29 / 03 / 2024

emlak konut kuralı satıi

emlak konut kuralı satıi

Emlak Konut ve TOKİ tarafından kura ile satılan evler yatırım aracı oldu. Dar ve orta gelirli için yapılan evler ‘devir bedeli’ ile satılıyor. İstanbul Başakşehir’de emlak ofislerinde devir satışları olağan satışların önüne geçti.

Emlak Konut'tan alt gelir grubunu ev sahibi yapacak formül!

Tüketici Kanunu gereğince müteahhitlerin konutu ev sahibine 3 senede teslim etmek zorunda olduğunu belirten Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Bu kural ortadan kalksın, vatandaş konutta teslim tarihini de taksit oranını da kendi seçsin” dedi.

Emlak Konut Gebze 3.etap satış fiyatları!

Emlak Konut Gebze 3.etap satış fiyatları 269 bin TL'den başlayarak değişiyor. Emlak Konut Gebze 3.etap projesinde 1.905 konut kuralı olarak satılıyor...

Emlak Konut'tan dev kampanya!

Emlak Konut GYO beklenen projelerini satışa çıkarıyor. Niğde Emlak Konutları projesi açık satış, Gebze Emlak Konutları 3. Etap ve Ankara Mühye Emlak Konutları projeleri kuralı satış yöntemiyle Kasım-Aralık gibi satışa çıkacak. İşte kampanyanın detayları..

Emlak Konut Başakşehir, Ispartakule ve Ayazma kura çekilişine son 3 gün!

Emlak Konut GYO, Başakşehir Evleri 2. etap, Ispartakule Evleri ve Ayazma Emlak Konutları projesinde kalan konutları yeniden kuralı satışa çıkarmıştı. Kura çekilişleri 30 Eylül 2015 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Emlak Konut Başakşehir, Ispartakule ve Ayazma'da kuralı satışa çıktı!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri, Ayazma Emlak Konutları, Emlak Konut Ispartakule'de kalan konutlar için yeniden kuralı satışa çıktı. Üç proje için kuralar 30 Eylül'de çekilecek...

Emlak Konut Ispartakule Evleri kurasına 11 bin 447 kişi katılıyor!

1500 konutun kuralı satışa çıkarıldığı Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin kura çekilişi için 11 bin 447 kişi başvuruda bulundu. Kura çekilişi 12 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek.

22 soruda Emlak Konut Ispartakule Evleri!

Emlak Konut Ispartakule Evleri projesinde kaç konut kuralı satışa çıkarıldı? Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde ödemeler nasıl yapılacak? Emlak Konut Ispartakule Evleri kura tarihi ne zaman? İşte detaylar...

Sultanbeyli Emlak Konut iletişim bilgileri!

Sultanbeyli Emlak Konutları'nın ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade yapılabiliyor. Kuralı satışları bugün gerçekleşen projede 436 adet daire bulunuyor. İşte Sultanbeyli Emlak Konut iletişim bilgileri...

Ayazma Emlak Konut kurası nerede yapılacak?

Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Ayazma Emlak Konutları kuralı satışları bugün yapılacak. Projenin kura çekilişine 6 bin 966 adet başvuru yapıldı. Peki Ayazma Emlak Konut kurası nerede yapılacak?

Ayazma Emlak Konut fiyat listesi!

Ayazma Emlak Konutları kuralı satış başvuru süresi sona erdi. Projede 0,50 ay faiz oranıyla 120 ay vade imkanı sağlanıyor. İşte Ayazma Emlak Konut fiyat listesi...

Emlak Konut Ayazma Konutları kuralı satışları ne zaman?

Dairelerin büyüklükleri 117 metrekareden başlangıç gösteren Ayazma Emlak Konutları kuralı satışları için başvuru süresi tamamlandı. Peki Emlak Konut Ayazma kuralı satışları ne zaman yapılacak?

Emlak Konut Ayazma Konutları kurası ne zaman?

Kuralı satışları için 8 binden fazla başvuru yapılan Ayazma Emlak Konutları'nda 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Peki Emlak Konut Ayazma Konutları kurası ne zaman?

Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekimi!

Teslimleri 36 ay sonra gerçekleşecek olan Ayazma Emlak Konutları kuralı satışlarına 8 binden fazla başvuru yapıldı. Peki Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekimi ne zaman yapılacak?

emlak konut kuralı satıi Haberi

emlak konut kuralı satıi

TOKİ ve Emlak Konut’un İstanbul’da kura ile sattığı evler ihtiyaç sahibinden çok yatırımcıların gözdesi oldu. Kuraya girerek bu evleri alanlar üzerine kâr marjını ekleyerek devir ediyor. Fiyatların uygun olması, banka kredisi kullanmadan ödeme seçeneği ve taksitlerin teslimde başlaması bu evleri cazip kılıyor. Bu evlerin kiminde satış şartnamesinde teslime kadar devir yasağı var, kimin de ise yok. Devir yapılması serbest olan evlerde işlemler hızlı ilerliyor. Yasak olan yerlerde ise noterde gönüllülük esasına dayalı sözleşme yapılıyor. 


ALICI DEVİRLİ EV İSTİYOR

Bölgede faaliyet gösteren emlak ofisleri çalışanları son aylarda en çok işlemin devir üzerinden olduğunu, fiyatların artması ve faiz oranlarının yüksekliği nedeniyle normal yoldan satış yapamadıklarını söylüyor. Kura ile ev satışlarına yoğun katılım olduğunu, bunun büyük bir kısmının yatırımcı grup ve emlakçılar olduğunu savunan...