27 / 04 / 2024

emlak müşavirliği yasası

emlak müşavirliği yasası

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, emlakçılık yaptığı iddia edilen iki kişinin fuhuşa yer temininden yakalandığı haberlerine tepki gösterirdi. Oral, emlakçıların fuhuşa yer temini gibi bir durumun söz konusu olmayacağını açıkladı.

Emlak Müşavirliği Yasası ile sektörde yeni dönem başlayacak!

Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, Emlak Müşavirliği Yasası ile gayrimenkul sektöründe yeni bir devrin başlayacağını söyledi.

Mevlüt Oral: Ayakçı emlakçılık dönemi sona erecek!

Samsun Esnafçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, yakında çıkması beklenen “Emlak Müşavirliği Yasası” ile " ayakçı emlakçılık” döneminin sona ereceğini söyledi.

Emlak yasa tasarısı!

Lisanslı Emlak Komisyonculuğu ve Emlak Müşavirliği Hakkında Kanun Tasarısı kapsamında yapılan çalışma ile emlak sektöründe verilecek hizmetlerde lisanslama esası getiriliyor. İşte emlak yasa tasarısı maddeleri...

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Eser Soğle ve Yunus Yasin Bostancı ortaklığıyla kuruldu.

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ileYaşar Erkoç tarafından kuruldu.

Türk Hava Yolları’ndan rekor sayıda personel alımı! Binlerce kişi istihdam edilecek!

Türk Hava Yolları, bünyesinde istihdam etmek üzere tamı tamına 10 bin personel alacağını duyurdu. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan personel alım duyurusuna ilişkin detaylar belli oldu.

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Osman Karaman tarafından kuruldu.

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kör tarafından kuruldu.

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdollah Hashparast ve Masoumeh Ghopodoosınezhad ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak Müdürlüğü'nden 29 adet gayrimenkul satışı! Diyarbakır'da!

Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Milli Emlak Müdürlüğü tarından 29 adet gayrimenkül satışının yapılacağı ilan edildi. 

Emlakçılık için yasa önerisi: Emlakçılığın bir tanımı olmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Şeref Oğuz, bugünkü köşesinde emlakçı enflasyonunu kaleme aldı. İşte Şeref Oğuz'un 'Emlakçı enflasyonunu ancak meslek yasası önleyebilir' başlıklı yazısı...

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 360 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Tellioğlu tarafından kuruldu.

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Başkurt tarafından kuruldu.

emlak müşavirliği yasası Haberi

emlak müşavirliği yasası

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, geçtiğimiz günlerde yaşanan asayiş olayına tepki gösterdi. 


Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi'nde market sahibi olan ve aynı zamanda yasadışı yollarla emlakçılık da yapan R.Z., fuhuş yapan kadınlara ev kiraladığı ve bu evlerde fuhuş yaptırdığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı. Eve yapılan baskında Z.U. adındaki kadın da gözaltına alındı. Polisteki işlemleri tamamlanan iki şüpheli bugün 'fuhuş aracılık etmek' ve 'fuhuşa yer temin etmek' suçlarından adliyeye sevk edildi, iki şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı. 


Fuhuş operasyonunda marketçilik yapan ve yasadışı olarak da emlakçılık yaptığı tespit edilen R.Z'nin Emlakçılar Odası ile hiçbir bağının olmadığını belirten Başkan Oral, "Emlakçılık mesleği çok saygın bir meslektir, insanlar yaşamlarını sürdürecekleri rahat edecekleri konforlu konutları güven duyduğu emlakçılar aracılığı ile...