29 / 03 / 2024

emlak konut yeni projeler

emlak konut yeni projeler

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, yaklaşık 5 bin konuta denk gelen üç projeyi yakında satışa çıkaracaklarını söyledi.

Emlak Konut'un 38 projesi havadan görüntülendi!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Emlak Konut GYO yapım süreci devam eden 38 projesinin Şubat 2018'e ait havadan görüntülerini yayınladı...

Emlak Konut’tan 10 milyarlık proje atağı!

Emlak Konut GYO, mevcut 5,3 milyar lira değerindeki arsa portföyü içerisinden, İstanbul’un 6 semtinde bulunan arsalarını ihaleye sunmayı başladı. 

Emlak Konut'tan ekonomiye 13 milyar TL'lik katkı!

2017 yılı içinde toplam 9 projeyi ihale ettiklerini söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Bu projelerle birlikte 13 milyar TL’lik değer oluşturduk” dedi

Emlak Konut yeni yılda yatırıma tam gaz devam edecek!

Türkiye’nin en büyük yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO 2018 yılında yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini açıkladı. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, yeni yılın pozitif bir yıl olacağını söyledi. 

Emlak Konut'tan 13 milyarlık ihale rekoru!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO, bu yul gerçekleştirdiği ihaleler ile büyük ilgi çekti. Emlak Konuy bu yıl içerisinde rekor denilebilecek 13 milyarlık ihale gerçekleştirdi.

Emlak Konut mahalle ölçeğinde dönüşüm projeleri inşa edecek!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, kentsel dönüşüm uygulamalarının önümüzdeki 15-20 yıl inşaat sektörünün büyüme ivmesine katkı sağlayacağını açıkladı. Kurum, kentsel dönüşümde hedefimiz mahalle ve kent ölçeğinde bütüncül projeler üretmek dedi.

Emlak Konut Anadolu'da konut atağına geçti!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO, ülkeyi dönüştüren aktör oyuncuları arasında yer aldı. Anadolu’da konut atağına geçen şirket, marka gücünü her şehre yayacak.

Murat Kurum: İstanbul Finans Merkezi için var gücümüzle çalışıyoruz!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum: "İstanbul Finans Merkezi Projesi'nde benim tahminim 3 veya 4 yıl içinde makette ve tanıtımda paylaştığımız tabloyu gerçekte görürüz" dedi.

2014'te satış ofislerimizde kuyruk oldu, 2015 yılına bu moralle giriyoruz!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, 2014 yılında gayrimenkul sektörüne ilişkin olumsuz birçok söylenti dolaşırken Emlak Konut'un yeni satışa çıkarttığı projelerinin önünde kuyruklar oluştuğunu belirtti..

Emlak Konut 2015'te 6.7 milyar TL'lik satış hedefliyor!

Dört yıldır satış rekorları kıran Emlak Konut, 2015 hedeflerini açıkladı. Önümüzdeki yıl şirket, 6.7 milyar TL değerinde, 12 bin 16 bağımsız bölüm satışı hedefliyor

Yeni projeler konut sektörüne ivme kazandırdı!

2014 yazının bitmesiyle hareketlenen konut sektörü, kışa girilirken yaşadığı yavaşlamayı kampanyalarla telafi etti. Kasım, 564 milyon liralık 1.024 adet satışla yılın en iyi ikinci ayı oldu.

Emlak Konut projeleri!

1953 yılında kurulan Emlak Konut GYO, kurulduğu günden bu yana Türkiye'yi modern yaşam alanlarıyla buluşturmayı hedeflemiştir. Satışı devam eden Emlak Konut projeleri haberimizde yer alıyor...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Yenişehir Evleri Arnavutköy Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor...

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım'da son dakika gelişmesi! Yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım projesinde yeni bir gelişme yaşandı. Projede ruhsatlar alınmaya devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Başvuru yapanlar merakla bekliyordu! Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde son durum ne? 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'ndeki son durumu paylaştı. İşte dev projede son durum...

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesi açıklandı mı? Arnavutköy Yenişehir Evleri'ne başvuranlar acil bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesinin açıklanıp açıklanmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son durum ne?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy projesine başvuranlar hemen bakın! Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi?

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşa ettiği Yenişehir Evleri projesindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arnavutköy'de hayata geçirdiği Yenişehir Evleri'ndeki son durum merak ediliyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın...

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuranlar dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuru yapanlar söz konusu projenin kura çekilişi ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? 

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman?

THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı? İşte konuyla ilgili tüm merak edilenler...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekiliş tarihleri belli oldu mu? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar dikkat! 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekiliş tarihleri merak ediliyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri kura çekiliş tarihleri belli oldu mu? İşte son dakika gelişmeleri...

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman? Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kuralarını bekleyenler dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı dev proje için başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuralarını bekleyenler dikkat...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekimi için nefesler tutuldu! Yenişehir Arnavutköy 2023 kuraları ne zaman çekilecek?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı-Türk Hava Yolları Arnavutköy kura çekilişi için nefesler tutuldu. Peki Yenişehir Arnavutköy kuraları ne zaman çekilecek?

emlak konut yeni projeler Haberi

emlak konut yeni projeler

Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına vatandaşın ilgisinin yoğun olduğunu söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, bu yıl içinde yeni ihale yapmayacaklarını belirtti.

Ancak yaklaşık 5 bin konuta denk gelen üç projeyi yakında satışa çıkaracaklarını söyleyen Hakan Gedikli, satışa çıkacak bu projeler arasında Galatasaray’ın Riva arazisindeki projesi ile Halkalı ve İzmir’deki projelerinin yer aldığını belirtti. Yeni Şafak gazetesinden Emine Açar'ın haberine göre, Gedikli, ihale edilmemiş arsa portföyünün ise 4.5 milyar lira olduğunu kaydetti. Şirket THY Gayrimenkul ile birlikte yapacağı 10 bin konutu içeren projeye de bu sene içinde start verecek. THY çalışanlarından kısa sürede 12 bin talebin oluştuğu projenin ilk etabında 4 ila 5 bin konut olacak.

Duran şantiyemiz yok, gecikme beklemiyoruz

Son dönemde sektöre yönelik olumsuz algının arttığı ve Emlak...