29 / 03 / 2024

Emlakçılığın Altın Kuralları semineri

Emlakçılığın Altın Kuralları semineri

Seminerlerine hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi, emlak sektörünün başarılı ismi Abidin Çağıran’ı Yenimahalleli vatandaşlarla buluşturdu

Kademeli konut satışı emlak piyasasını nasıl etkileyecek? ATEM Başkanı Akçam açıkladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kademeli konut satışının emlak piyasasının nasıl etkileyeceğini Türkiye'nin ilk ve tek Emlak Haber Sitesi Emlakkulisi.com'a açıkladı. İşte ATEM Başkanı Akçam'ın o değerlendirmesi...

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

Emlak Konut GYO'dan yılın üçüncü çeyreğinde 46.4 milyar TL'lik satış! 

Emlak Konut GYO tarafından, 2023 yılının üçüncü çeyreğine ilişkin satış ve karlılık rakamları tek tek açıklandı. Şirket, bu senenin üçüncü çeyreğinde 46 milyar 452 milyon 778 bin 367 TL'lik satış yaptı. İşte ayrıntılar...

Altın fiyatları dibe çakılıyor! Altın yatırımcıları dikkat, bakmayan kalmasın! 25 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor.  Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen altın dibe çakılıyor. Altın yatırımcıları dikati bakmayan kalmasın.

24 Eylül 2023 altın fiyatlarında son dakika! Altın bugün ne kadar? 1 gram bile altını olanlar acil bakın!

24 Eylül 2023 altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri pek çok yatırımcının gündeminde yer alıyor. Peki altın bugün ne kadar? 1 gram bile altını olanlar acil bakın...

Altında ibreler yeşile döndü! 1 gramı bile olan hemen baksın! 23 Eylül Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Banka, faizleri beklentiler doğrultusunda yükseltirken, altın fiyatları hareketlendi. Peki bugün altın fiyatları bugün ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 23 Eylül 2023 altın fiyatları.

22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları: 14-18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Altın bilezik almak isteyenler acil...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Gözler altın ve altın bilezik fiyatlarına çevrildi. Peki 14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları.

19 Eylül Salı altın bilezik fiyatları kaç TL? 14-18 ve 24 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Döviz kurlarının etkisi ile altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. 19 Eylül Salı altın bilezik fiyatları kaç TL? 14-18 ve 24 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 

Altında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar bir anda fırladı! Hemen bakın! 15 Eylül Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak konusu. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altında rüzgar tersine döndü, fiyatlar bir anda yükseldi. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma altın fiyatları kaç lira? Güncel canlı altın fiyatları.

Altın yükselişte! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. Geçtiğimiz haftayı sakin kapatan altı haftaya hareketli bir giriş yaptı. Peki  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları.

Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika! Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız!

Ekonomik gelişmelerin etkisiyle altın fiyatları da yeniden yükselişe geçti. Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika... Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız...

Emlak Konut GYO'dan yılın ikinci çeyreğinde 29 milyar TL'lik satış! 

Emlak Konut GYO tarafından, 2023 yılının ikinci çeyreğine ilişkin satış ve karlılık rakamları tek tek açıklandı. Şirket, yılın ikinci çeyreğinde 28 milyar 959 milyon TL'yi aşan ve 509 bin metrekarelik satış gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Emlakçılığın Altın Kuralları semineri Haberi

Emlakçılığın Altın Kuralları semineri


Yenimahalle Belediyesi, emlak sektörünün başarılı ismi Abidin Çağıran’ı Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları’nda (YENİMEK) “Emlak Danışmanlığı Kursu” alan vatandaşlarla seminerde buluşturdu.

Çağıran’dan “Emlak Danışmanlığı” Kursiyerlerine Tüyolar

Batıkent Meydan AVM içerisinde bulunan kurs merkezinde düzenlenen “Emlakçılığın Altın Kuralları” adlı seminere, kursiyerler büyük ilgi gösterdi.


Bu sertifikayı alarak emlakçı olabilirsiniz


Seminerde emlak sektöründe başarılı olabilmek için yapılması ve yapılmaması gerekenleri kendi iş hayatından örnekler vererek anlatan Çağıran, kursiyerlerin sorularını da cevapladı.


Emlak Danışmanı Çağıran, “İlk defa böyle bir seminer veriyorum. Yenimahalle Belediyesi’ni açmış olduğu bu kurstan dolayı tebrik ederim. Burada 3,5 ay süren bir kurs sonunda, haftada 6 saat eğitim görerek MEB onaylı sertifikanızla işyeri açabiliyorsunuz. İşte süreç sektöre girdiğinizde başlıyor” dedi. 


Başarıya giden yolda kendi iş hayatından örnekler verdi


Başarıya giden yolda kendi tecrübelerinden örnekler...