19 / 04 / 2024

Emlak Sanayi modeli

Emlak Sanayi modeli

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan 2 yeni organize sanayi bölgesi ve uzun süre kiralamaya uygun fabrika talep etti. İSO, emlak sanayi modeli ile İstanbul sanayisinin  yerleşiklik sorununun çözülmesi planlanıyor.

Sanayi yatırımlarında “Emlak Sanayi” modeli!

Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ile yeni önerilerde beraberinde geldi.  Yeni sistemde sanayi yatırımlarında “Emlak Sanayi” modeli ile arazinin rant amaçlı kullanımının önüne geçilmesi isteniyor.

Bovilla Turizm Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bovilla Turizm Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gam 13 İnşaat Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gam 13 İnşaat Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  150 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Kısaer ve  İrfan Kısaer tarafından kuruldu.

Pera Gon İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera Gon İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mansoor Mırza tarafından kuruldu.

Gökhan Toksun İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Toksun İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Toksun tarafından kuruldu.

Özgüleryüz Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüleryüz Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Esenler’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Ramazan Güler kuruldu.

İnci Havuz İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Havuz İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  500 bin TL  sermaye bedeli ile Adem İnci tarafından kuruldu.

Smart Home Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Home Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Heydarı tarafından kuruldu.

Shıblı Grup İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shıblı Grup İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile ıbrahım Hak Shıblı tarafından kuruldu.

Aks Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 140 bin TL sermaye bedeli ile ashkan Kalalı, Hamed Sadeghı ve Hamıdreza Sadeghı ortaklığında kuruldu.

Bavvazır Group Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bavvazır Group Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Bavvazır tarafından kuruldu.

Ritaj İstanbul Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ritaj İstanbul Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli  ile Nadya Keraouı ve Sultan Belal tarafından kuruldu.

Lavender Group Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavender Group Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon bin TL sermaye bedeli  ile Bahaaldeen J.O. Bader tarafından kuruldu.

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Rezaeı Pasdar tarafından kuruldu.

Emlak Sanayi modeli Haberi

Emlak Sanayi modeli

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan 2 yeni organize sanayi bölgesi ve uzun süre kiralamaya uygun fabrika istendi.

Hürriyet Gazetesi'nden Gülistan Alagöz'ün haberine göre; sanayicinin talepleri dinleyen Bakan Kurum, “Sanayicinin yanındayız, gerekli adımlar atılacak” şeklinde konuştu. İSO Meclisi’nin haziran ayı olağan toplantısı, “İstanbul’un Sanayi Kimliği, Sanayinin Yerleşim Sorunu ve Çevre Düzeni Planı’na Bir Bakış” ana gündemi ile yapıldı. İSO Başkanı Erdal Bahçıvan İstanbul ve çevresinin endüstri iş gücünün yüzde 50’sini barındırdığını belirterek, bu gerçeğe bağlı olarak bir İstanbul vizyonu geliştirilmesi gerektiğini kaydetti. 

İstanbul’da kaynakları verimli kullanmanın önemi hakkında konuşan Bahçıvan, emlak-sanayi modeli önerisinde bulundu. Bahçıvan, “İstanbul sanayisinin yerleşiklik sorunu, ciddi bir kaynak israfına yol açıyor. En etkili çözüm; organize sanayi bölgeleri. Biri Avrupa diğeri Asya yakasında olmak...