19 / 04 / 2024

Emlak Konut murat kurum yatırımları

Emlak Konut murat kurum yatırımları

Emlak Konut GYO, 2016 yılı içerisindeki “Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz” kampanyasıyla birlikte ağustos ayında 2 bin 547 adet bağımsız bölüm 407 bin 29 metrekare satılabilir alan karşılığı 1 milyar 960 milyon TL değerinde satış gerçekleştirdi.

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Ekim'de resmen açıklanıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta gelir grubu için sosyal konut projesine çalıştıklarını belirterek "Emlak Konut Kampanyası'nı ekim ayı içinde açıklayacaklarını söyledi.

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Halil Bakırcı, M. Mustafa Bakırcı ve Murat Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Fikirtepe'de bakanlık, TOKİ ve Emlak Konut eliyle inşaatların yapım sürecine giriyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından inşa edilecek Yeni Fikirtepe Projesi'nin yapım sürecine girdiğini açıkladı.

TOKİ ve Emlak Konut taksitlerine Corona virüs ertelemesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler hakkında açıklamalarda bulundu. Kurum, ''TOKİ ve Emlak Konut’tan ev alan vatandaşlarımızın bu süreçte mağdur olmamaları için nisan ve mayıs ayı konut taksitlerini erteliyoruz" dedi.

Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyeleri ve görevleri!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu son halini aldı. Genel Müdür Murat Kurum'un bakan olması sonrasında yeni genel müdür Ertan Keleş oldu...

Emlak Konut'un yeni genel müdürü Hakan Gedikli oldu!

Emlak Konut GYO'nun yeni genel müdürü belli oldu. Eski Genel Müdürü Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanması sonrası boşalan koltuğa Hakan Gedikli oturdu.

Murat Kurum, Emlak Konut Başkanlığı'ndan istifa etti!

Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi olan Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atandığından görevinden istifa etti. 

Emlak Konut'un Anadolu yatırımları hız kesmiyor!

Türkiye’de 15 yılda gayrimenkul ve inşaat sektöründe hızla değişim yaşandığını açıklayan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “2023’te ülkemize 250 bin bağımsız bölüm kazandıracağız” diye konuştu. 

Emlak Konut 2023'e kadar 250 bin konut inşa edecek!

Emlak Konut GYO, güçlü Türkiye hedefine odaklandı. Genel Müdür Murat Kurum, "Daha güçlü ekonomi ve daha güçlü Türkiye için var gücüde çalışıyoruz. Hedefimiz 2023 yılında 250 bin bağımsız bölümü hayata geçirmek. Bu yıl ise 7.3 milyar liralık satışa imza atmayı planlıyoruz" dedi.

Emlak Konut Saraçoğlu projesinde son durum ne?

Cer İstanbul projesinin tanıtım toplantısında konuşan Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, Saraçoğlu projesiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Emlak Konut bu yıl 7,3 milyarlık satış bekliyor!

Türkiye’nin imarının öncü kuruluşları arasında yer alan Emlak Konut GYO, bu yıl 7.3 milyar liralık satış, 1.8 milyar lira kâr hedefliyor. Genel Müdür Murat Kurum, “Daha güçlü ekonomi ve daha güçlü Türkiye için çalışıyoruz” açıklamasını yaptı. 

Emlak Konut'tan alt gelir grubunu ev sahibi yapacak formül!

Tüketici Kanunu gereğince müteahhitlerin konutu ev sahibine 3 senede teslim etmek zorunda olduğunu belirten Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Bu kural ortadan kalksın, vatandaş konutta teslim tarihini de taksit oranını da kendi seçsin” dedi.

Emlak Konut murat kurum yatırımları Haberi

Emlak Konut murat kurum yatırımları

“Yaşanan tüm olumsuz dış koşullara ve azalan küresel risk iştahına rağmen Türkiye tüm ekonomik birimleriyle büyümeye katkı sağlamaya devam etmekte ve aktif çalışmasını sürdürmektedir” diyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum,' ‘Bu bağlamda ekonominin can damarı sektörlerinden inşaat sektöründe faaliyet gösteren en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Emlak Konut GYO da 2016 yılı içerisindeki faaliyetleri ile ilgili devreye aldığı ve tüm kesimler tarafından destek gören “Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz” kampanyası ile sektörde öncü konumuna yakışır bir tavır sergiledi. Bu kampanyayla birlikte ağustos ayında 2 bin 547 adet bağımsız bölüm 407 bin 029 metrekare satılabilir alan karşılığı 1 milyar 960 milyon TL değerinde satış gerçekleşti" yorumunu yaptı.

2016 YATIRIM YILI OLDU

Kurum şöyle devam etti; “ 2016 yılı Emlak Konut için faaliyetlerin...