29 / 03 / 2024

emlak konut kampanya 2017

emlak konut kampanya 2017

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın "Borcunu öde fırsatı yakala" kampanyası bugün sona eriyor.

Şimdi Al 2019’de Öde kampanyasına kiracılar koştu!

Emlak Konut GYO’nun öncülüğünde gerçekleştirilen “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası ilk kez ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü. Siyahkalem’in KÖY projesinin ziyaretçi sayısı 15 günde 10 katına çıkarken, satış ofisi trafiği 7 kat arttı.

Emlak Konut 'Şimdi Al 2019'da Öde' kampanyası yarın başlıyor!

Emlak Konut GYO'dan yine çok konuşulacak ve sektöre büyük katkı sağlayacak yeni bir kampanya geldi. Yaklaşık 25 firmanın katılacağı Emlak Konut Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası yarın başlıyor.

Emlak Konut Dört Dörtlük Kampanyası için 9 Haziran son gün!

Emlak Konut Dört Dörtlük Kampanyası 5 Nisan'da başladı ve 9 Haziran'a kadar devam edecek. Kampanya kapsamında 1 Şubat 2017 tarihinden önce Emlak Konut'tan ev alanlara özel ödeme seçenekleri ve indirim oranları sunuluyor. İşte Emlak Konut Dört Dörtlük Kampanyası'nın detayları...

İnşaat sektörünün önü kapanmaz!

Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürü Kurum, gayrimenkul sektöründe başlattıkları kampanyalar ve sektörün geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Emlak Konut ilk çeyrekte 2.8 milyar TL'lik satış yaptı!

Emlak Konut GYO 2017 yılının ilk çeyrek satış rakamlarını açıkladı. Emlak Konut ilk çeyrekte 2 milyar 878 milyon TL değerinde, 2833 adet bağımsız bölümle rekor satışa imza attı.

20 yıl vade kampanyasında son 10 gün!

"Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyasında sona yaklaşıldı. Emlak Konut önderliğinde başlatılan 20 yıl vade kampanyası 31 Mart'ta sona erecek.

Murat Kurum: Spor daha önemli seviyelere çıkacak!

Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, “Verilecek destekle ülkemizde sporun, her dalıyla toplumun moral ve motivasyonu açısından çok daha önemli seviyelere çıkacağına inanıyoruz” dedi.

Vatandaşın alım gücüne göre konut yapılmalı!

Güneş Gazetesi yazarlarından İslam Memiş bugün köşesinde "Emlak Konut GYO'nun kampanyası vatandaş için gerçekten bir fırsat mı?" konusunu yazdı. İşte yazının detayları..

Konutta 20 yıl vade kampanyası yarın başlıyor!

Konut sektöründe kredi vadeleri 20 yıla kadar uzatılıyor. Bu kampanya için markalı konut üreticileri emlak konut öncülüğünde bir araya geldi. Konutta 20 yıl vade kampanyası yarın başlıyor.

Konut sektörü yüksek direncini bir kez daha kanıtlayacak!

Şubat ayında detayları netleşerek başlaması planlanan gayrimenkul seferberliği hakkında Akkuş Gayrimenkul ve Mardin İşadamları Dernek Başkanı Abdülkadir Akkuş görüşlerini paylaştı.

Emlak Konut'tan ikinci konut seferberliği!

Emlak Konut, 240 ay vadeli ‘ikinci konut seferberliği’ için harekete geçti. Hedef faizi yüzde 0.70’in altına çekip konut taksitlerini yüzde 35 azaltmak. Bankalarla görüşmeler sürüyor, kampanya Şubat’ta başlayacak. 240 ay vadeli satış orta gelirliyi ev sahibi yapacak

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri için başvurular başladı! İstanbul'da hiç evi olmayana resmen tarihi fırsat!

İstanbul’da ilk evini alacaklar için yeni bir kampanya başladı. Emlak Konut GYO ve THY’nin Arnavutköy’de hayata geçireceği 13 bin konutluk proje için başvurular başladı. 

Emlak Konut GYO'dan 1 yıl ödemesiz dükkan kampanyası!

