25 / 04 / 2024

emlak yatırımı nasıl yapılmalı

emlak yatırımı nasıl yapılmalı

Gayrimenkul yatırımı, eskiden bu yana en güvenli ve kazançlı yatırımdır. Gün geçtikçe de önemi artmaya devam etmektedir. Özellikle dövizde yaşanan dalgalanmalar ve belirsizliklerden dolayı kişiler gayrimenkule daha fazla yönelmektedir.

Emlak yatırımı yaparken bunlara dikkat edin!

ABD'lilerin birçoğu için hayatları boyunca yaptıkları en büyük satın alma işlemi ev ve bu nedenle detaylı bir planlama gerektiriyor. Harekete geçmeden önce üç maddeyi dikkate almakta fayda var...

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Vatandaş gayrimenkulden vazgeçti, yatırım amaçlı konut alımları düştü!

TÜİK'in verilerine göre Türkiye genelinde konut satışları Kasım ayında düştü. Konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yatırım tercihini değiştirdi. Yatırım amaçlı konut alımları düştü...

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 73 milyon 428 bin 379 TL sermaye bedeli ile Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Borsa yatırımı nasıl sonuç verir? Borsada para nasıl kazanılır?

Analist Arif Coşkun, X hesabından yaptığı paylaşımda, borsada paranın nasıl kazanılacağını ve borsa yatırımının nasıl sonuç vereceğini örnekler vererek açıkladı.

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Demirli ve Evren Demirli ortaklığında kuruldu.

Servet GYO'nun yatırım amaçlı gayrimenkullerinin toplam değeri 10 milyar 949 milyon TL!

Servet GYO, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını açıkladı. Şirketin yatırım amaçlı gayrimenkullerinin değeri 10 milyar TL'yi aştı. İşte ayrıntılar...

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Nilda Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Nilda Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermayen bedeli ile Mohsem Baradaranırdmousa tarafından kuruldu.

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Castor Emlak Yatırım Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

emlak yatırımı nasıl yapılmalı Haberi

emlak yatırımı nasıl yapılmalı

Bu yatırım şekli uzun vaadeli ve büyük maddi birikimlerle yapıldığından dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Gayrimenkul yatırımında zarar etmezsiniz fakat küçük yatırımlarla büyük kazançlar elde edebilmek için bu noktalara önem verilmeniz gerekir. İşte bu noktada gayrimenkul yatırımcılarının oldukça işine yarayacak olan tavsiyeleri sizlerle paylaştık.


1-) Lokasyon

Gayrimenkul seçimi yaparken bulunduğu lokasyona bakılmalıdır. Gelişme potansiyeli yüksek olan bölgelere yatırım yapmanız daha fazla kazanç elde etmenizi sağlayacaktır.

2-)Ulaşım

Satın alacağınız gayrimenkulun ulaşımın noktalarına yakınlığı oldukça önemlidir. Kişilerin gitmek istedikleri lokasyonlara kolaylıkla ulaşmasını sağlar. Bu noktada yeni yol çalışmalarının yapıldığı yerler de tercih edilebilir. Çünkü yapım tamamlandıktan sonra mülkünüzün değeri daha da artacaktır.

3-) Merkezi Konum

Gayrimenkulun eğitim kurumları, sağlık merkezi, alışveriş merkezleri gibi kamusal ve sosyal alanlara yakın olması büyük önem taşır. Kişisel ve sosyal ihtiyaçların...