18 / 04 / 2024

emlakciya verilen para

emlakciya verilen para

Başını sokacağı bir evin sahibi olmak herkesin hayali. Ancak ev sahibi olmanın da belirli kuralları var.

Yastık altında para tutanlar için flaş açıklama! Hesaplara her ay 7 bin 613 TL yatırılacak!

Yastık altında para tutanlar için flaş bir son dakika açıklaması geldi. Verilen detaylara göre, hesaplara her ay 7 bin 613 TL yatırılacak. Bu paraları sakın kaçırmayın...

Başvuru yapana 33 bin 387 TL para yardımı! 3 aylık sigorta girişinin olması yeterli!

Hükümet tarafından verilen destek ödemeleri, pek çok kişi için önemli bir finansal destek kaynağı haline geldi. Başvurular sonucunda uygun koşulları sağlayan kişilere 33 bin 387 TL para yardımı yapılıyor. Bu yardımlar, 3 aylık sigorta girişine sahip olan kişiler için geçerli oluyor. İşte detaylar...

Temmuz 2023 e-Devlet yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanın hesabına 3 bin 571 TL yatacak!

Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenli olarak gerçekleştiriliyor. İhtiyaç sahibi ailelere verilen para yardımına ilişkin ayrıntılar merak ediliyor. Peki, SED yardımına ne kadar zam geldi? Ödemeler ne kadar oldu? İşte detaylar...

SGK tek bir defalığına 1.250 TL para verecek! Bu para sizin de hesabınıza yatmış olabilir! Hemen bir bakın!

SGK tek bir defalığına 1.250 TL para verecek!. Verilen bu para sizin de hesabınıza yatmış olabilir. Hemen bir bakın...

O cezalar tamamen silinecek! Ödemeden bakın! Başvuru yapmaya gerek var mı?

Covid-19 salgını döneminde kısıtlama kararlarını ihlal edenlere verilen para cezalarının iptal edilmesi işleminin nasıl uygulanacağı belli oldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yayınladığı tebliğe göre, söz konusu cezalar vatandaşların başvurusuna gerek kalmadan ilgili idareler tarafından silinecek.

Bu habere dikkat! Otoban geçiş cezalarında yeni dönem başladı

Otobanlarda ücret ödemeden geçiş yapan kullanıcılara verilen para cezaları için kademe belirlendi.

Gürültü yapan komşu ne kadar ceza alır?

Gürültü yapan komşuya verilen para cezasının tutarı yükseldi. Buna göre; gürültü yapan komşuya 1.594 TL para cezası verilecek. 

Yapı denetim kuruluşlarına kesilen idari para cezalarında yargı yolu açıldı!

Anayasa Mahkemesi, 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun'daki, "yapı denetimi kuruluşlarına kesilen idari para cezasına karşı yapılan itiraz üzerine verilen mahkeme kararlarının kesin olduğunu" öngören düzenlemenin iptaline karar verdi.

Yeşil GYO idari para cezasının iptal edilmesi davasında son durum!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un 77 ve 78'ci maddeleri uyarınca verilen idari para cezasının iptal edilmesi ve yürütmenin durdurulmasına ilişkin karar verilmesi talebi ile 7 Kasım 2018 tarihinde dava açtı. Duruşma günü henüz verilmedi....

İzmit'teki kaçak yapılara yıkım ve para cezası!

İzmit Belediyesi kaçak yapılara izin vermiyor. İzmit Belediyesi Encümen toplantısında verilen karar kapsamında kaçak yapılara ağır para cezaları ve yıkım kararları verildi.

Kentsel dönüşümde müteahhite para verilir mi?

Kentsel dönüşümle alakalı merak devam ediyor. En çok merak edilen soru ise kentsel dönüşüm için verilen evde yapılacak masrafların ne olacağı. Peki kentsel dönüşümde müteahhite para ödenir mi?

Alman hükümetinden sığınmacılara kira yardımı!

Alman hükümetinin iltica talebi reddedilen sığınmacıların gönüllü olarak ülkelerine geri dönmelerini teşvik etmek amacıyla bu vatandaşlara verilen para yardımını arttırdığı bildirildi.

Turgut Hamzaçebi: Para kazanma amacıyla inşaat yapanlar, güveni azaltıyor!

İnşaat sektörüne güven azalıyor. Konuyla ilgili konuşan Turgut Hamzaçebi "Bunun sebebi yalnızca para kazanma amacıyla inşaat yapan sektör temsilcilerinin konut almak isteyenleri mağdur etmesinden de kaynaklanmaktadır" dedi.

emlakciya verilen para Haberi

emlakciya verilen para

Ev ararken kapıları çalınan emlakçılardan, müşteri ya da ev sahiplerinin özelliklerine kadar farklı detaylar gayrimenkul alım satımında can yakabiliyor. Emlakçının ev gösterdiği için müşteriden para istemeye hakkı var mı, kaparo verilecek emlakçının güvenilir olup olmadığı nasıl anlaşılır, kanunlarla belirlenen komisyon ücreti ne kadar, tüketiciler gayrimenkul kiralarken ya da alıp satarken nelere dikkat etmeli? Emlakçıların gelişen rekabet şartlarına ayak uydurup kurumsallaşması için kurulan Emlakçılar Federasyonu'nun Başkanı Rıza Kaymakçı ev alacak ya da kiralayacaklar ile mülk sahiplerinin dikkat etmesi gereken püf noktaları Zaman İnşaat&Emlak için yazdı.

Eğer emlakçı ile çalışıyorsanız satılık veya kiralık gezmelerinde yer gösterme veya benzeri taleplerde kesinlikle hiçbir ücret ödenmemelidir. Emlak şirketleri iki şekilde hizmet bedeli talep edebilirler. Kiralamalarda kontrat imza edildikten sonra bir yıllık kiranın %10'u KDV...