24 / 04 / 2024

emlak vergisinde 2. taksit dönemi

emlak vergisinde 2. taksit dönemi

2015 yılı emlak vergisi ikinci taksit ödeme süresi 1 Kasım'da başladı. Evi, işyeri, aısa ve arazisi olan emlak vergisi mükellefinin, 2015 yılı emlak vergisi ikinci taksitini 30 Kasım Pazartesi akşamına kadar ödemesi gerekiyor.

Emlak vergileri son ödeme tarihi 2014!

Vergi iki eşit taksit halinde ödeniyor. 2014 yılı için emlak vergisinin ilk taksitleri ödendi. Kasım ayında ise 2. taksitler ödeniyor. İşte emlak vergileri son ödeme tarihi 2014..

Emlak vergisinde 2. taksit ödemesi için son bir hafta! Bu tarihi kaçırma!

Emlak tapu sahipleri için oldukça önemli olan emlak vergisi ödeme tarihleri 2023 yılı için açıklandı. Yılda iki kez yapılan ödemelerde 1. ve 2. taksitler için belirlenen tarihlerde ödeme yapmak gerekiyor.

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 5 gün sonra sona eriyor!

Türkiye'de milyonlarca mükellefi yakından ilgilendiren emlak vergisinin 2. taksit ödemeleri bu ayın 1'inde başlamıştı. Emlak vergisinde ikinci taksit dönemi 5 gün sonra sona eriyor.

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 7 gün sonra sona eriyor!

Türkiye'de milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiren emlak vergisinin 2. taksit ödemeleri 1 Kasım tarihinde başlamıştı. Emlak vergisinde ikinci taksit dönemi 7 gün sonra sona eriyor.

2 soruda emlak vergisinde tarh zamanaşımı süresinin hesaplanması!

Kurtuluş Partners Vergi Uzmanı Mustafa Bey, emlak vergisinde tarh zamanaşımı süresinin hesaplanması 2 soruda tüm detaylarıyla açıkladı. İşte 2 soruda emlak vergisinde tarh zamanaşımı süresinin hesaplanması...

Emlak vergisi 2. taksiti 2018 ne zaman?

Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm gayrimenkuller için ödenen emlak vergisinde ilk taksitler Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ödendi. Peki, emlak vergisi 2. taksiti 2018 ne zaman?

Emlak vergisi 2. taksiti son ödeme tarihi 2018! 

Gayrimenkul sahipleri tarafından ödenmesi gereken emlak vergisinde 2. taksit dönemi bugün itibari ile başladı. Peki, emlak vergisi 2. taksiti son ödeme tarihi 2018 ne zaman?

Emlak vergisi 2.taksit ödemeleri 1 Kasım'da başlıyor!

Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm gayrimenkuller için ödenen emlak vergisinde 2. taksit dönemi geldi. 2018 yılı emlak vergisi 2.taksit ödemeleri 1 Kasım'da başlıyor...

Emlak vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 2018!

2018 yılının vergi takvimine göre emlak vergisinde ikinci taksit dönemi yaklaşıyor. Peki, emlak vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 2018 en zaman?

Emlak vergisi 2. taksit dönemi 15 gün sonra başlıyor!

2018 yılı emlak vergisinde 2. taksit dönemi yaklaşıyor. Verginin 2. taksit ödemelerine 1 Kasım itibari ile başlanılacak..

2018 emlak vergisi 2. taksiti ne zaman?

Emlak vergisi, gayrimenkul sahipleri tarafından ödeniyor. İlk taksit ödemeleri Mart ayında gerçekleşen emlak vergisinde 2. taksit ödemeleri ne zaman yapılacak?

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ayazma Emlak Konutları 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı...

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ayazma Emlak Konutları 2. Etap kira değerleme raporunu yayınladı...

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

emlak vergisinde 2. taksit dönemi Haberi

emlak vergisinde 2. taksit dönemi

Emlak vergisi ile birlikte, emlak vergisinin yüzde 10'u kadar da 'Taşınmaz Kültür Varlıklarının Korunmasına Katkı Payı" ödenecek. 


Suresinde ödenmeyen emlak vergisi tutan için aylık yüzde 1,40 oranında gecikme zammı uygulanacak. 


KİMLER ÖDEMİYOR? 

Türkiye sınırları içinde, brüt 200 metrekareyi aşmayan tek konuta sahip olan; emekli, dul veya yetim aylığından başka geliri olmayan emekliler ile dul ve yetimler, kendisine bakmakla mükellef kimsesi olup 18 yaşını doldurmamış olanlar hariç olmak üzere hiçbü geliri olmayan ev kadınları ve işsizler, gaziler, şehitlerin dul ve yetimleri ile özürlüler emlak vergisi ödemiyor. 


27 BİN TL'Yİ AŞMAYAN GELİR 

Hiçbir geliri olmayan ev hanımı ve işsizler ile sosyal güvenlik kurumlarından aldıkları aylığından başka geüri olmama şartı aranan emekliler ile bunların dul ve yetimlerinin 27 bin TL'ye kadar olan mevduat faizi, repo, bono ve...