler şu şekilde: 

Gelir Paylaşımı Modeli:

1- Bakırköy Şevketiye 
2- Beşiktaş Ortaköy 
3- Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap
4- Başakşehir Kayabaşı 7. Etap
5- Başakşehir İkitelli 2....