19 / 04 / 2024

emlak sektörü 2015

emlak sektörü 2015

Yeni ev alacaklara tavsiyelerde bulunan Antalya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Şeref Sağlam, "Ev almayı düşünen insanların öncelikle reklamlara inanmaması gerekiyor. Reklamlarda sanki evin bütün parasını kerdi veriliyormuş gibi anlatılıyor" dedi.

2015 emlakçı esnafını güldürmedi!

Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy, emlakçı esnafının 2015 yılını siyasi belirsizlikler yüzünden döviz kurundaki oynaklık ve korsan emlakçıların artmasıyla istedikleri gibi geçiremediklerini dile getirerek 2016'dan umutlu olduklarını söyledi.

Hamit Demir: Emlak sektörü için 2016 umut dönemi olacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, emlak sektörü adına 2015'in olumlu olduğunu vurguladı ve "Bu sene rekor ile tamamlanacak, 2016 da umut dönemi olacak." dedi.

2015 seçimleri emlak sektöründe durağanlık yaşattı!

Antalya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Şeref Sağlam, "Seçim dönemlerinde her zaman bütün sektörlerde bir durağanlık yaşanır. Bu seçimler 2015'te konut kredilerinin faiz artışlarından dolayı bir durağanlık yaşattı." dedi

Vatandaşlar konut yatırımına yönelmeli!

Seçim dönemi krizini atlatan emlak söktörü rahat bir nefes almaya başladı. 7 Haziran seçimlerinden sonra ekonomik istikrarın elden düşürülmesi ile kaybedilen yatırımlar için yeni bir dönem daha başlıyor.

Mehmet Aytaç: 2016'da emlak sektöründen umutluyuz!

Emlak piyasasında yaşanan durgunluğa ilişkin gazetemize açıklamalarda bulunan Gaziantep Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Aytaç, "2016 yılından umutluyuz" şeklinde konuştu. Emlak piyasasında yaşanan durgunluğa ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İnşaat sektörünün 170'den fazla sektöre etkisi var!

İnşaat sektörü ne kadar güçlenirse ülke ekonomisinin de o kadar dinamik olacağını ve büyümeye devam edeceğini ifade eden Çavuşoğlu, "Çünkü inşaat sektörünün 170'den fazla sektöre doğrudan ya da dolaylı etkisi ve katkısı var." dedi.

Emlak yatırımcısı şehir merkezine yöneldi!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, emlak sektöründe son dönemde şehir merkezinde ve doğru lokasyonda konut almanın kriz dönemlerinde birikimlerin erimesini engelleyen, güvenli bir liman olduğunu belirtti.

2015 gayrimenkul sektörünün altın yılı oldu!

Bugüne kadar 75 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün Türkiye'deki emlak ve gayrimenkul sektörü ile 2015 yılı ilk yarısını değerlendirdi.

Esin Yapı, İstanbloom projesi ile emlak sektörünün hareketlenmesini bekliyor!

Ekonomide yaşanan gelişmelere bağlı olarak 2014 yılını, önceki yıllara oranla beklenenin altında bir büyüme oranı ile kapatan emlak sektörünün, 2015 yılında da hız kazanmasını bekliyor.

Salim Taşçı: Emlak sektöründe kriz kapıda!

Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı ( TÜSİAV ) Emlak Sektörü Kurul Başkanı Salim Taşçı,Türkiye 'de emlak sektörünün durumunu ve merak edilen sorularını yanıtladı.

Koronavirüs Aydın'da emlak sektörünü nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgını tüm sektörleri olumsuz etkilerken emlak sektörüne nasıl yansıdı? Barış Emlak sahibi Güler Kurudere Akbaş emlak sektörünün yaşayacağı sıkıntılar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu..

Emlak sektöründe koronavirüs önlemi! 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, Türkiye'de de etkisini göstermeye başladı. Her sektörü olumsuz etkileyen virüs, emlak sektörünü de etkileyecek mi? İlk Türk kadın emlak satış dünya şampiyonu Evrim Kırmızıtaş, koronavirüse karşı emlak sektöründe alınabilecek önlemleri anlattı...

Koronavirüs emlak sektörünü etkiledi mi? 

Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, koronavirüsün emlak sektörünü etkilediğini söyledi. Küçüker, "Mayıs ayını belki sıkıntılı geçireceğiz ama ondan sonraki süreç Alanya’yı çok iyi bir sezon bekliyor" dedi... 

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Emlak sektöründen tapu harcı ve KDV indirimi talebi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, ''Emlak sektörü olarak Hükümetten tapu harcı ve KDV indiriminin 2020 yılında devam etmesini ve ayrıca Kamu bankalarının 0.79 konut kredisinin peni ve eski konutların alım-satımlarında geçerli olmasını talep ediyor ve istiyoruz” dedi.

Emlak sektörünün en büyük sorunu 'korsan emlakçılar'!

ALEMDER Başkan Yardımcısı Ali Özsoy, Alanya emlak sektörünün en büyük sorununun korsan ve kayıt dışı emlakçılar olduğunu söyledi.

Ürdün'de ekonomik paket emlak sektörünü olumlu etkiledi!

Ürdün hükümet tarafından uygulanan yeni ekonomi reform paketi emlak sektörüne olumlu yansıdı.

Emlak sektöründe görüntülü görüşme devri!

Görüntülü Etkileşim Platformu 11Sight’ın Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, emlak sektörünün Türkiye’de bambaşka bir kimliğe büründüğünü belirtti...

ALTSO’dan Emlak Sektöründe Dijital Fırsatlar semineri !

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 17 Ekim 2019 Perşembe günü “Emlak Sektöründe Dijital Fırsatlar” semineri yapılacak. Seminere Google, Google Partners ve Digital Exchange gibi bu alanda ünlü kurumların temsilcileri konuşmacı olarak katılacak…

Nazilli'de emlak sektörü yüzde 70 daraldı!

Barış Emlak Sahibi Güler Kurudere Akbaş, konut sektörünün son durumu değerlendirdi. Kurudere, üniversite öğrencilerinin beklenen sayıda Nazilli’ye gelmediklerini ve emlak sektöründeki sıkıntılardan bahsetti.

Suriye sınırındaki hareketlilik emlak sektörünü etkiliyor!

Şanlıurfa Akçakale'de sınır güvenliğinin sağlanması için eylül ayı sonunda yapılması amaçlanan olası bir sınır dışı planı, başta emlak sektörü olmak üzere piyasaları olumsuz olarak etkiliyor.

Emin Üstün: Eminevim kendini emlak sektöründe kabul ettirdi!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün: "Emlak sektöründe Eminevim sınav verdi ve kendini kabul ettirdi. Faizlerin yüksek döneminde inşaat sektörünü harekete geçirdik" dedi...

Emlak sektörü canlanacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, konut kredilerinde yaşanan düşüşle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaan, ''Konut kredilerine rekor düzeyde başvurunun gelmesi, emlak sektöründe canlanma olacağını göstermektedir'' diye konuştu. 

emlak sektörü 2015 Haberi

emlak sektörü 2015

Yeni ev alacaklara tavsiyelerde bulunan Antalya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Şeref Sağlam, "Ev almayı düşünen insanların öncelikle reklamlara inanmaması gerekiyor. Reklamlarda sanki evin bütün parasını kerdi veriliyormuş gibi anlatılıyor. Öyle bir şey yok" dedi.


Antalya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Şeref Sağlam, Antalya'da yeni ev alacakların neler dikkat etmesi gerektiğini anlattı. Bankalardan alınan faizlere, kat mülkiyet sorunlarına, ev fiyatların neden arttığına değinen Sağlam, " Yeni ev alacaklar öncelikle reklamlara inanarak ev almaması gerekiyor" dedi. Sağlam, "Reklamlarda sanki evin bütün parasını kerdi veriliyormuş gibi anlatılıyor. Öyle bir şey yok. Evin piyasadaki değeri neyse bankalar o değerin belirli bir bölümünü verir. Sanki bütün parayı kredi ile alıııacakmış gibi bir algı var bu tamamen yanlış bir düşünce" diye konuştu. 


KREDİ MAĞDURU OLMAYIN 

Ev alacakların belli bir...