20 / 04 / 2024

emlak zenginleri

emlak zenginleri

ABD’nin 2016 Başkanlık seçimlerinin en çok ses getiren adaylarından emlak devi Donald Trump, Forbes dergisiyle kişisel serveti konusunda tartıştı.

Çinliler Kaliforniya'dan gayrimenkul satın alıyor!

ABD'NİN batı sahillerinin yeni emlak zenginleri Çinliler. Kaliforniya'nın Irvine kentinde emlak şirketi Re/max'tan bir yetkili ellerinde 5 bin konuta olan talebin çoğunlukla Çin'den telefon eden müşterilerden geldiğini söylüyor...

Dünyanın en zenginleri hangi şehirlerde yaşıyor?

Uluslararası emlak şirketi Savills´in yaptığı araştırmalara göre dünyada en fazla milyarderin yaşadığı şehir ABD´nin New York kenti oldu. Peki dünyanın en zenginleri hangi şehirlerde yaşıyor?

Çin’in en zengini 43 milyar dolarlık servetiyle emlak milyarderi Şü!

Şanghay Merkezli Hurun Report tarafından açıklanan Çin'in Zenginleri Listesi 2017  verilerine göre, emlak milyarderi Şü, zirveyi geçen yılın biricisi Wanda Group Başkanı Vang Cienlin’den devraldı.

Şarık Tara Rusya’nın emlak zenginleri arasında yer aldı!

Forbes dergisinin Rusça versiyonu, Rusya’nın emlak zenginlerini belirlediği araştırmasını yineledi. Kriz yüzünden ilk kez geçen yıl kira gelirlerinin yüzde 25 gerilediğine dikkat çekildi. Enka listenin altıncı sırasında yer alıyor.

Ünlüler servetlerini gayrimenkule yatırıyor!

Magazin dünyasının ünlü isimleri yıllardır kazançlarını, en doğru yatırım olarak gördükleri gayrimenkulde değerlendiriyor. Ünlüler arasındaki emlak zenginleri listesinde en başı 100 evi olan Emrah çekiyor.

Çinliler Kaliforniya'dan gayrimenkul satın alıyor!

ABD'NİN batı sahillerinin yeni emlak zenginleri Çinliler. Kaliforniya'nın Irvine kentinde emlak şirketi Re/max'tan bir yetkili ellerinde 5 bin konuta olan talebin çoğunlukla Çin'den telefon eden müşterilerden geldiğini söylüyor...

Ünlüler parayı evlere yatırdı!

Magazin dünyasının ünlü isimleri yıllardır kazançlarını, en doğru yatırım olarak gördükleri gayrimenkulde değerlendiriyor. Ünlüler arasındaki emlak zenginleri listesinde en başı 200 evi olan Emrah çekiyor.

Emlak vergisinde rayiç bedeller gerçekçi değil

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Sabri Ateş'e göre rayiç bedel fiyatları adil ve gerçekçi değil. Ateş, bu adaletsizlikte birtakım belediyelerin zenginleri rahatlatmayı, birtakım belediyenin de vatandaşını koruma

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

emlak zenginleri Haberi

emlak zenginleri

Eski karısı Ivana Trump’ın açıklamasına göre, gayri menkul devinin kişisel servetini 10 milyar dolar olarak açıklamıştı.


Ancak dünyanın en zenginleri listesini açıklayan Forbes dergisi en son sayısında, başkan adayının kişisel servetini 4,5 milyar dolar olarak gösterdi.


Forbes dergisinin milyarderler listesine girmek için adayların en az 1,7 milyar dolarlık kişisel servetinin olması gerekiyor.


TRUMP FORBES İLE ÇATIŞTI

Trump, derginin bu hesaplamasından memnun olmadığını açıklamalarında ifade etti.


Yine Forbes dergisine konuşan Trump, “Bence beni olabildiğince fakirleştirmeye çalışıyorsunuz. Bakın size diyebileceğim tek şey Forbes’un iflas etmiş bir dergi olduğudur ve ne dediğini bilmiyor. Diyeceğim sadece bu kadar” dedi.


STEVE JOBS ELEŞTİRMİŞTİ

1996 ve 2000 yıllarında Beyaz Saray için adaylık koyan Apple’ın efsane kurucusu ve CEO’su Steve Jobs, o yıllarda CNBC’ye yaptığı açıklamada, Forbes’un Trump’un servetine yönelik değerlendirmesini savunmuştu.


Jobs, “Trump’ın...