Emlak Konut GYO, İstanbul, Kocaeli, Niğde ve Nevşehir’deki dükkânlar için yeni bir kampanya başlattı. Vatandaşa 60 ay sıfır faiz ya da 10 yıl düşük faizli seçenek sunulurken, 1 yıla kadar ödemesiz dönem imkânı da tanınıyor.

Emlak Konut GYO'dan 8 milyar liralık satış!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasından ev alanlara yüzde 10 indirim, yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında bugüne kadar toplam 8 milyar lira değerinde 5 bin 900 konut satıldı.

Emlak Konut GYO'dan 1 haftada 3.5 milyar TL'lik konut satışı!

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini yüzde 0.64’e kadar çekip, 1 yıl ödemesiz dönem başlatmasından sonra Emlak Konut GYO da 26 projesinde iki yıl ödemesiz ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında, 1 haftada 3.5 milyar TL'lik konut satışı gerçekleşti...

Kuzu Grup'tan Emlak Konut'un kampanyasına destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 26 projede geçerli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Kampanyası 5 soruda tüm detaylarıyla!

Kamu bankalarının konutta geçtiğimiz gün duyurduğu destek paketinden sonra Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da yeni kampanya için düğmeye bastı. İşte 5 soruda Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Kampanyası...

Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası için son 7 gün!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) erken ödeme kampanyası Mart ayı itibariyle başladı. Borcun tamamının kapatılması halinde yüzde 20 oranında indirimin yapıldığı kampanya için son 7 gün...  

Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası 10 gün sonra bitiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) erken ödeme indirim kampanyası 2020 Mart ayı itibariyle başladı. Borcun tamamının kapatılması durumunda yüzde 20 oranında indirimin yapıldığı kampanya 10 gün sonra sona eriyor. Kampanya kapsamında tam 57 proje bulunuyor. 

Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası 2020 için son gün 31 Mart!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) erken ödeme indirim kampanyası 2020 geçtiğimiz günlerde başladı. Borcun tamamının kapatılması durumunda yüzde 20 oranında indirimin yapıldığı kampanya kapsamında tam 57 proje bulunuyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası 2020 ne zaman bitecek?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) erken ödeme indirim kampanyası 2020 başladı. Borcun tamamının kapatılması durumunda yüzde 20 oranında indirimin yapıldığı kampanya kapsamında tam 57 proje yer alıyor. İşte tüm detaylar...

Emlak Konut'tan kazandıran fırsatlar için son günler!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı geçtiğimiz günlerde yeni bir kampanyaya başladı. Daha önce konut alanlar için başlatılan kampanya 31 Mayıs'a kadar devam edecek...

Emlak Konut'tan daha önce ev alanlar için kazandıran fırsatlar!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni bir kampanyaya başladı. Daha önce ev alanlar için bailatılan kampanya 31 Mayıs'a kadar devam edecek...

Emlak Konut erken ödeme kampanyası için son gün!

Emlak Konut'un borcunu erken ödemek isteyenler için başlattığı erken ödeme kampanyası için başvurular bugün sona eriyor. 65 projede geçerli kampanya kapsamında yüzde 35 oranında indirim sunuluyor.

emlak konut kampanya 2017 Haberi

emlak konut kampanya 2017

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) 2017 indirim kampanyası için bugün son gün. 21 Ekim'de başlayan kampanya kapsamında 50 proje bulunuyor.  "Borcunu öde fırsatı yakala" kampanyasından faydalanmak için, satın alınan gayrimenkullerin 31 Aralık 2016 tarihinden önce satın alınmış olması gerekiyor. 


Emlak Konut borcunu öde fırsatı yakala kampanyasından yararlanabilmek için Emlak Konut'un web sayfasından “ONLINE İŞLEMLER” bölümüne (online.emlakkonut.com.tr) girmeniz, aşağıda listelenmiş olan seçeneklerden sizin için uygun olanı seçip sisteme kaydetmeniz ve gerekli evrakları Emlak Konut GYO A.Ş. Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2 B (Batı Ataşehir) ATAŞEHİR – İSTANBUL adresine ulaştırmanız gerekiyor. 


Aşağıda listelenen projelerden;
 
- 31 Aralık 2016 tarihi ve öncesinde konut/ticari ünite satın alan,
- Ödemesi Emlak Konut’a devam eden (banka kredili satışlar hariç),
- Vadesi geçmiş...