24 / 04 / 2024

Emlak Konut projeler

Emlak Konut projeler

Emlak Konut GYO, konut arzında meydana gelen sorunları ortadan kaldırmak adına orta ve küçük ölçekli yatırımcılara yeni konut projeleri için çağrıda bulundu. 

Çorlu Ergene Vadisi değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çorlu'da yapılan "Ergene Vadisi" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerleme raporu...

Emlak Konut rekor kırdı!

Emlak Konut GYO, 2014’te satış ve ciro rekorları kırdı. 2014’te yıllık bazda, gelir kaleminde en fazla satışı İst Marina projesi gerçekleştirdi. İşte açıklanan çarpıcı rakamlar...

Körfezkent Emlak Konutları Altyapı İhalesi ne zaman?

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri" ihalesi 20.01.2015'te yapılacağını KAP'a bildirdi.

Emlak Konut GYO'nun 2 projesinde asgari şirket payı geliri arttı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan bir son dakika açıklamasıyla 2 projede asgari şirket payı toplam gelirinin arttığı belirtildi. İşte o projeler ve yeni rakamlar...

Emlak Konut GYO'dan Kartal'a 611 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kartal'da 611 yeni konut inşa edecek. Proje Batıyakası adıyla yükselecek.

Emlak Konut GYO Batıyakası projesiyle 611 konut geliyor! Yeni proje!

Yeni projeler için start veren Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kartal'da hayata geçireceği Batıyakası projesiyle 611 yeni konut inşa edecek.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri'yle 1.915 konut geliyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy'de 1.915 yeni konut inşa edecek.

Emlak Konut GYO'dan 5 milyar TL'lik ihale atağı!

Yılın son çeyreğinde 15 bin konut satışı yapacağını açıklayan Emlak Konut GYO, arsa karşılığı gelir paylaşım modelli projeler için düğmeye bastı. 

Emlak Konut GYO'nun hangi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, hayata geçirdiği projelerin değerleme raporlarını yayınladı. Peki Emlak Konut GYO'nun hangi projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o dev projeler ve değerleri...

Emlak Konut GYO arsaları Fuzul Yapı radarında!

Yeni projesi Air Başakşehir'i geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Fuzul Yapı yeni projeler için düğmeye bastı. Firma son olarak Emlak Konut GYO’nun Dikilitaş ihalesini kazandı.

Emlak konut GYO'dan 2 haftada 5.6 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO’nun tarihi kampanyasına ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. 2 haftada 5.65 milyar değerinde 4 bin 710 konutun satıldığı kampanyaya yeni projeler de dahil edildi. 

Emlak Konut GYO'nun 2023 hedefi: 9.3 milyar TL'lik 24 proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020'de yeni projeler üretmek için çalışmalara başladı. Şirket, 2023 yılına kadar 9 milyar 387 milyon 791 bin 180 TL'lik 24 proje hayata geçirmeyi planlıyor.

Emlak Konut 2019'da kaç proje yapacak?

2019 yılında 1,2 milyar TL net kar etmeyi hedefleyen Emlak Konut GYO bu kapsamında yeni projeler inşa etmeye hazırlanıyor...

Emlak Konut kampanyalı projeler 2018!

Emlak Konut kampanyalı projeler 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Emlak Konut erken ödeme kampanyası için son başvuru tarihi 7 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Emlak Konut erken ödeme kampanyası detayları!

Emlak Konut erken ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Peki Emlak Konut erken ödeme kampanyasına hangi projeler dahil?

Emlak Konut erken ödeme kampanyasında hangi projeler var?

Emlak Konut erken ödeme kampanyası bugün itibariyle başladı. Peki Emlak Konut erken ödeme kampanyasında hangi projeler var?

Emlak Konut projeler Haberi

Emlak Konut projeler

Koronavirüs ve yükselen maliyetler sebebi ile konut inşaatı son senelerde yavaşladı. Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre; her sene ülke genelinde 750-800 bin yeni konuta gereksinim duyulurken, üreticilerin temkinli yaklaşımı sebebiyle bu rakam geçilmedi. Talep canlı, üretim az olunca hem satış hem de kira fiyatları yükseldi. İşte konut piyasasında yaşanan bu probleme karşı önemli bir hamle Emlak Konut GYO’dan geldi. Orta ve küçük ölçekli yatırımcıya ‘Gel, beraber inşa edelim’ çağrısı yapan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, 69 yıllık tecrübelerini proje üretmek isteyen geliştiricilerle paylaşmak istediklerini dile getirdi. 

ÜRETİME VE İSTİHDAMA KATKI

Piyasadaki konut talebine cevap veren, artan satış ve kira fiyatlarını da konut inşa ederek baskı altına almak için bu projeyi geliştirdiklerini söyleyen Hakan Gedikli, “Hedefimiz orta ve...